chocolade massage
Hot Chocolate massage Sentuh.
De oppeppende eigenschappen van chocolade zorgen er verder voor dat je na de massage op wolkjes loopt! Het unieke van deze Hot Chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade. Chocolade heeft een anti-depressieve werking, maakt je goedgezind, en geeft een psychische stimulans.
fortis
Een chocolademassage voor 2 bij Beauty Wellness Spa Roeselare West-Vlaanderen.
2 aanbiedingen beschikbaar in de categorie Massage Lichaam / Benen. Een chocolademassage voor 2 bij Beauty Wellness Spa Roeselare West-Vlaanderen. Voor 2 personen. Een massage met pure chocolade in een duocabine, gevolgd door een douche en een kopje warme chocolademelk 1u.
SeoBureau.be
Een massage met chocolade.
De minerale zouten hebben ook een herstellend effect op de huid. De chocolademassage doet stress en spanningen verdwijnen en is ideaal voor de droge huid. Deze massage is ook aan te raden tegen cellulite. Prijs Chocolade Massage: 45 voor 30 minuten.
motorfiets
Chocolademassage.
De hot chocolate massage is een behandeling waarbij zacht gemasseerd wordt met warme vloeibare olie met cacao. Het is een echte zoete verwenning. Het unieke van deze hot chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade: ze bevat natuurlijke anti-oxydanten die een gunstig effect hebben op psychologisch gebied.
THUY
Chocolademassage Mutua Fides.
Zend ons een e-mail. Vind ons op de landkaart. Voor de jarige. Duo massage aan huis. We werken kwaliteitschocolade die een complexe bron van verschillende weldadige stoffen bevat zoals calcium, zink, ijzer, magnesium en cafeïne. Wat doet de chocolade met jou?
Chocolade Massage Coco Time Wellness.
Chocolademassageolie bevat fenylethylamine, ook wel de chocolade" amfetamine" genoemd. Werkt verjongend, verbetert drainage, verzacht, kalmeert, verlicht spanning en stress. Chocolade massage wordt aangeraden, want het verbetert niet alleen de stemming en verjongt de huid, maar is ook een uitstekende profylactische behandeling tegen cellulitis.
Massagecentrum Las Manos. Hot chocolade massage.
Hot Chocolade Massage. Een hot choco lade massage is een unieke ervaring. Het is een massage die je vertroeteld en verwent. Een moment van heerlijke ontspanning. Het is tevens een verzorgende massage want de cacao bevat natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme.
Een chocolade massage bij Blue Sage Houthalen Limburg.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Een chocolade massage bij Blue Sage Houthalen Limburg. 10 aanbiedingen beschikbaar in de categorie Massage. Een chocolade massage bij Blue Sage Houthalen Limburg. Voor 1 persoon.
Massages Sauna Isis.
NU 49 65. CHOCOLADE MASSAGE: Met pure cacao, die het gelukshormoon stimuleren. Vertraagt het verouderingsproces van de huidcellen. THAISE KRUIDENSTEMPEL MASSAGE MET OOSTERSE OLIE: Ontspannend, reinigend en ontstekkingremmend. Activeert de stofwisseling en versterkt het immuumsysteem. Zeer goed bij spier-en gewrichtspijnen.
Hot Chocolate massage Massage Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
De gewaarwording en de effecten van de warme" chocolade massage" geven een speciale voldoening: het geeft een diepe rust en totale ontspanning en verzacht en voedt de huid. Deze massage is geschikt bij stress, somberheid, droge huid en gebrek aan stevigheid van de huid.
Chocolade massage BodyZensation.
Wat is een chocolade massage. Bij een chocolade massage wordt in plaats van gewone massage olie warme, gesmolten chocolade gebruikt om te masseren. De chocolade zal niet alleen uw huid voeden en verzachten, maar ook de geur zal ontspannend werken.
Wellnessmassage Prinsenbeek.
massage van de benen om de achterkant van de benen te voorzien van een chocoladepakking. De gewaarwoording en de effecten van de chocolade massage geven een speciale voldoening. Het geeft niet alleen een diepe rust maar verzorgt de huid rijkelijk.

Contacteer ons