volledige lichaamsmassage
Instituut Tima Volledige lichaamsmassage.
Een relatief zachte massage van het ganse lichaam met een diep ontspannend effect! Via onze nieuwsbrief word je als eerste op de hoogte gebrachte van onze nieuwe activiteiten en promoties! Tevens bevat elke editie een rubriek met informatie en acties exclusief voor onze lezers.
lening
Volledige lichaamsmassage Amaranth.
Indien je kiest voor een volledige lichaamsmassage wordt het gehele lichaam, zowel voor als achterkant, van het haar tot de tenen behandeld. De relaxatiemassage zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning. Alle spieren worden stuk voor stuk stevig behandeld je kan zelf aangeven hoe stevig je de massage wil.
rolluik
Volledige lichaamsmassage 50 min. Thermen Katara.
JOUW DAGJE KATARA.: Volledige lichaamsmassage 50 min. cadeaubon: meteen bestellen! facebook: word fan! nieuwsbrief: schrijf je in! OZ: betaalt je sauna terug! jouw dagje katara. ontbijt, lunch diner. op het programma. je bent nieuw bij Katara. alle info eerste bezoek.
usb versterker audio
Massagehuis Time Out.
Achteraf een drankje om na te genieten. Prijs: 55 per persoon met rug, nek, schouder massage Duur: 70 min. Prijs: 65 per persoon met achterkant lichaam massage Duur: 80 min. Prijs: 90 per persoon met volledige lichaamsmassage Duur: 115 min.
https://www.ipower.eu/nl/default/2007713/Marketing/Internet.aspx
Volledige lichaamsmassage van 90 of 120 minuten.
Home / Behandelingen / Volledige lichaamsmassage. Volledige lichaamsmassage stonecircle 2017-06-21T2051070000.: Een zalige lichaamsmassage waarbij je kan kiezen voor 90 of 120 minuten genieten. De massage is een combinatie van verschillende technieken, waarbij het ganse lichaam aangepakt wordt. Hoe ga ik te werk?
Body Massages Ninfea.
Massage van de achterkant van de benen, rug, nek, armen en hoofd. Volledige lichaamsmassage: voor én achterkant benen, rug, nek, armen en hoofd. Stress No More. Uitgebreide volledige lichaamsmassage met extra gelaats-en hoofdmassage. Ninfea 4 Royalty. 2 uur 100. Uitgebreide volledige lichaamsmassage met focus op een bepaalde zone die je extra aandacht wil geven.
Volledige lichaamsmassage Darmspoeling.
Pre en postnatale kinesitherapie. Medische trainingstherapie MTT. Hot Lavastone massage. Home Relaxatiemasages Volledige lichaamsmassage. De bedoeling van deze behandeling is het gehele lichaam masseren, bij wijze van spreken vanaf de voeten tot aan de oren. Elk deeltje van het lichaam wordt benaderd met een stevige techniek.
Lichaamsmassage, voor een ontspannen lichaam Alterna.
Lichaamsmassage bij Alterna Sint-Niklaas wordt op maat gemaakt. Kies uit de verschillende massages en voel je snel weer ontspannen. Ontdek ons aanbod massages. Lichaamsmassage voor een ontspannen lichaam. Een volledige lichaamsmassage is aan te raden voor mensen die vaak last hebben van lichamelijke spanning.
Vitala Privsauna Volledige lichaamsmassage.
Een lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme of koude massageolie met etherische oliën wordt gebruikt. De masseur behandelt verschillende spieren en spiergroepen, waardoor de doorbloeding van de weefsels verbetert, afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling van de spieren als ook de spierfuncties gestimuleerd worden. Het lichaam wordt zachtjes gekneed en zo ontladen van alle negatieve spanningen. Ontspannende massage van het volledige lichaam.
Volledige lichaamsmassage Beau Et Zen.
Home / Massages / Volledige lichaamsmassage. Een manuele massage van het volledige lichaam. Zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning. Additional options total.: SKU: BEZ-0022 Categorie: Massages. Manuele lichaamsmassage van 60 min. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om Volledige lichaamsmassage te beoordelen Reactie annuleren.

Contacteer ons