opleiding masseur
opleidingen Syntra West.
Opleiding van 15 sessies. Deze massage bevordert de bloedsomloop, spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van relaxatie. Opleiding van 6 sessies. Bamboe Massage is een nieuwe en innovatieve stijl van massagetherapie en lichaamswerk! Opleiding van 6 sessies.
cursus sql
Opleiding Meester Masseur De Schoonheidsschool.
Opleiding Meester Masseur. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Marketing Cursus
Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur Syntra AB.
Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur. Leerjongeren vanaf 15j. Leertijd Haal je secundair diploma terwijl je aan het werk bent, met één dag per week les. Open aanbod Ontdek onze dag en avondcursussen voor vakmensen in heel diverse domeinen, inclusief verplichte bijscholingen. Bedrijfstrainingen Organiseer een opleiding voor mensen in jouw onderneming.
cursus personal trainer
Masseur CVO De Oranjerie.
Die kennis moet leiden tot een gefundeerde basis voor het opstellen van een aangepast behandelingsplan. Indien je deze beide modules succesvol afrondt, krijg je reeds een certificaat masseur waarmee je je zelfstandig kan vestigen, op voorwaarde dat je ook een getuigschrift bedrijfsbeheer bezit.
camerasystemen
Opleiding Cosmetisch masseur SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Tijdens de praktische lessen zal mogelijk af en toe gevraagd worden om op model te werken, waarvoor je als cursist zelf zorgt.Wij vinden het belangrijk dat je je al van zodra je met de opleiding start de professionele uitstraling en de correcte houding van een masseur aanmeet.
hypothecaire lening simulatie
Opleiding Massage SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Of zoek een opleiding. SYNTRA Limburg Hoofdzetel 011 28 60 50 / Genk 089 35 46 16 / Hasselt 011 30 32 32 /. Maaseik 011 80 87 00 / Neerpelt 011 80 87 00 / Tongeren 012 23 47 60 / Westerlo 089 35 46 16.
Opleiding Cosmetisch Masseur Opleiding als Thuisstudie NHA.
De cursus is een goede voorbereiding op het examen. Wanneer je slaagt voor het examen, ontvang je het diploma Cosmetisch Masseur. Als je ook je getuigschrift Bedrijfsbeheer hebt behaald, mag je aan het werk als zelfstandig cosmetisch masseur volg hiervoor onze opleiding Eigen Massagesalon Starten.
Opleiding Massage bij kanker.
Belgische Massage Federatie. OPLEIDING Massage bij kanker. Na de succesvolle vormingen te Hasselt en Gent in 2016 zijn we klaar voor de opleidingsreeks 2017. Wat mag u verwachten? Alleen het beste is goed genoeg om mensen op te leiden in een vakdomein dat expertise, kennis en kunde vereist! Daarom faciliteert de Belgische Massage Federatie vzw een TOPopleiding gegeven door EXPERTS in het veld van de oncologie, psychologie en massage bij kanker! Indien u deze vorming volgt, slaagt voor het examen en een gunstig evaluatierapport heeft bekomen kan u op basis van uw diploma Masseur bij kanker onmiddellijk erkend lid worden van de beroepsfederatie zonder verdere erkenningsprocedure.
Zelfstandig masseur.
Voor iedereen die zijn steentje wil bijdragen om mensen te laten ontspannen en genieten aan de hand van massages. Wat leer je in de opleiding? De opleiding duurt 1 semester, en omvat de modules lichaamsmassage en basiskennis van het lichaam.
Masseur Encora.
Zo heb je de nodige achtergrond om klassieke massagetechnieken uit te voeren, zowel stevig als relaxerend, aangepast aan de noden en wensen van elke klant. Met het certificaat Masseur ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon. Het opleiding Masseur bestaat uit 2 opleidingsonderdelen.:
Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur/masseuse SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Er is geen voorkennis vereist om de cursus te kunnen volgen. Wat na de opleiding. De cursist die slaagt voor het eindexamen ontvangt een getuigschrift of diploma Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur, erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Je tewerkstellingsmogelijkheden zijn zeer ruim en je kan onder meer.:
Opleiding masseur schrijf nu in! CVO-STEP.
Opleiding masseur schrijf nu in! Door Ben Naten. Deel dit bericht. START OPLEIDING 9 NOVEMBER 18u in KTA2. In deze opleiding leer je de basis van massage in theorie en praktijk. Je verwerft elementaire kennis over anatomie en materialen, je leert de verschillende mogelijkheden manueel toepassen.

Contacteer ons