volledige lichaamsmassage
Lichaamsmassage voor een ontspannen lichaam Alterna.
Kies uit de verschillende massages en voel je snel weer ontspannen. Ontdek ons aanbod massages. Lichaamsmassage voor een ontspannen lichaam. Een volledige lichaamsmassage is aan te raden voor mensen die vaak last hebben van lichamelijke spanning. Dit kan zich uiten in verschillende klachten. Heb jij regelmatig rugpijn nekpijn vastzittende schouders? Of eerder last van zware of rusteloze benen en pijnlijke voeten? Het voordeel van een totale lichaamsmassage is dat alle delen van het lichaam gemasseerd worden. Zo ben je gegarandeerd verlost van alle lichamelijke klachten. Ruime keuze lichaamsbehandelingen en lichaamsmassages. Bij Alterna bieden we een ruime keuze van lichaamsbehandelingen en lichaamsmassages.
massage Gent
Vitala Privsauna Volledige lichaamsmassage.
De masseur behandelt verschillende spieren en spiergroepen waardoor de doorbloeding van de weefsels verbetert afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling van de spieren als ook de spierfuncties gestimuleerd worden. Het lichaam wordt zachtjes gekneed en zo ontladen van alle negatieve spanningen. Ontspannende massage van het volledige lichaam. Home Info Arrangementen Massages Promoties Webshop Cadeaubons.
Beauty De clou.
Laat uw aangezicht in hogere sferen brengen. Met een gelaatscrème die speciaal aan uw huidtype aangepast is verkrijgt iedereen het voor hem of haar ideale resultaat. Volledige lichaamsmassage met olie en daaraan toegevoegd een etherische olie naar uw persoonlijke voorkeur. Van kop tot teenmassage. Dé ontspanningsmethode bij uitstek. 90 minuten lang nemen we u ononderbroken mee door een wereld van verschillende massagetechnieken die elk deel van uw lichaam zullen beroeren. Technieken die onder meer aan bod komen zijn kruidenstempels hot stone en manuele massage. Rug schouder en nekmassage. De standaard-massage voor jong en oud waar u gegarandeerd ontspannen uit komt! Kies bij deze massage uw eigen massageolie.
Volledige lichaamsmassage 50 min. Thermen Katara.
Volledige lichaamsmassage 50 min. nieuwsbrief schrijf je in! OZ betaalt je sauna terug! je bent nieuw bij Katara. alle info eerste bezoek. breid je dagje uit. nieuwsbrief schrijf je in! OZ betaalt je sauna terug! je bent nieuw bij Katara.
Massagehuis Time Out.
Achteraf een drankje om na te genieten. Prijs 55 per persoon met rug nek schouder massage Duur 70 min. Prijs 65 per persoon met achterkant lichaam massage Duur 80 min. Prijs 85 per persoon met volledige lichaamsmassage Duur 115 min. Extra optie voetbad drankje voor de massage 8 per persoon Duur 25 min. LA BELLE ROSE ARRANGEMENT. Glaasje bubbels of vruchtensap. Massage met lekker ruikende Rozen massageolie. Verwennende bodylotion van wilde Rozen. Achteraf een drankje om na te genieten. Prijs 45 per persoon met rug nek schouder massage Duur 70 min. Prijs 55 per persoon met achterkant lichaam massage Duur 80 min. Prijs 75 per persoon met volledige lichaamsmassage Duur 115 min. Voetbad met Lavendel badzout.
Lichaamsmassages Bellavista Wellness Resort West-Vlaanderen.
Deze massage helpt tegen stress vermindert spierspanningen en zorgt voor diepe ontspanning. Bij deze diepe relaxerende Aziatische lichaamsmassage masseert men met heerlijk geurende exotische fruit/kruiden stempels die verwarmd worden op 140 C in een natuurlijke olie mix. Ideaal bij spierspasmen fibromyalgie stress burnout of chronische gewrichtspijnen. Tijdens deze intensieve lichaamsmassage wordt gebruik gemaakt van bamboestokken waarmee verschillende handelingen worden uitgevoerd. Hierdoor komt men dieper in de spieren en bindweefsel. Deze massage is zeer geschikt voor sporters en geeft een gunstig effect op overtollige afvalstoffen pijnlijke spieren en slechte doorbloeding. Spieren en fascia worden absoluut geremodelleerd.
Z. Bigatti BEHANDELINGEN Lichaamsbehandelingen Volledige Lichaamsmassage.
Kom tot rust bij Z. Bigatti in Beringen Heeft u behoefte aan wat tijd voor uzelf? Het Z. Bigatti schoonheidsinstituut in Beringen ontvangt u in een sfeer van rust en ontspanning. De inrichting van
Lichaamsbehandelingen.
Volledige lichaamsmassage van 90 of 120 minuten.
Aromadiffuser Toast-Ultrasonic 1 x 135.00. Home / Behandelingen / Volledige lichaamsmassage. Volledige lichaamsmassage stonecircle 2017-06-21T2051070000. Een zalige lichaamsmassage waarbij je kan kiezen voor 90 of 120 minuten genieten. De massage is een combinatie van verschillende technieken waarbij het ganse lichaam aangepakt wordt. Hoe ga ik te werk? Er wordt begonnen met de voorkant van het lichaam. Als eerste komen de benen met de voeten korte voetreflexologie aan de beurt daarna de buik de schouders het gezicht en als laatste het hoofd korte japanse hoofdmassage. De achterkant van het lichaam wordt gemasseerd met terug als eerste de benen en de voeten.
Relaxatiemassage.
Alle spieren worden stuk voor stuk stevig behandeld je kan zelf aangeven hoe stevig je de massage wil. Indien je kiest voor een volledige lichaamsmassage wordt het gehele lichaam voorkant en achterkant van het haar tot de topjes van de tenen behandeld. De relaxatiemassage zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning. De spieren worden volledig losgemaakt de bloedsomloop in de spieren en de huid wordt op gang gebracht waardoor de stofwisseling beter kan plaats grijpen en toxines gifstoffen die verantwoordelijk kunnen zijn voor pijn en spanning en andere stoffen sneller worden afgevoerd. Zuurstof wordt naar de spier gebracht zodat deze weer alle energie optimaal kunnen benutten. Dit geeft een gevoel van ontspanning.
Abhyanga lichaamsmassage 90 minuten in Burmtiende privé Sauna en Massage tussen Temse en Sint-Niklaas.
Abhyanga lichaamsmassage 60 minuten. Abhyanga lichaamsmassage 90 minuten. Mogelijk van 9u00 tot 20u00. Abhyanga is een totale Indische lichaamsmassage inclusief een hoofd-en aangezichtsmassage. De massage start met de hoofdmassage die al zittend ontvangen wordt. De abhyanga is een massage die bestaat uit het inoliën van het volledige lichaam met verwarmde Indische kruiden sesamolie door middel van lange strijkingen. Deze liefdevolle abhyangamassage is een uitstekende massage voor de westerse mens die geregeld te maken heeft met o.a. wat onbalans met zich meebrengt. 2012-2017 Burmtiende wellness sleeping Gelegen tussen Temse en Sint-Niklaas luxe bed breakfast De ultieme privé-saunabeleving.
Lekkere volledige lichaamsmassage Hemiksem Wattedoen.be.
Wattedoen.be Gratis zoekertjes Schoonheid/Massage Lekkere volledige lichaamsmassage.

Contacteer ons