wellness massage
Welkom bij privé sauna wellness en massages Oriëntal Paradise.
Grote keuze aan arrangementen met massages, eten, drinken of overnachtingen. Bent u opzoek naar een heerlijke massage voor jezelf of samen met je partner? Neem een kijkje tussen het uitgebreide aanbod. Nog opzoek naar een last minute sauna of massage? Welkom op de website van privé saunas wellness Oriëntal Paradise.
opleiding coach
De 10 beste wellness centra en spa's' in Oost-Vlaanderen.
27 van 35 Spa en wellness in Oost-Vlaanderen. Studio Groene Vallei Gent. 28 van 35 Spa en wellness in Oost-Vlaanderen. Portaal 37 Zulte. 29 van 35 Spa en wellness in Oost-Vlaanderen. Wellness City Massage Ronse. 30 van 35 Spa en wellness in Oost-Vlaanderen.
wellness brugge
Duomassage Antwerpen duo massage duo massage Antwerpen The Wellness Room.
Een duomassage is een massage voor 2 personen, die naast elkaar liggen in dezelfde kamer. Onze 3 behandelkamers: de body room, de mind room, en de soul room. Bij" The Wellness room weten we als geen ander dat massage niet enkel massage is.
springkasteel huren
Q Wellness prive-sauna massages beauty verzorgingen herzele.
Een goede massage laat je tot rust komen. Wij bieden verschillende soorten massages aan in een relaxerende sfeer. Vrijblijvend kunnen we je adviseren over de verschillende soorten massages. Breng je lichaam en geest terug in balans. Een goede gelaatsverzorging geeft je een egale huid, een gezonde huidskleur en een glimlach op uw gezicht. Q Wellness is daarnaast gespecialiseerd in voetreflexologie en voetverzorgingen.
https://www.dekbeddengoed.nl/14-dekbedovertrekken-kopen
Wellness arrangementen in Vlaanderen Relaxy.be.
Geniet 3uur met 2 personen van de privé wellness inclusief een fles bubbels met hapjes, huisbereide lasagne fles wijn, 55min massage en een overnachting in onze BB met ontbijt. Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de volledige privé wellness inclusief een welkomstdrankje.
https://www.personeelsman.nl/voorbeeld-concurrentiebeding/
Duo massage Massage Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
Home Wellness Massage Duo massage. Duo-Massage Een unieke, exclusieve, onvergetelijke ervaring! Met z'n' tweeën een avondje anti-stress massage, samen relaxen op hetzelfde moment en in dezelfde ruimte, ondergedompeld in een gevoel van rust. De behandeling geschiedt door twee massagetherapeuten. Wat is een massage?
LastMinute Sauna: privé sauna, beauty, massage en wellness overnachting arrangementen.
Body and Nature Wellness Overnachting. Bo-Ness Wellness schip. Boost Wellness by Hotel Beveren. Bronza Privé sauna Relax. Burmtiende Wellness Overnachting. Carpe Diem Aarschot. Coreame Wellness Overnachting. Cybèle Privé Wellness. De Boomgaard Wellness overnachting. De Castaert Sauna Wellness. De Pallieter Familiesauna.
Massage, Wellness en Spa Thermae Grimbergen Thermae Grimbergen.
Thermae Grimbergen kan terugblikken op meer dan 15 jaar ervaring in wellness en alles wat daarbij hoort. Elke dag opnieuw staan onze professionele medewerkers klaar om je helemaal te verzorgen. Je kan kiezen uit een hele menukaart verzorgingen, er zijn verschillende gelaatsverzorgingen: van hele korte tot hele lange. Er zijn heel wat diverse massages: van een korte rug of voetmassage tot een uitgebreide lichaamsmassage of zelfs speciale massages zoals bamboe of kruidenstempelmassage. Bij al onze verzorgingen worden de producten van Sirène gebruikt, een kwaliteitsvolle lijn die exclusief voor Thermae.com wordt gemaakt en enkel in onze centra of via de webshop te koop is. Nieuw: Halotherapie in Thermae Grimbergen. 5 gezondheidsvoordelen van de sauna. Thermae Grimbergen viert feest! Mannen weten waarom! Gebeuren massages steeds naakt? Is er in elk type gelaatsverzorging een epilatie van de wenkbrauwen inbegrepen? Worden massages altijd door mannen gegeven? Kunnen gelaatsverzorgingen ook voor mannen? Kunnen massages gelijktijdig en in dezelfde cabine? Vind wat u zoekt. Body relax massage 25.
Massages Topwellness privé sauna en wellness.
Prive Sauna Wellness. Prive sauna en wellness. Prive sauna Unit 1. Prive Sauna Unit 2. For men only. Overnachting met ontbijt. Standaard wordt onze massage uitgevoerd op een verwarmde massagebank. Kom genieten met zn 2 en kies voor een duomassage.
The Wellness Room.
Welkom in the Wellness Room, uw Privé sauna, Massagesalon en Schoonheidssalon in Antwerpen Zuid! The Wellness Room viert binnenkort haar 7 jarige bestaan! Dat hebben we te danken aan onze trouwe en nieuwe klanten, onze topmasseuses en schoonheidsspecialistes, en aan de vriendelijkheid van onze receptionistes.

Contacteer ons