chocolade massage
Hot Chocolate massage.
Wij gebruiken geen goedkope met chemische extracten aangevulde olie maar echte chocolade en cacaoboter om de massage uit te voeren. Als er chocolade op de lippen komt terwijl het gezicht behandeld wordt kan je deze rustig oplikken. Het gevoel alleen al van de warme chocolade die over je rug uitgegoten wordt brengt je al in hogere sferen. Gecombineerd met de geuren die daarbij vrijkomen kom je al van in het begin in een toestand van totale relaxatie. Het schenkt zowel de huid de zintuigen en de geest een gevoel van wellness. Het unieke effect van de hot chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige weldadige eigenschappen van chocolade.
http://www.stelvoetenmagazijn.nl/
Chocolade massage Akwa.
Hiervoor is een mengsel ontwikkeld van cacao en cacaoboter. Het unieke effect van de warme chocolade massage is gebaseerd op de veelzijdige weldadige eigenschappen van chocolade. De chocolade massage is een behandeling die naast ontspanning kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur. Je kan zo van chocolade genieten zonder de vervelende calorieën. Het is een zalig moment van vertroeteling en ontspanning waaraan je moeilijk kan weerstaan.
heelys
Esthetiek-Evelien Loofstraat 2 8500 Kortrijk. boven coiffure Clos Info@esthetiek-evelien.be GSM 0474 20 14 12.
Wil je jezelf eens goed verwennen en letterlijk onder handen laten nemen? Probeer dan eens een hotstonemassage in plaats van een klassieke massage. chocolade massage 60 min 60 euro. Hot chocolat massage de zoetste verwenning Cacao bevat anti-antioxidant en natuurlijke bestand delen die een gunstig effect hebben op het hele organisme. Bij een chocolade massage word je gemasseerd met een mengel van gesmolten chocolade en amandelolie. Je krijgt een chocoladezachte huid. Huid lichaam en geest ontvangen een ontspannende behandeling. Hot Candle massage 60 min 55 euro. Candlelight massage is een massage gegeven met warme wax uit een brandende kaars. Deze wax is zijdezacht en een heel aangenaam gevoel op de huid. Er wordt een aangename en heilzame aromatische geur verspreid.
e liquid kopen
Chocolade Massage Beerze Bulten.
Deze massage is een behandeling waarbij gemasseerd wordt met een warme vloeibare cacao olie. Cacao bevat ingrediënten welke ons gelukshormoon verhogen. Daarnaast heeft cacao een voedende verzachtende en vooral hydraterende werking. Chocolade heeft een anti depressieve werking en maakt je goed gezind tevens bevordert cacao de spierwerking. Vraag vrijblijvend om meer informatie. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door het formulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw vrijblijvende aanvraag.
Privé sauna Het koraaltje.
massage achterkant lichaam en omvat de benen voeten rug en hoofd massage. Relaxerende lichaamsmassage 60 min. massage voor en achterzijde lichaam met uitzondering van het hoofd. Relaxerende Lichaamsmassage 75 min. Oorkaars behandeling gelaatsmassage 60 min. De cacao bevat natuurlijke anti-oxydanten die door hun werking een gunstig effect hebben zowel op de circulatie vaatverwijdend als op psychologisch gebied. Een aantal stoffen in de cacao zorgen ervoor dat het lichaam endorfine het gelukshormoon aan gaat maken. Deze werken in de eerste plaats pijnonderdrukkend maar zorgen ook voor een gevoel van geluk of euforie.
Indische massage. chocolademassage Prijs.
Basis pedicure 30 min 25 euro. Relaxerende lichaamsmassage 45 min. Relaxerende lichaamsmassage 45 min. massage achterkant lichaam en omvat de benen voeten rug en hoofd massage. Relaxerende lichaamsmassage 60 min. Relaxerende Lichaamsmassage 75 min. De cacao bevat natuurlijke anti-oxydanten die door hun werking een gunstig effect hebben zowel op de circulatie vaatverwijdend als op psychologisch gebied.
Massages Karma Ojas a ZENsational story.
