chocolade massage
Hot Chocolate massage.
De oppeppende eigenschappen van de chocolade zorgen ervoor dat je na de massage op wolkjes loopt. Chocolade heeft een antidepressieve werking, maakt je goedgezind en geeft een psychische stimulans. Chocolade is een zeer complexe samenstelling van verschillende stoffen die een uitwerking hebben op ons lichaam.
eenvoudige koekjes
Hot Chocolate massage Sentuh.
De oppeppende eigenschappen van chocolade zorgen er verder voor dat je na de massage op wolkjes loopt! Het unieke van deze Hot Chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade. Chocolade heeft een anti-depressieve werking, maakt je goedgezind, en geeft een psychische stimulans.
advocaat purmerend
Esthetiek-Evelien, Loofstraat 2, 8500 Kortrijk. boven coiffure Clos Info@esthetiek-evelien.be, GSM: 0474 20 14 12.
chocolade massage 60 min 60 euro. Hot chocolat massage de" zoetste verwenning" Cacao bevat anti-antioxidant en natuurlijke bestand delen die een gunstig effect hebben op het hele organisme. Bij een chocolade massage word je gemasseerd met een mengel van gesmolten chocolade en amandelolie.
loodgieter westland
Chocolade Massage Beerze Bulten.
Home / Beautysalon / Body Massages / Chocolade Massage. Duur: 25/55 min. vanaf 3250, p.p. Deze massage is een behandeling, waarbij gemasseerd wordt met een warme vloeibare cacao olie. Cacao bevat ingrediënten welke ons gelukshormoon verhogen. Daarnaast heeft cacao een voedende, verzachtende en vooral hydraterende werking.
wellness massage arrangement
Privé sauna Het koraaltje.
Voor de Hot Stone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen vulkanische stenen. Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie.
Indische massage. chocolademassage Prijs.
De warmte van de stenen dringt diep in je spieren, een weldaad voor lichaam en geest. Indische Massage: 75 min. De indische massage wordt gebruikt om je lichaam in balans te houden. Deze massage helpt je energiekanalen open te houden en te versterken.
Hot Chocolate Massage.
De Hot Chocolate Massage is een complete verwen treatment en bestaat uit.: Hot Chocolate Massage. Massage met chocolade-olie. Een unieke ervaring voor uw lichaam en huid duurt 90 minuten. Hot Chocolade Massage, een prikkeling van uw zintuigenen voor een totale ontspanning.
Cocoon Massages.
Chocolade Massage: geniet van deze chocolade massage zonder calorieën! Deze massage geeft u de weldadige eigenschappen van chocolade, u wordt gemasseerd met warme vloeibare olie met cacao, een echt zalig gevoel. De chocolade massage geeft de weldaad van cacao, ze bevat natuurlijke anti-oxydanten welke veroudering van de huid tegengaan.
Chocolade massage Akwa.
Het unieke effect van de warme chocolade massage is gebaseerd op de veelzijdige, weldadige eigenschappen van chocolade. De chocolade massage is een behandeling die naast ontspanning, kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur.
Massagecentrum Las Manos. Hot chocolade massage.
Hot Chocolade Massage. Een hot choco lade massage is een unieke ervaring. Het is een massage die je vertroeteld en verwent. Een moment van heerlijke ontspanning. Het is tevens een verzorgende massage want de cacao bevat natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme.
Wellnessmassage Prinsenbeek.
massage van de benen om de achterkant van de benen te voorzien van een chocoladepakking. De gewaarwoording en de effecten van de chocolade massage geven een speciale voldoening. Het geeft niet alleen een diepe rust maar verzorgt de huid rijkelijk.
Serafine Wellness aanbod massage: onstpannende massage, hot stone massage, voetreflexologie.,
Douchen na de massage is mogelijk om eventuele overtollige olie en chocolade te verwijderen. Honing massage lichaam. Honing massage is uitermate geschikt voor een droge huid: verzorging met een zachtheid en een buitengewone kracht die de huid vernieuwt en voedt.

Contacteer ons