sportverzorger
Onderwijskiezer.
Alle aspecten van het takenpakket van de sportverzorger komen in het lessenpakket aan bod: bevorderen van de gezondheid van de sporter via verzorgen, begeleiden, adviseren, voorkomen enz. De werkmiddelen van de sportverzorger bestaan uit massage, taping, EHBO, voeding en informatieverstrekking.
Centrale verwarming installateurs
Erwin Vervloet Sportverzorging in Beerzel.
Massages Contacteer mij. Sportverzorging is het begeleiden van sporters; met als belangrijkste taak preventie. Pijn of blessures moeten beslist buiten spel staan als u gaat bewegen: ontdek wat tape en bandages kunnen doen om steun te geven. Webdesign door Studio Stefke.
syntra
Sportverzorger Hamme David Peene: sportmassage, taping, fitnessadvies, wellness.
voor al jouw sportieve. 0484 71 41 36. Sportverzorger David Peene. Bent u op zoek naar een professioneel Personal Trainer of sportverzorger in Hamme of omgeving? Dan staat David Peene zeker voor u klaar, die gespecialiseerd is in heel wat verschillende domeinen.
persoonlijke lening simulatie
Sportverzorger SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Alle aspecten van het takenpakket van de sportverzorger komen in het lessenpakket aan bod: bevorderen van de gezondheid van de sporter via verzorgen, begeleiden, adviseren, voorkomen enz. De werkmiddelen van de sportverzorger bestaan uit massage, taping, EHBO, voeding en informatieverstrekking.
wkk
Opleiding Sportwetenschappen De Schoonheidsschool.
Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als sportverzorger moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van sportverzorger aan. Voor wie is deze opleiding sportverzorger bedoeld?
Opleiding Sportverzorger Sport en gezondheid opleidingen Syntra West.
Dit leidt tot talloze sportblessures. Als sportverzorger informeer je de sporter in veel gevallen over het juiste gebruik van zijn/haar lichaam. Een sportverzorger begeleidt sporters voor, tijdens en na het sporten. Hij/zij luistert, observeert, analyseert, behandelt preventief dmv massages of tapen.
Opleiding Sportverzorger SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Algemene basisopleiding 18u: fysiologie van de sportverzorger, voeding. Toegepaste bedrijfsvoering sportverzorger 24u: beroepsomschrijving, kerntaken, gedragsregels, ontwikkelingen in het beroep, toegepast functieonderzoek, werken met cliëntendossier. EHBO helper 20u: voor deze module kan je vrijgesteld worden indien je het attest van Rode Kruis reeds behaalde of dit via zelfstudie nog wenst te behalen www.rodekruis.be.
Opleiding Sportverzorger avond Sport opleidingen Syntra Brussel.
Een sportverzorger staat de sportbeoefenaar met raad en daad bij om zijn sport correct en gezond te beoefenen. Algemene basisopleiding 18u. Fysiologie van de sportverzorger. Toegepaste bedrijfsvoering sportverzorger 24u. Beroepsomschrijving, kerntaken en gedragsregels, ontwikkelingen in het beroep. Algemene inleiding: werkwijze sportverzorger, massage, bandageren en tapen.
Onderwijskiezer.
In één jaar doorloop je het volledige traject van de opleidingen instructeur fitness en sportverzorger. De opleiding sportverzorger is in de eerste plaats bedoeld voor iedereen die" sportminded" is en die bij een sportclub of als individuele begeleider van een atleet aan de slag wil.

Contacteer ons