lichaamsmassage prijs
Tarieven mobielemassages massage aan huis.
De tarieven zijn tarieven voor de massagebehandeling; voor verplaatsingen komt 10 à 15 euro per masseur eenmalig bij de prijs. We masseren aan huis vanaf 1u massagetijd. Deze kan u uiteraard ook verdelen onder meerdere personen indien u dit wenst.Bij ons is 1u massage ook WERKELIJK 1u behandeling op de massagetafel! De voorbereiding en opruiming worden niet als massagetijd verrekend. U geniet dus meer tijd voor een redelijk budget, dat in veel gevallen lager is dan in een schoonheidssalon of wellness, maar wel MET het voordeel dat u zich niet hoeft te verplaatsen. Beste klant, na vier jaar zullen we onze prijzen weldra voor het eerst aanpassen: we zullen dan een tarief per regio hanteren, al naargelang de afstand, maar dat nog steeds de vergelijking met schoonheidsinstituten en wellness zaken ruim kan doorstaan. Het tarief voor duomassages is inmiddels al aangepast aan marktconforme voorwaarden. Voor klanten met regelmatige bestellingen kunnen we een aangepast interessant tarief uitwerken. Contacteer ons hiervoor. U vindt hieronder prijzen voor onze klassieke massagebehandelingen excl. reken 10 à 15 eur extra voor verplaatsing. DEELMASSAGE 30, delen zelf te kiezen 35 euro. LICHAAMSMASSAGE 45 50 euro.
geld lenen
Full Body / Lichaamsmassage, Massage in Leuven: Boek direct online! Treatwell.
Treatwell heeft het grootste aanbod! Voor elke prijs goede massagesalons, full body / lichaamsmassage. Super simpel de beste massagesalons, full body / lichaamsmassage in Leuven zoeken, vergelijken en boeken. In Leuven scoort het aanbod massagesalons, full body / lichaamsmassage, gemiddeld een 428 op basis van 428 stemmen.
https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com/
Gezond welzijn prijzen wellness verzorging Massage-a-la-carte Geel Herentals Mol Kempen Antwerpen.
7000, Massage op verplaatsing, 60 minuten 60/uur vanaf 2 massage-uren. 7500, Massagefun-avond, prijs/uur, minimum 3 uur. xxxx, Babyshower, prijs naargelang samenstelling uit het aanbod. Extra optie: Gebruik warmwaterkussen 300. 1 Voor kankerpatiënten en sterk verzwakte patiënten zijn er aangepaste en doelgerichte massages, basisprijs 6000, 60 minuten.
vouwmeters
Prijs massage Malle zal u positief verrassen.
De bloedcirculatie in huid en spieren worden gestimuleerd. Na afloop van een massage zit u lichamelijk en geestelijk weer beter in uw vel. Dankzij onze formules aan een vriendelijke prijs is een massage in onze praktijk in Malle snel geregeld.
SEO services
Massage kortrijk: prijzen.
Levensstroom, praktijk voor therapie, Mindfulness en massage. Californische massage Zweedse massage Thaïse massage Hot stone Cranio Sacrale therapie Chakramassage Dynamische Hapto-relaxatie Duo massages Trio massages Voor jongeren en studenten Massagetechnieken Intakegesprek Soorten lichaamsmassage Maak een afspraak Cadeaubon Prijslijst. Wat is aromatherapie?
PRIJZEN MASSAGE Gent en tarieven cadeaubon ontspanningsmassage.
Ontdek onze CADEAUBON om familie en vrienden en heerlijke massage te schenken. TARIEVEN MASSAGE MET OF ZONDER COACHING. Onze prijzen zijn inclusief BTW. De tarieven zijn afhankelijk van de duur. U kan kiezen tussen massage, coaching of combinatie van coaching tijdens de massage.
Relaxatiemassage.
Het is veel meer dan alleen enkele effleurages lange strijkbewegingen zoals vele massages uitgevoerd worden. Alle spieren worden stuk voor stuk stevig behandeld je kan zelf aangeven hoe stevig je de massage wil. Indien je kiest voor een volledige lichaamsmassage wordt het gehele lichaam, voorkant en achterkant van het haar tot de topjes van de tenen behandeld.
Massage Prijzen Baan Phetara Antwerpen. Massage Prijzen.
Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende massages en hun prijs. Massagesalon Baan Phetara is alle dagen geopend van 11u. Zon en feestdagen enkel op afspraak. Lichaamsmassage met olie. Duomassage olie of Thai. Traditionele Thaïse massage. Lichaamsmassage met aroma olie.
Prijslijst Massage Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
60 minuten: totale lichaamsmassage. 90 minuten: totale lichaamsmassage. op aanvraag te combineren met peeling vooraf. 30 minuten: alleen achterkant / alleen voorkant. 60 minuten: totale lichaamsmassage. op aanvraag te combineren met peeling vooraf. 90 minuten: totale lichaamsmassage. Prijs tweede persoon.
Massages en Prijzen Massagepraktijk Marjo.
60 minuten 3150., Tijdens een gecombineerde massage begin je vrijwel altijd met een voetmassage zie ontspannende voetmassage en neem je daarna een stukje van de lichaamsmassage, bijvoorbeeld de rug/nek/schouders. Ook is het mogelijk om eerst een voetmassage te nemen en aansluitend een stoelmassage. Er zijn in overleg verschillende combinaties mogelijk. 45 minuten 23., Het masseren van een kind gaat altijd in overleg met de ouders. Van te voren wordt goed afgesproken welke lichaamsdelen er gemasseerd worden. In principe is elke massage mogelijk. Tijdens de kindermassage blijven de ouders altijd aanwezig. De prijs is hier afhankelijk van de duur van de massage en wordt ook van tevoren bepaald.

Contacteer ons