sportverzorger
Sportverzorger.
Je start met de basisvaardigheden anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam die je als sportverzorger uiteraard moet kennen. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van sportverzorger aan. Voor wie is deze opleiding sportverzorger bedoeld?
persoonlijke lening
Onderwijskiezer.
In één jaar doorloop je het volledige traject van de opleidingen instructeur fitness en sportverzorger. De opleiding sportverzorger is in de eerste plaats bedoeld voor iedereen die" sportminded" is en die bij een sportclub of als individuele begeleider van een atleet aan de slag wil.
vinyl leggen
Opleiding Sportwetenschappen Schoonheidsschool.
Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als sportverzorger moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van sportverzorger aan. Voor wie is deze opleiding sportverzorger bedoeld?
wandelstokken
Onderwijskiezer.
Alle aspecten van het takenpakket van de sportverzorger komen in het lessenpakket aan bod: bevorderen van de gezondheid van de sporter via verzorgen, begeleiden, adviseren, voorkomen enz. De werkmiddelen van de sportverzorger bestaan uit massage, taping, EHBO, voeding en informatieverstrekking.
nilfisk
Sportverzorger SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Alle aspecten van het takenpakket van de sportverzorger komen in het lessenpakket aan bod: bevorderen van de gezondheid van de sporter via verzorgen, begeleiden, adviseren, voorkomen enz. De werkmiddelen van de sportverzorger bestaan uit massage, taping, EHBO, voeding en informatieverstrekking.
Sportverzorging WordFit.
Bevorderen van uw gezondheid en prestaties door u te verzorgen, te begeleiden en te adviseren, Ook een communicatieve functie naar u als sporter én naar uw begeleidingsteam behoort tot ons takenpakket als sportverzorger. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat u zich als sporter enkel moet bezighouden met uw sport!
Opleiding Sportverzorger Sport en gezondheid opleidingen Syntra West.
Fysiologie van de sportverzorger. Module: Toegepaste bedrijfsvoering sportverzorger 24u. Beroepsomschrijving, kerntaken en gedragsregels. Ontwikkelingen in het beroep. Algemene inleiding: werkwijze sportverzorger, massage, bandageren en tapen. Werken met het cliëntendossiers. Doping binnen het beroep van de sportverzorger. Module: EHBO / Hulpverlener 20u.
Opleiding Sportverzorger SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Algemene basisopleiding 18u: fysiologie van de sportverzorger, voeding. Toegepaste bedrijfsvoering sportverzorger 24u: beroepsomschrijving, kerntaken, gedragsregels, ontwikkelingen in het beroep, toegepast functieonderzoek, werken met cliëntendossier. EHBO helper 20u: voor deze module kan je vrijgesteld worden indien je het attest van Rode Kruis reeds behaalde of dit via zelfstudie nog wenst te behalen www.rodekruis.be.
Opleiding Sportverzorger avond Sport opleidingen Syntra Brussel.
Dit gebeurt door voornamelijk preventief te handelen via sportmassages, taping, inspectie en meer. Een sportverzorger staat de sportbeoefenaar met raad en daad bij om zijn sport correct en gezond te beoefenen. Algemene basisopleiding 18u. Fysiologie van de sportverzorger. Toegepaste bedrijfsvoering sportverzorger 24u.
Erwin Vervloet Sportverzorging in Beerzel.
Massages Contacteer mij. Sportverzorging is het begeleiden van sporters; met als belangrijkste taak preventie. Pijn of blessures moeten beslist buiten spel staan als u gaat bewegen: ontdek wat tape en bandages kunnen doen om steun te geven. Webdesign door Studio Stefke.

Contacteer ons