cursus massage
Leren masseren Gent en Antwerpen massagecursus volgen.
Er bestaan veel soorten massages zoals ayurveda bindweefselmassage shiatsu voetreflexmassage We verzorgen een opleiding partnermassage stoelmassage buikmassage en therapeutische hoofdmassage. Massage cursus 1 dag. Wij opteren voor korte massage opleidingen. Het gaat om de cursus partnermassage voor koppels om enkele simpele massagetechnieken aan te leren. Koppels die leren masseren omdat ze het leuk vinden maar niet met de bedoeling om als massagetherapeut aan de slag te gaan. Deze massagecursus duurt 2 uur. De opleiding buikmassage kan gevolgd worden door therapeuten die zich willen verdiepen in deze specifieke massage of door mensen met buikklachten als opgeblazen buik constipatie of brandend maagzuur. De workshop buikmassage neemt ongeveer 3 uur in beslag.
lenen simulatie
Massage cursussen.
Klik op titel cursus voor meer inhoudelijke info klik op locatie voor de wegbeschrijving naar de cursuslocatie. Titels waar je niet meer op kan klikken zijn programma's die reeds lopen en waar je aldus niet meer voor kan inschrijven. In de prijzen zit 21% BTW verrekend. Op de hoogte blijven van activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief van Integrama! Massageverwenavond voor zwangere koppels De Bakermat Diestse Steenweg 47-493010 Kessel-Lo 20-22u 20 per koppel Inschrijven Integrama 016 / 73 50 27 of klik hier.
beste wasmachine
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Klik voor meer info over Trainers Cursuslocaties Veelgestelde Vragen Agenda Thuiscursus Massage. Aankomst Koffie en Thee. Aankomst Koffie en Thee. Uitleg over Massage en over deze cursus kennismakingsoefening Opbouw van de massage en massage handgrepen oefenen tips over aanschaf massagetafel en opzetten massagetafel. Toegepaste yoga en meditatie Massage van de benen voorkant. Massage van de nek en schouders. Massage van de armen. Massage van de rug. Herhaling massage nek / schouders Herhaling massage van de rug. Massage van de benen achterkant.
bouteille helium
Vormingscentrum t Dakhuus Tel 03/633 16 96. Inschrijving.
Het is een geschenk voor je lichaam en een keuze voor je eigen geluk. Voor startdatum prijs en inschrijving klik hier. Stuur ons gerust een mailtje info@dakhuus.org. van 19.30 tot 22.00u. van 19.30 tot 22.00u. OC voor werknemers voor deze cursussen kunnen geen opleidingscheques worden aangevraagd. KMO portefeuille voor deze cursussen kan je als werkgever tot 50% korting krijgen via KMO Portefeuille. Bijdrage minus 500 voor wie betaalt t.l. 1 maand vóór start van de cursus niet geldig op werklozenprijs.
Cursus Massage Leren masseeren via thuisstudie NHA.
Deze cursus geeft je de antwoorden. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de theorie van het masseren en cruciale vragen zoals welke effecten heeft massage? In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage Indiase technieken en Chinese inzichten. Vanaf het begin van de cursus masseer je. Alle stappen staan duidelijk beschreven en zijn rijk geïllustreerd met fotos. De massagecursus bestaat uit de volgende onderdelen. Alle facetten van massage. Van een ontspanningsmassage aan de rug tot het opstellen van een behandelplan een intakegesprek voeren en de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de cursus Massage leer je alle facetten theoretisch en praktisch om als volleerd masseur aan de slag te kunnen. Volg de cursus alleen of met een partner.
MASSAGELESSEN vlakbij Gent Partnermassage Babymassage Zelf massage massagecursus en Yogamassage ontspanningsmassage relaxatiemassages.
50 per duo per uur. Met dank aan fotograaf. CURSUS YOGA ZWEEDSE MASSAGETECHNIEKEN. 5 opeenvolgende zondagen elk jaar rond Valentijn. U maakt kennis met Oosterse en Westerse massagetechnieken met olie en zonder olie bovenop kledij. De les vangt aan met een drankje en de nodige theorie alvorens u de technieken praktiseert bij uw partner. De massage gebeurd van op een stoel en een dikkemat op de vloer zodat u thuis ook kan oefenen met het schema dat u ontvangt.
Massagetechnieken in Turnhout activate.me.
Massagetechnieken in Turnhout. Ontdek massagetechnieken in Turnhout.
Cursus vitaliteitsmassage Alterna Sint-Niklaas.
Je ontvangt ook de Alterna nieuwsbrief. We beloven je gegvens nooit te delen. Deze boeiende 2-daagse weekendcursus leert je de volledige vitaliteitsmassage aan inclusief de lichaamsbewustwordingsmethode. Deze cursus wordt gegeven door Daphne Langedijk. Zij is na het overlijden van de grondlegger de enige die bevoegd is om in deze methode les te geven.
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
OPENDAG HASSELT ZONDAG 27 AUGUSTUS 2017 meer info. Home Opleidingsaanbod Massage Therapieën Massagetherapeut / Masseur. Opleiding Massagetherapeut / Masseur. Met deze erkende massage vakopleiding help je mensen ontspannen! Les in een beperkte groep! Begrijpelijk to-the-point en praktijkgericht! 40% korting via de KMO-portefeuille! Schrijf je hier in! Schrijf je hier in! Wil je aan de slag als massagetherapeut? Zou je willen werken aan een betere wereld door mensen te laten ontspannen? Ben je op zoek naar een carrière binnen een persoonsgerichte werkomgeving? Dan is de vakopleiding massagetherapeut/masseur van de Wellness Academie zeker iets voor jou! Waarom een opleiding masseur volgen? Pure ontspanning ervaren is een kunst die nog maar weinig mensen meester zijn.
Wil je goed leren masseren? Volg de cursus Massage bij NTI!
Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Daarnaast word je begeleid door ervaren docenten. Bij je docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus. Rond de cursus Massage af met een certificaat. Wanneer je deze cursus hebt afgerond kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de cursus hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je 35 inclusief administratie en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is daarnaast een leuk aandenken. Studietempo in maanden 4 Maanden 6 Maanden 8 Maanden. Nu met 50% korting. De inschrijfkosten zijn 35.
Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur/masseuse SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Wat en voor wie? De opleiding is bedoeld voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist om de cursus te kunnen volgen. Wat na de opleiding. De cursist die slaagt voor het eindexamen ontvangt een getuigschrift of diploma Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Je tewerkstellingsmogelijkheden zijn zeer ruim en je kan onder meer. je eigen zaak starten als zelfstandige massagetherapeut in hoofd of bijberoep. als medewerker in dienst werken bij een zelfstandige schoonheidsspecialiste. als vertegenwoordiger werken voor een cosmetisch bedrijf. als medewerker in dienst werken in wellnesscentra en beautyfarms. als docent je kennis en ervaring delen in scholen en opleidingscentra.
PARTNERMASSAGE cursus om koppels ontspanningsmassage te leren.
Behandeling van een tenniselleboog. Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning. Het volgen van onze cursus partnermassage in privévorm biedt u diverse voordelen. Er is geen voorkennis van massage nodig. Het tijdstip wordt in overleg afgesproken. Het programma wordt samengesteld volgens u wensen. Zo is er geen overlap met reeds gekende vaardigheden. U kiest de massagetechnieken die u wenst te leren. Het tempo wordt aangepast aan uw vaardigheden. U kan beiden de massage aanleren of één leert de massagetechnieken en de andere is oefenpartner. Massagecentrum De Krachtbron Dendermondsesteenweg 29 9270 Kalken.

Contacteer ons