wellness massage
Massages Thermae 2000.
Door u regelmatig te laten masseren raakt u afvalstoffen kwijt en wordt uw lichaam weer soepel. Wij bieden een breed aanbod aan massages van de populaire hotstone massage tot een unieke massage ritual op een verwarmd zandbed. Ga naar alle massages. Bezig met verwerken een ogenblik geduld a.u.b. Bezig met verwerken een ogenblik geduld a.u.b. Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data. Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren? Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag. Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren? U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren.
springkasteel huren
Wellness Massage Renaissance Watervliet.
Het is op basis van sojawas. De 100 % natuurlijke bestanddelen met 25% etherische olien en 2% vitamine E. welke uitstekend geschikt zijn om de huid te voeden te herstellen en te beschermen. De kaars staat bij binnenkomst te branden waardoor de soja vloeibaar wordt. De soja is lekker warm en met het warme vochtinbrengende gesmolten vet wordt de huid gemasseerd.
check in at work
Duo massage Massage Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
Home Wellness Massage Duo massage. Duo-Massage Een unieke exclusieve onvergetelijke ervaring! Met z'n tweeën een avondje anti-stress massage samen relaxen op hetzelfde moment en in dezelfde ruimte ondergedompeld in een gevoel van rust. De behandeling geschiedt door twee massagetherapeuten. Wat is een massage? Wat kan je verwachten? Hoe gaat men te werk? t Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel 011 73 17 84 Mail info@t-rustpunt.be.
call optie
Wellness in Beveren Kristys Wellness.
Vraag nu naar onze speciale acties promoties en cadeaubonnen! En laat je heerlijk in de watten leggen door onze professionals! Een dagje wellness bij Kristys in Beveren is een totaalervaring je kan er naar hartenlust gebruik maken van onze infraroodsaunas bubbelbaden en massages. En een romantisch moment beleven met zn tweetjes in een heerlijk ontspannen sfeer! Even lekker elke spier in je lichaam ontspannen? Onze professionele masseurs doen je wegdromen op de massagetafel en geven je een herboren gevoel. Van Hotstone-massage tot kruidenstempelmassage of anti-stressmassage! Kristys gebruikt enkel schoonheidsproducten van topkwaliteit. Wil je ze ook graag thuis gebruiken?
klanttevredenheidsonderzoek
www.Kadille-Wellness.be Massage Bali style.
De massage wordt voorafgegaan met een voetritueel met Balinese kruidenmengeling. Deze massage bevordert de bloedsomloop en spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van relaxatie.
GeoCeramica
Energetische massage Aurelius Wellness.
Ga naar de inhoud. LPG voor het gelaat. LPG voor het hele lichaam. UCW Universal Contour Wrap. UCW Universal Contour Wrap Kopiëren. Kaneelpakking met pressotherapie Kopiëren. Voel u terug volledig opgeladen energiebanen die terug volop kunnen doorstromen.
www
Aqua Sana Welness De kunst van het genieten.
Zondag word niet gemasseerd. Op zaterdag starten wij onze laatste behandeling om 14u. Massagebehandelingen kunnen per 2 gelijktijdig uitgevoerd worden. Prijzen zijn per persoon. ayur wellness massage hele lichaam. ayur wellness massage plus hotstone rug. oosterse massagebehandeling hele lichaam. inclusief gebruik van hot-stones. rug benen nek schouders en gebruik van oorkaarsen. We beginnen met het geven van een warm voetbad met ontspannende zouten. Er volgt een stukje shiatsu behandeling waarbij de meridianen energiebanen worden geopend.
http://www.mineralex.fr/carbure-de-silicium.html
Pursante Wellness Massage Salon in Midden-Limburg via Social Deal.
Dank je wel Hilal. Het was een goede en fijne massage maar voor mijn gevoel te lang maar dat is persoonlijk. Pursante Wellness Massage Salon. Bij Fletcher een 3-gangendiner. Bij Christine le Duc sexy lingerie jurken toys en meer. Dagje zwemmen bij Landal de Lommerbergen. Limburgse vlaai bonbons cupcakes en meer. All-You-Can-Eat wokken 2 uur.
Amice Opleidingscentrum voor lichaamsverzorgingOpleiding Wellnessmassage Amice Opleidingscentrum voor lichaamsverzorging.
Wilt u meer met mensen bezig zijn of naast uw hoofd werk iets met uw handen doen? Dan is een opleiding op het gebied van massage wellicht geschikt voor u! De Wellnessmassage is een klassieke massage die lijkt op de sportmassage maar meer gericht is op de ontspanning. Een deel van de theorie en praktijklessen overlapt met de sportmassage. De gezichts hoofdhuid en buikmassage vormen een extra onderdeel van het lesprogramma. Het is mogelijk om de wellness en de sportmassage te combineren en zo een breed aanbod in de markt te zetten. Amice leidt de cursisten op voor het landelijk erkende NGS diploma.
lichaamsverzorging massage wellness center Sensy.
Massage verleent je persoonlijk evenwicht en een gevoel van harmonie met jezelf en je omgeving. Blokkages worden weggewerkt zodat de energie beter kan stromen. Ook uw huidtonus verbetert hierdoor. Hotstone massage rug 30 min. Hotstone massage lichaam 60 min. Nek schouder en rugmassage naturel 30 min. psoriasis of eczeem behandeling. Pre tan sun treatment.
Wellness Massage Nina.
Dit is een massage waarbij ik rekening houd met de mens als geheel. Mijn massage is een relaxerende massage zij onthaast en ontspant. Mijn massage is een energetische massage Onze voeten hebben 61 punten die corresponderen met het lichaam. Via deze punten sporen we blokkades op en kunnen daar ook ondersteunend op werken. Nina werkt met de produkten van WELEDA. Deze zijn tevens te koop in haar salon. Natuurzuivere producten voor lichaamsverzorging zelfzorg en antroposofische geneesmiddelen. De oorkaars activeert de bloedsomloop in het oor stimuleert de afvoer van afvalstoffen en vermindert de druk in het hoofd Een massage met warme tot hete kruidenbuiltjes bestaande uit Europese kruiden aangepast aan onze levensgewoonten. Hotstones zorgen voor een diepe relaxatie en ontgiftiging. Activeert het zelfherstellingsvermogen. Het geluid van klankschalen herstelt de natuurlijke van oorsprong aanwezige trilling van je lichaam en je geest. Klankschalen brengen harmonie in jezelf door hun klanktrilling.
massage salon Wellness Azuur Gent Bloemekenswijk Frans van Ryhovelaan 204 Massage goudengids.be.
Ik zoek in Zoeken. Eigenaar van dit bedrijf? Wat is een geverifieerd bedrijf? Gelieve iets in te vullen alvorens dit te delen. Frans van Ryhovelaan 204 9000 Gent. 0474 08 16 11. Zaakvoerder of manager van uw zaak? Recensies op andere platformen. Recensies van kenners uit. Gelieve het gewenste aantal sterren aan te duiden om dit bedrijf te beoordelen. Een recensie moet minimaal 10 tekens lang zijn. If you see this leave this form field blank!

Contacteer ons