opleiding massagetherapeut
Massage en Bewegingsleer Karel de Grote Hogeschool.
In de opleiding wordt speciale aandacht besteed aan de toepassing van massage bij kinderen, daar de aanpak van de gezondheidsproblemen bij kinderen een echte specialisatie is. Tijdens de bewegingsleer leert men de energie bij zich op te bouwen en later aan te voelen bij de patiënt.
geld lenen
HBO Massage Therapeut MOOD massage opleidingen.
Al de bovenstaande vakken zijn modulair te volgen net zoals bij de opleiding tot allround masseur, dit betekend dat jijzelf bepaald wanneer je deze modules gaat volgen. In het 2e en 3e leerjaar zal er voor een groot deel aandacht worden besteedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling tot massagetherapeut.
http://www.e-woodproducts.nl/picknicktafels/
opleidingen Syntra Brussel.
Chinese hoofd, nek en schoudermassage zaterdag. Chinese Tuina-massagevorm die klachten ter hoogte van hoofd, nek en schouder verlicht. Opleiding van 2 sessies. Hot stone massage dag. De hot stone massage, ontdek de technieken van een ontspannende massage met afgeronde basaltstenen.
http://www.emmanuelles.fr/rencontre/meetic-gratuit
Opleiding massage therapeut Opleidingscentrum Kersten.
Keuze vakken en verplichte vakken. Het totale pakket van de opleiding Massagetherapeut dient minimaal 20 dagen te omvatten, inclusief verplichte vakken 10 dagen. De volgende vakken zijn verplicht in de opleiding Massagetherapeut.: Paramedische Praktijk Starten. Sportmassage of Therapeutische Massage bij Rugklachten. Keuze vakkenpakket Opleiding Massagetherapeut 2015.:
www.mcj-attractions.be
Opleiding massagetherapeut cursus massage Mechelen Wattedoen.be.
Deze opleiding is geschikt voor al wie het erkend beroep van massagetherapeut wenst uit te oefenen. Zodoende kan je een eigen praktijk als masseur oprichten, maar je kan tevens de opleiding benutten om met verstand van zaken je vrienden of familie te verwennen of de pijn te verlichten bij recidiverende spierpijnen.
lange winterjas heren
Massage workshop Hofstade.
Deze workshop is geschikt voor al wie een erkende massagetherapeut is en zich wenst te verdiepen met nieuwe holistische methodes. Deze workshop is interressant voor de geïnterresseerde die met verstand van zaken vrienden en familie wenst te verwennen of de pijn te verlichten bij recidiverende spierpijnen.
Integratieve Massage opleiding in België en Nederland De Stroming.
Informatie over de opleiding. Wat is Integratieve Massage? T ijdens een kennismakingsdag kun je, zowel gevend als ontvangend, kennismaken met Integratieve Massage. Dit kan ook een goede introductie zijn op het volgen van de jaaropleiding. Wil je zelf ervaren hoe een Integratieve Massage aanvoelt, boek dan een individuele massage bij ons.
Opleiding Masseur Beauty Lifestyle Academy.
Opleiding Masseur / Massagetherapeut. Een professioneel massagetherapeut is een meester in de massagetechnieken. Hij/ zij behandelt zowel gezonde klanten die enkel willen ontspannen, als klanten met fysieke klachten. Een professioneel masseur weet alles over het menselijk lichaam en de effecten van de verschillende massagetechnieken.
Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur Syntra AB.
Inschrijvingsgeld voor deze opleiding 1ste jaar. Bespaar op je opleiding. We hebben alle kortingen en voordelen gebundeld op één handige pagina. Ga naar overzicht. Meer info vind je op onze pagina van de kmo-portefeuille. Bekijk alle opleidingen. Hot Stone massage.
Vind een opleiding VDAB.
Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Ontdek onze nieuwe jobapp. Download hem nu in de AppStore en PlayStore en probeer hem uit!
MISAS gezondheidscentrummassage esthetiek wellness.
Opleiding massage therapeut erkend door BATC.
BATC Paramedisch Natuurgericht Vakspecialist inclusief MBK en/of PsB: naast de opleiding tot massagetherapeut volg je een door KTNO erkende opleiding medische basiskennis. BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut inclusief MBK en/of PsB: je volgt naast de opleiding tot massage therapeut de opleiding voedingsdeskundige van CIVAS en een door KTNO erkende opleiding medische basiskennis.

Contacteer ons