opleiding masseur
N.G.S. Wellnessmassage WellnessInstituut.
WellnessInstituut Opleidingen N.G.S. De opleiding wellnessmassage leidt u op tot een volwaardig en gediplomeerd masseur. Als wellnessmasseur kunt u vervolgens werken bij een Wellnessresort of Spa, sportschool, beautysalon, in samenwerking met een fysiotherapeut of in uw eigen praktijk! Waarom is wellness in deze tijd belangrijk?
alle hbo opleidingen
Meester masseur.
Beroep met toekomst. De opleiding meester masseur aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als meester masseur. Er zijn diverse modules die onderdeel zijn van deze unieke opleiding om meester masseur te kunnen worden o.a: de module wellneswetenschappen, sportmassage, babymassage, voetreflexologie, zwangerschapsmassage en lymfedrainaige.
schoonheidsspecialiste opleiding
Sportmassage opleiding NGS Haal een erkend diploma.
Volg nu de opleiding NGS Sportmassage bij het NTI! Altijd al als sportmasseur aan de slag gewild? Wie de opleiding NGS Sportmassage van het NTI afgerond heeft, is in staat om preventief te denken en handelen als sportmasseur! Een belangrijk aspect van deze opleiding zijn de 8 praktijkdagen in Utrecht of Leiden.
content marketing cursus
Masseur Encora.
Zo heb je de nodige achtergrond om klassieke massagetechnieken uit te voeren, zowel stevig als relaxerend, aangepast aan de noden en wensen van elke klant. Met het certificaat Masseur ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon. Het opleiding Masseur bestaat uit 2 opleidingsonderdelen.:
opleiding masseur
Massage workshop Hofstade.
Het beroep van zelfstandig masseur valt onder de beschermde beroepen in België. Dit houdt concreet in dat je een erkend diploma, goedgekeurd door de Federale Overheidsdienst Middenstand en Economie nodig hebt om als erkend masseur of masssagetherapeut te starten alsook het attest bedrijfsbeheer.
zoekmachine marketing cursus
Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur/masseuse SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Er is geen voorkennis vereist om de cursus te kunnen volgen. Wat na de opleiding. De cursist die slaagt voor het eindexamen ontvangt een getuigschrift of diploma Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur, erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Je tewerkstellingsmogelijkheden zijn zeer ruim en je kan onder meer.:
Volwassenenonderwijs provincie Antwerpen Ik leer bij.
Terug naar de zoekresultaten. Wat biedt deze opleiding jou? Wil je graag professioneel masseur worden? Wil je graag alles weten over de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam? Wil je graag leren hoe je iemand professioneel behandelt door middel van massages?
Cursus Massagetherapie Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je komt alles over onze Allroundopleidingen te weten op deze pagina! Inhoud van de cursus massagetherapeut. De opleiding massagetherapeut is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug.: Je toekomstmogelijkheden als massagetherapeut. Je officiële vestigingsattest behalen. Beginnen als zelfstandig masseur of in bijberoep.
Cursus Massagetherapie.
De opleiding erkend masseur is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma erkend masseur na 12 lessen van 3 uren. Persoonlijke begeleiding gegarandeerd.
Zelfstandig masseur.
Voor iedereen die zijn steentje wil bijdragen om mensen te laten ontspannen en genieten aan de hand van massages. Wat leer je in de opleiding? De opleiding duurt 1 semester, en omvat de modules lichaamsmassage en basiskennis van het lichaam.
Opleiding Masseur Beauty Lifestyle Academy.
Opleiding Masseur / Massagetherapeut. Een professioneel massagetherapeut is een meester in de massagetechnieken. Hij/ zij behandelt zowel gezonde klanten die enkel willen ontspannen, als klanten met fysieke klachten. Een professioneel masseur weet alles over het menselijk lichaam en de effecten van de verschillende massagetechnieken.
opleidingen Syntra Brussel.
Korte opleidingen 23. Cosmetisch masseur avond. Leer in 15 sessies de basistechnieken voor lichaamsmassage. Opleiding van 15 sessies. Chinese hoofd, nek en schoudermassage zaterdag. Chinese Tuina-massagevorm die klachten ter hoogte van hoofd, nek en schouder verlicht. Opleiding van 2 sessies.

Contacteer ons