opleiding masseuse
opleidingen Syntra West.
Opleiding van 15 sessies. Deze massage bevordert de bloedsomloop, spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van relaxatie. Opleiding van 6 sessies. Bamboe Massage is een nieuwe en innovatieve stijl van massagetherapie en lichaamswerk! Opleiding van 6 sessies.
opleiding
Opleidingen SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
De globale doelstelling van deze opleiding is dat een cursist met een redelijke basiskennis van Excel nieuwe functies leert kennen, op een effici├źntere manier leert werken, andere functionaliteiten onder de knie krijgt en Excel leert beheren en instellen naargelang zijn eigen voorkeuren.
Ambre M├ędium
opleidingen Syntra West.
Opleiding van 5 sessies. De massage gebeurt op een professionele, comfortabele stoel en duurt ongeveer twintig minuten! Opleiding van 5 sessies. Ontspannende onderbeen en voetmassage volgens Thaise traditie. Opleiding van 6 sessies. Massage en magnesium. Ontdek de weldaad van magnesium voor het lichaam!
luchthavenvervoer
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De opleiding is bedoeld voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist om de cursus te kunnen volgen. Wat na de opleiding. De cursist die slaagt voor het eindexamen ontvangt een getuigschrift of diploma Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur, erkend door de Vlaamse Gemeenschap.
originele themafeesten
Opleiding Cosmetisch Masseur Opleiding als Thuisstudie NHA.
Wanneer je slaagt voor het examen, ontvang je het diploma Cosmetisch Masseur. Als je ook je getuigschrift Bedrijfsbeheer hebt behaald, mag je aan het werk als zelfstandig cosmetisch masseur volg hiervoor onze opleiding Eigen Massagesalon Starten. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek.
Opleiding Massagetherapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Het bewustzijn dat de focus in de gezondheidszorg niet op het beter maken van mensen zou moeten liggen, maar op het waken over de gezondheid van gezonde mensen wordt steeds groter. Volg daarom deze opleiding masseur! Na de Opleiding Masseur kan je als erkend behandelaar aan de slag!
Cosmetisch masseur Syntra AB.
Deze basisopleiding van 60 uur is een must voor iedereen die zich wil vestigen als zelfstandig masseur of masseuse. Beroepsbekwaamheid is niet langer verplicht, maar wel essentieel. Onze opleiding is afgestemd op de beroepsvereisten waardoor je een extra troef in handen hebt om je te onderscheiden van je concurrenten.
Cursus Massagetherapie Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.

Contacteer ons