volledige lichaamsmassage
Lichaamsmassages Bellavista Wellness Resort West-Vlaanderen.
Reservatie is steeds noodzakelijk. Anti stress lichaamsmassage. Aromatherapiemassage op basis van warme olie in combinatie met een voor Uw geschikte essentiële olie. Deze heerlijk ontspannende massage kan per persoon maar ook in duo gereserveerd worden. Er wordt gewerkt met pure oliën, zuiver en hoogwaardig van kwaliteit afkomstig uit gecontroleerde, biologische teelt. Hierbij mengen wij een etherische olie naar uw keuze of conform uw wensen wat betreft de diepe relaxatie. Volledige lichaam: 70 p.p.
leningen vergelijken
Instituut Tima Volledige lichaamsmassage.
Een relatief zachte massage van het ganse lichaam met een diep ontspannend effect! Via onze nieuwsbrief word je als eerste op de hoogte gebrachte van onze nieuwe activiteiten en promoties! Tevens bevat elke editie een rubriek met informatie en acties exclusief voor onze lezers.
Keyboost France
Vitala Privsauna Volledige lichaamsmassage.
Een lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme of koude massageolie met etherische oliën wordt gebruikt. De masseur behandelt verschillende spieren en spiergroepen, waardoor de doorbloeding van de weefsels verbetert, afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling van de spieren als ook de spierfuncties gestimuleerd worden. Het lichaam wordt zachtjes gekneed en zo ontladen van alle negatieve spanningen. Ontspannende massage van het volledige lichaam.
https://www.jv-slotenservice.nl/slotenmaker-delft/
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen: ontspanningsmassage, aromatherapie, holistische massage, hotstone massage.,
In een verkennend gesprekje overlopen we jouw voornaamste knelpunten en kan je aangeven wat voor jou belangrijk is en waar er extra aandacht aan gegeven kan worden. De holistische massage is een trage, rustgevende, volledige lichaamsmassage met extra zorg voor jouw persoonlijke aandachtspunten.
tenerifeonline.be
Abhyanga lichaamsmassage 90 minuten in Burmtiende privé Sauna en Massage tussen Temse en Sint-Niklaas.
Abhyanga is een totale Indische lichaamsmassage inclusief een hoofd-en aangezichtsmassage. De massage start met de hoofdmassage die al zittend ontvangen wordt. De abhyanga is een massage die bestaat uit het inoliën van het volledige lichaam met verwarmde Indische kruiden sesamolie door middel van lange strijkingen.
Lichaamsbehandelingen.
Ontspannende massage van de voeten en kuiten. Halve lichaamsmassage rugzijde 25min 3500, / p.p. Volledige Lichaamsmassage 50min 6000, / p.p. Hotstone massage 1 zijde 25min 3500, / p.p. Hotstone massage volledig lichaam 50min 6000, / p.p. Salons Waerboom Rodenberg 21.
Relaxatiemassage.
Het is veel meer dan alleen enkele effleurages lange strijkbewegingen zoals vele massages uitgevoerd worden. Alle spieren worden stuk voor stuk stevig behandeld je kan zelf aangeven hoe stevig je de massage wil. Indien je kiest voor een volledige lichaamsmassage wordt het gehele lichaam, voorkant en achterkant van het haar tot de topjes van de tenen behandeld.
Volledige lichaamsmassage van 90 of 120 minuten.
Home / Behandelingen / Volledige lichaamsmassage. Volledige lichaamsmassage stonecircle 2017-06-21T2051070000.: Een zalige lichaamsmassage waarbij je kan kiezen voor 90 of 120 minuten genieten. De massage is een combinatie van verschillende technieken, waarbij het ganse lichaam aangepakt wordt. Hoe ga ik te werk?
Volledige lichaamsmassage Per Lei Wellness.
Ga naar de inhoud. Je bent hier: Startpagina Wellness Klassieke Wellness Behandelingen Volledige lichaamsmassage. Klassieke Wellness Behandelingen. Hot Stone Massage. Tijdens deze massage zal er gedrukt, geduwd, gekneed, geknepen, geperst, getwijnd en getrokken worden, maar dit allemaal op een zeer aangename manier.
Massagehuis Time Out.
Achteraf een drankje om na te genieten. Prijs: 55 per persoon met rug, nek, schouder massage Duur: 70 min. Prijs: 65 per persoon met achterkant lichaam massage Duur: 80 min. Prijs: 85 per persoon met volledige lichaamsmassage Duur: 115 min.
Tarieven Coco Time Wellness.
1 uur 40 min 65 EUR. volledige lichaamsmassage modder kompressen op de rug of op verzoek op andere lichaamsdelen 3 EUR per extra kompres. 75 min 55 EUR. 1 uur 40 min 65 EUR. volledige lichaamsmassage met warme massagekaarsen. 75 min 55 EUR.
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen: ontspanningsmassage, aromatherapie, holistische massage, hotstone massage.,
In een verkennend gesprekje overlopen we jouw voornaamste knelpunten en kan je aangeven wat voor jou belangrijk is en waar er extra aandacht aan gegeven kan worden. De holistische massage is een trage, rustgevende, volledige lichaamsmassage met extra zorg voor jouw persoonlijke aandachtspunten.

Contacteer ons