lichaamsmassage prijs
Relaxatietherapie Oase Prijzen.
Oase ceramic wonder sculpting lichaamsmassage 30 minuten: 30. Oase sculpting lichaamsmassage 45 minuten: 35. Oase sculpting lichaamsmassage 60 minuten: 55. Extra met Moor Mud: 10. 5 per 30 minuten advies voor behandeling met resultaat: 30 minuten elke dag gedurende 14 dagen.
autolening simulatie ing
Duo Relaxhuis Carpe Diem.
1u antistress lichaamsmassage prijs voor 2 personen: 120. verlenging met 2u wellness: prijs voor 2 personen: 200 totale duur: 3u. 1u30 antistress lichaamsmassage uitgebreide schouder, nek en gezichtsmassage prijs voor 2 personen: 160. verlenging met 2u30 wellness: prijs voor 2 personen: 260 totale duur: 4u.
cursus wimperextensions belgie
Hotstone massage.
Herbronnen in Thailand. Hotstone massage is een lichaamsmassage met warme eeuwenoude basaltstenen die het lichaam totaal ontspant. Het is geen nieuwe uitvinding! De Grieken en de Romeinen maakten in de oudheid ook reeds gebruik van warme stenen in de badhuizen om elkaar te masseren.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Www Massage 2dehands.be.
Zoek alleen in titel. massage man man. massage en meer. Categorie├źn Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 59 zoekertjes voor www." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. 4 Prijs o.t.k.
hbo opleidingen gezondheidszorg
Massages en Prijzen Massagepraktijk Marjo.
60 minuten 3150., Tijdens een gecombineerde massage begin je vrijwel altijd met een voetmassage zie ontspannende voetmassage en neem je daarna een stukje van de lichaamsmassage, bijvoorbeeld de rug/nek/schouders. Ook is het mogelijk om eerst een voetmassage te nemen en aansluitend een stoelmassage. Er zijn in overleg verschillende combinaties mogelijk. 45 minuten 23., Het masseren van een kind gaat altijd in overleg met de ouders. Van te voren wordt goed afgesproken welke lichaamsdelen er gemasseerd worden. In principe is elke massage mogelijk. Tijdens de kindermassage blijven de ouders altijd aanwezig. De prijs is hier afhankelijk van de duur van de massage en wordt ook van tevoren bepaald.
Massage Massage 2dehands.be.
Hallo dames en heren, ik ben een stijlvolle goedlachse lieve vlaamse dame 39j zeer gesteld op hygi├źne en geef professionele relax massage. vandaag 0912: Sint-Laureins Watervliet. Heerlijke Oosterse Massages! Wil je graag wegdromen onder het genot van een heerlijke Oosterse massage, een complete lichaamsmassage met warme olie, op een mooie, rustige.
Prijslijst Massage Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
60 minuten: totale lichaamsmassage. 90 minuten: totale lichaamsmassage. op aanvraag te combineren met peeling vooraf. 30 minuten: alleen achterkant / alleen voorkant. 60 minuten: totale lichaamsmassage. op aanvraag te combineren met peeling vooraf. 90 minuten: totale lichaamsmassage. Prijs tweede persoon.
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen: ontspanningsmassage, aromatherapie, holistische massage, hotstone massage.,
In een verkennend gesprekje overlopen we jouw voornaamste knelpunten en kan je aangeven wat voor jou belangrijk is en waar er extra aandacht aan gegeven kan worden. De holistische massage is een trage, rustgevende, volledige lichaamsmassage met extra zorg voor jouw persoonlijke aandachtspunten. Prijs per persoon: 79 Duur: 2 uur.
Prijzen massages Hanneke Ontspanning VerzorgingHanneke Ontspanning Verzorging.
Hot Stone massage. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Samen met je schoonmoeder, vriendin, vriend, schoonzus of nicht naar ons instituut voor een heerlijke gezichtsbehandeling? Doordat wij over een ruimte beschikken met twee behandelstoelen, kunnen jullie heerlijk samen genieten van een ontspannende behandeling.
Rugmassage, instant ontspanning Alterna Sint-Niklaas.
Gevolgd door de Massagebehandeling van 30 of 60 minuten. Na de massage kan u zich rustig aankleden en krijgt u een glaasje water. Tarieven praktische info. Rugmassage kort: Prijs: 30 euro Duur: 30 minuten. Rugmassage lang: Prijs: 50 euro Duur: 60 minuten.
Prijzen massagesalon.
Verbetert de bloedcirculatie in het lymfestelsel, normaliseert de bloedsomloop, verhoogt de flexibiliteit in de gewrichten, verbetert de zuurstofomloop naar de cellen en werkzaamheden van de organen zijn genormaliseerd en geharmoniseerde. Thai massage 60 min. Vertegenwoordigt Thaise massage cultuur meer dan 3000 jaar traditie.
Zensatie.
Prijs: 1 uur massage, 50.00. Anti-stress Shirodhara massage. Shirodhara massage is een combinatie van een korte lichaamsmassage en een behandeling waarbij warme olie rijkelijk over het hoofd vloeit. De vierhandenmassage ontstrest en ontgift, de shirodhara behandeling maakt het hoofd vrij van zorgen en werkt goed bij hoofdpijn, migraine en stress!

Contacteer ons