massage kado
Cadeau voor haar Verras je vrouw met een origineel cadeau.
Zoek je een kado voor haar? Zoek je een kado voor een vrouw, maar heb je geen idee wat je moet kopen? Bij Ditverzinjeniet kan je gebruik maken van een eenvoudige cadeauzoeker. Je kan bijvoorbeeld zoeken op prijs, maar ook op merk en interesse.
massage
Cadeaubon uit Brussel koop online via TadaBon.
Een massage naar keuze voor 1 uur. Kaart voor 10 Yoga lessen bij Sukha Ayurvedische Massages and Yoga sessies. Yoga One on One sessie 90 min bij Sukha Ayurvedische Massages and Yoga sessies. Ayurvedic Facial Massage 30min bij Sukha Ayurvedische Massages and Yoga sessies.
loodgieter deinze
SchoonheidsInstituut UTOPIA.
welkomstdrank, geur kiezen, scrub van het lichaam, gebruik infraroodcabine, massage van de rug, pakking van het lichaam, kleine versnapering, gebruik van HHP massagematras, drankje. welkomstdrank, scrub van de voeten, voetbad, gebruik infraroodcabine, pakking van het lichaam, massage van de rug.
lening
Duomassage Wilrijk Sweet Relaxation.
Een duomassage te Wilrijk bij Sweet Relaxation kan gecombineerd worden met gebruik van het sauna complex privé, zo kan je nog even een paar uur nagenieten van de ontspannen werking van de massage. Keuze uit energetische massage, ayurveda of chakra massage, candle massage of massage met algenpakking.
originele themafeesten
kadobon massage, wellnessbon.
Inhoud basiscursus ontspanningsmassage. Doe eens een massage kado. Wil je iemand verrassen met een gezond geschenk? Kies dan voor de Wellnessbon! Of het nu voor Sinterklaas, Kerst, als relatiegeschenk, een verjaardag, moeder of vaderdag, een afscheidskado, of zomaar uit sympathie is: de Wellnessbon is een leuk en vooral gezond kado om te geven en te ontvangen.
Zin in een zalige MASSAGE? 0476/07 63 99 2dehands.be.
sport en relax massage voor de som van 45 euro per uur voor meer informatie bel 0474125407 groetjes grazyna. vandaag 1511: Antwerpen. Mechelen Tantric Massage is opzoek naar dames. Wil jij in een gezelig sfeer werken dan is mechelen tantric massage voor u bestemd.
Leuk ontroerend kado geven. Kadobon cadeaubon waardebon tegoedbon certificaat voor een Massage in Amsterdam. Origineel kado cadeau. Masseur Noord-Holland, Nederland. Holistische lichaamsmassage. Helen
voor een heerlijke massage. Schenk een vriend of vriendin het kado van een paradijselijke massage! Schenk eens een roerend of ontroerend kado. Geef aan uw geliefde een kadobon voor een stoelmassage of een lichaamsmassage op tafel of zelfs een vierhanden-massage.
Massagebon Nederlandse Sauna Cadeaubon.
Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op de zachte weefsels van het lichaam. Dit kan met of zonder massageolie worden gedaan. Met de Nederlandse Sauna Cadeaubon geeft u gemakkelijk een professionele massage naar keuze cadeau!
Valentijnskado Verras je geliefde met een echt origineel kado.
Right mokken 795, In voorraad. Grow Your Own Love Tomatoes 795, In voorraad. Chocolate Massage Kit 1495, In voorraad. Hot Stone Massage Set 1495, In voorraad. 2Carat Cup Van: 1195, Voor: 895, In voorraad. Vinturi Drank Decanter 3995, In voorraad.
Soorten massage Relaxhuis Carpe Diem.
Moor Mud wrap en thermisch pack warm: wordt gedurende de massage op verschillende plaatsen op het lichaam gelegd prijs: 5 extra bij prijs massage geen extra tijd. Modderbad na de massage: zorgt voor extra ontspanning, ontgifting, verlichting van spanning en spierpijnen prijs: 15 extra bij prijs massage extra tijd: 30 min.
Sauna, massage of wellness overnachting Cadeaubox.
Wij kiezen de activiteiten in onze cadeaubonnen zorgvuldig uit, zodat je er zeker van kan zijn dat de locatie altijd kwaliteit biedt. Een ontspannende massage, een saunabezoek of een gelaatsverzorging? In onze cadeaubonnen vind je het allemaal. De ontvanger kan kiezen uit belevenissen in heel België.
Wellnessweekend met overnachting of dagje spa met wellness Bongo.
Ontdek ons assortiment voor inspiratie en geef een ontspannend cadeau! Cadeaubon voor een weekend of een dagje wellness. Geef je een sauna, massage of schoonheidsbehandeling? Jij kiest de geschenkbon waarvan je denkt dat de ontvanger het meest van zal genieten.

Contacteer ons