ayuvedische massage
Ayurvedische Massage massage voor het dagelijkse leven.
overzicht van dit hoofdstuk. Wat onderscheidt nu de ayurvedische massage van andere massages? 2/ Sattvische Aanraking Massage. De sattvische aanraking is dé basistechniek van de ayurvedische massage en lees verder. 3/ Massage Technieken voor de rajasieke massage. Overzicht van de strijkbewegingen. 4/ Tamasieke Marmas massage drukpunten. Marma's thv de oksel. Marma's van de voetzool. Massagezones op het hoofd. 5/ Ayurvedische Massage olie. 6/ 14 nadis hun dagelijkse massage. Deze pagina is nog in opbouw.
ontkalker
AYURVEDISCHE MASSAGE Katrien Maes.
Een van de beste manieren om de harmonie tussen lichaam en geest te herstellen of te ondersteunen is door massage van lichaam en hoofd met warme Ayurvedische olie. Regelmatige Ayurvedische massage heeft vele voordelen en kan aangewend worden om. lichamelijke klachten te verlichten/te verhelpen. uitputting stress en vermoeidheid te verlichten/te verhelpen. de bloedsomloop te verbeteren het zenuwstelsel te versterken en zuurstofopname te bevorderen. afvoer van afvalstoffen te stimuleren en het spijsverteringsstelsel te reguleren. spieren botten en bloedvaten te versterken. de huid te versterken glad en soepel te maken. een goede nachtrust te bevorderen.
leemanskredieten
Internationale School voor Ayurveda Cursus AYURVEDISCHE MASSAGE ABHYANGA.
CURUSUSSEN à la carte. Home Cursussen à la carte Ayurvedische Massage ABHYANGA. Deze cursus maakt deel uit van de opleidingen. wellness masseur helend masseur. Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Als onderdeel van de Ayurvedische Massage Opleiding is deze een aanrader voor mensen die professioneel met massage willen werken. Verwen jezelf anderen met deze tonifiërende en zuiverende massage die een diepe ontspanning bewerkt geschikt voor het hele gezin! Deze cursus bestaat uit 2 weekends met telkens 4 dagdelen. Tijdens deze massagecursus zal je afwisselend masseren gemasseerd worden. Je leert er vlot een volledige ayurvedische lichaams-massage geven.
Ayurvedische massage.
Hou onze site dus goed in de gaten! Je krijgt les van ervaren docenten. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige ayurvedisch masseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.
Ayurvedische massage.
Ze werkt energetiserend en bevordert een gezonde diepe slaap. Ze stimuleert het zenuwstelsel en het auto-immuunsysteem. De ayurvedische massage werkt diep in op de weefsels reinigt het lichaam van opgeslagen gifstoffen en spanningen en vermindert zo de ballast die men soms met zich meezeult. Ook de hierbijhorende drukpunt-massage lost geblokkeerde spanningen op. Door het gebruik van plantaardige massage-olie is deze massage tegelijk voedend en versterkend voor het lichaam. Ze bevordert het lichaamsbewustzijn en de autonome tonus-regulering. De belangrijkste ayurvedische massage technieken of handgrepen zijn kloppen kopjes kneden wrijven en uitwringen. Kloppen kneden gebeuren zonder olie. Ze hebben als hoofdbedoeling de bloedcirculatie te stimuleren toxines los te werken. Deze massage technieken dienen met aandacht en gevoeligheid worden uitgevoerd.
Massage Ayurvedapraktijk.
Dit geeft een extra diepe ontspanning. In de Ayurveda gebruikt men tot 50 verschillende oliën. Allen met een specifieke heilzame werking. Sesamolie wordt gemengd met bijzondere kruidenmengsels en dan uren soms weken gekookt. Daarna rijpt de olie lange tijd in houten vaten. Dit bepaalt de kracht en de prijs van ayurvedische olie. Olie of sneha in de taal van Ayurveda betekent ook vriendelijkheid tederheid en liefde.
Ayurvedische massage.
Gelieve er rekening mee te houden dat er dan verplaatsingskosten worden aangerekend. gelieve aan te geven als je zwanger bent want daar wordt er rekening mee gehouden. Ayurvedische massage oliemassage shirodhara relaxatie ontspannende massage Boventoon relaxatiecentrum Andy Vanbeveren relaxerende massage duo-massage masseren 4 handen massage relaxatietherapie anti-stress massage ontspannend relaxatietherapeut Boventoon Ayurvedische duo-massage massage voor twee massage met twee duo-massage met klankschalen.
Ayurvedisch Massagetherapeut Lies Ameeuw Ayurveda.
Inhoud opleiding theorie praktijk. Introductie in de Ayurveda de ayurvedische massage. Constitutie Poorva Karma of voorbereiding. Massage in de Ayurveda theoretische achtergronden. Technieken gebruikte olie en pathologische achtergronden. Theorie praktijk van de abhyanga 7-steps massage. Massage van hoofd en zintuigen. Het gebruik van poeders bij Ayurvedische massage. Pancha Karma een totaalbenadering. Praktijk van de Nasya. Praktijk van de Shirodhara. Praktijk van de Karna Purana. Praktijk van de Basti Netrabasti. Theorie praktijk van de marmapunten. Theorie praktijk van de Garshan massage en zijdehandschoenmassage. Praktijk van de pindasweda swedana. Wat kan je na deze opleiding? Je kan na deze opleiding verschillende toepassingen geven vanuit diep respect en openheid voor eeuwenoude therapeutische mogelijkheden van het uitwendig werken met olie zoals ze in het oude traditionele India worden gebruikt.
Cursus Ayurvedische Massage Schoonheidsschool.
Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten! Materiaal tijdens de les. Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen je bent zeker van een optimale hygiëne en je oefent er ook thuis mee verder.

Contacteer ons