Het is een massage die diep in het bindweefsel inwerkt en een intens gevoel van ontspanning brengt voor geest en lichaam. Prijs per persoon 6500. Chocolade heeft een opwekkende ontspannende en antidepressieve werking. Bij een chocolade massage wordt je met een mengsel van gesmolten chocolade en amandelolie heerlijk verwent. Je krijgt een chocoladezachte huid. Het gaat om een zintuiglijk onderdompeling van lichaam en geest een verleiding waaraan je onmogelijk weerstand kan bieden. Prijs per persoon 7000. Hot Lava shell massage. Massage uitgevoerd met authentieke venusschelpen uit de Filippijnen. Diep ontspannende massage met afwisselende druk en glijbewegingen met de warme schelpen. Deze massage lost spierspanningen op verlicht het zenuwstelsel en bevordert de bloedcirculatie.
Cocoon Massages.
Hot Stone Massage Rug Schouders Gelaat en Kruin 60 min. Hot Stone Massage Achterkant Lichaam 50 min. Hot Stone Massage Lichaam 90 min. Chocolade Massage geniet van deze chocolade massage zonder calorieën! Deze massage geeft u de weldadige eigenschappen van chocolade u wordt gemasseerd met warme vloeibare olie met cacao een echt zalig gevoel. De chocolade massage geeft de weldaad van cacao ze bevat natuurlijke anti-oxydanten welke veroudering van de huid tegengaan. De bestanddelen die in cacao zitten zorgen voor het aanmaken van het gelukshormoon endrofine dat pijnonderdrukkend werkt en zorgt voor een gevoel van geluk. Chocolade Massage Rug 25 min. Chocolade Massage Achterkant Lichaam 35 min. Ritual Candle Massage beleef deze unieke massage ervaring.
Hot Chocolate massage Sentuh.
Hot Chocolate massage is een behandeling waarbij zacht gemasseerd wordt met warme vloeibare cacao-olie. De massage geeft dan ook een gevoel van diepe rust en totale ontspanning en schenkt huid en zintuigen een bijzonder wellnessgevoel. Tevens wordt de huid rijkelijk gevoed en verzacht door de gebruikte cacao-olie en heeft de behandeling zelfs een antiverouderende werking. De oppeppende eigenschappen van chocolade zorgen er verder voor dat je na de massage op wolkjes loopt! Het unieke van deze Hot Chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade.
Hot chocolate massage Clijsters Wellness.
Een massage met hete chocolade heeft een kalmerende en therapeutische werking. Het lichaam wordt van spanningen ontdaan. De huid wordt gesterkt en gehydrateerd. ontstekingsrtemmende elementen die ons beschutten tegen kanker en aandoeningen van hart. en bloedvaten dringen binnen. Er wordt niet met eetbare chocolade gewerkt maar met een bijzonder werkzame mengeling van. cacao notenboter en amdelolie. De chocolademengeling wordt warm op het lichaam aangebracht en met lichte massagebewegingen. over het lichaam verdeeld. In tegenstelling tot de oliemassage masseert men hierbij de massa niet het lichaam in.
Chocolade massage / Hot Chocolate YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Uploaded on Nov 17 2007. Chocolade massage Hot chocolate massage is een unieke ervaring. Helder en goudachtig stroomt deze waardevolle cacaoboter een van de duurste plantaardige vetten uit de handpalm van de masseur op de huid. De cacao bevat anti oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme de cacaoboter met zijn verzachtende voedende hydraterende beschermende en anti verouderende werking. De minerale zouten met hun herstellende werking de looistof met zijn afslankende werking.
Serafine Wellness aanbod massage onstpannende massage hot stone massage voetreflexologie.
Na de massage voel je je lichaam nog enige tijd natintelen. Kruidenstempelmassage verlost je van stress en spanningen en brengt je innerlijke in evenwicht. Deze zoete verwennerij laat je heerlijk van chocolade genieten zonder nadelige calorieën! Ik masseer zacht je ganse lichaam met warme vloeibare olie vermengd met echte pure chocolade. De chocolade zorgt niet alleen voor een diepe rust maar verzorgt je huid ook rijkelijk en geeft je een gelukzalig euforisch gevoel. De chocolade geeft je niet enkel volledige ontspanning maar prikkelt al je zintuigen en helpt je bij het terugvinden van een goed humeur.

Contacteer ons