schoudermassage
Nek/schoudermassage technieken YouTube.
massage.rug nekschouder massage.MOV YouTube.
Rug massage deel 2 voor NHA TCI / KOC examens Eveline van den Anker DVD te koop met alle massages van you tube van Eveline voor een groter beeld thuis.
Schoudermassage Massage in Antwerpen Boek direct online! Treatwell.
Massagesalons in Antwerpen scoren gemiddeld. 9.2 op basis van 2.453 stemmen. Zoekt u in Antwerpen naar massagesalons schoudermassage? Treatwell heeft het grootste aanbod! Voor elke prijs goede massagesalons schoudermassage. Super simpel de beste massagesalons schoudermassage in Antwerpen zoeken vergelijken en boeken. In Antwerpen scoort het aanbod massagesalons schoudermassage gemiddeld een 2.453 op basis van 2.453 stemmen. Met behulp van deze reviews kunt u gemakkelijk de beste massagesalons Antwerpen uitzoeken. In de categorie Massagesalons in Antwerpen varieert de prijs van 25 tot 500. Login op uw treatwell account. Met een klik ingelogd via uw Facebook account wanneer deze al gekoppeld is aan uw account. En anders begeleiden wij u in het koppelen!
Haleakala Schoudermassage YouTube.
Altijd al willen leren masseren maar geen zin in een cursus met vreemden? Haleakala heeft 11 speciale instructie dvds voor thuis ontwikkeld. Meer informatie.
Chinese hoofd nek en schoudermassage Santai.
Chinese hoofd nek en schoudermassage. De Chinese hoofd nek en schoudermassage omvat technieken uit de Chinese manuele therapie Tuina. Deze ontspannende massage richt zich op de meridianen die door het hoofd de nek en de schouders lopen. De accupunctuurpunten die zich bevinden in de meridianen worden gestimuleerd. Elke merdiaan staat in verbinding met een orgaan. Spanningen uiten zich in nek schouder en hoofdpijn. Vastzittende schouders een blokkerende nek druk op het hoofd met een opkomende hoofdpijn dit zijn allemaal stressverschijnselen die met deze massagevorm kunnen aangepakt worden.
Massagetechnieken Chinese hoofd nek en schoudermassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Home Opleidingen Massagetechnieken Chinese hoofd nek en schoudermassage. Massagetechnieken Chinese hoofd nek en schoudermassage. De Chinese hoofd nek en schoudermassage is een onderdeel van de Tuina-massage. Tuina-massage is mede ontstaan door zij die wél de voordelen zagen van het werken op acupunctuurpunten maar het gebruik van de acupunctuurnaalden niet konden verdragen of als pijnlijk ervaarden. Chinese hoofd nek en schoudermassage is een ontspannende massage die zich vooral richt op klachten die voorkomen ter hoogte van het hoofd nek en schouders. Vastzittende schouders een geblokkeerde nek druk op het hoofd met als eerste tekenen opkomende hoofdpijn dit zijn allemaal stressverschijnselen die met deze massagevorm aangepakt kunnen worden.
Cursus Chinese Hoofd Nek en Schoudermassage Schoonheidsschool.
Wat moet je nog meer weten? Wat is de cursusinhoud van de opleiding Chinese Hoofd Nek en Schoudermassage? Cursusinhoud Chinese Hoofd Nek en Schoudermassage. De opleiding Chinese Hoofd Nek en Schoudermassage is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug. Hoe is Chinese Hoofd Nek en Schoudermassage ontstaan? Wat zijn de belangrijke energetische punten? Hoe kan je de schedel nek en hals het beste behandelen? Geef je klanten terug energie. Download hier een gratis hoofdstuk. Schrijf je nu in voor de cursus Chinese Hoofd Nek en Schoudermassage. Wat kan je verwachten tijdens de opleiding Chinese Hoofd Nek en Schoudermassage? Praktisch verloop van de lessen. Je volgt een intensieve opleiding van 1 dag. Eén les duurt 7 uren.
Gezondheidscentrum Gennesareth.
Ontspannende massages voor lichaam en geest. Life Coaching Hatha Yoga.
Nek en schoudermassage tip van Menno van Jobmassage. YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Nek en schoudermassage tip van Menno van Jobmassage. Subscribe Subscribed Unsubscribe 77. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.

Contacteer ons