shiatsu massage
Shiatsu massage Antwerpen Shiatsu Antwerpen The Wellness Room.
De therapeute gebruikt haar lichaamsgewicht om druk uit te oefenen met de duimen, handpalmen, en vingers. Shiatsu kan zowel boven de kleren als op de huid worden toepast, en kan gecombineerd worden met een anti-stress massage. Reserveer nu uw shiatsu massage.
lening zonder bank
Shiatsu massage, Cranio-Sacraal therapie, Moxa, Do-in Zichem.
Elke dag ben ik verwonderd over de kracht van het aanraken, hoe intens en diep Shiatsu kan werken om het evenwicht in en rondom ons terug te vinden. Sinds oktober 2014 ben ik afgestudeerd als shiatsu therapeute en erkend als tutor en leraar Shiatsu door de Belgische Shiatsu Federatie BSF.
http://voyance-amour-eternel.com/
Shiatsu Massage, Massage in Leuven: Boek direct online! Treatwell.
Treatwell heeft het grootste aanbod! Voor elke prijs goede massagesalons, shiatsu massage. Super simpel de beste massagesalons, shiatsu massage in Leuven zoeken, vergelijken en boeken. In Leuven scoort het aanbod massagesalons, shiatsu massage, gemiddeld een 43 op basis van 43 stemmen.
http://www.verkeerservicezuidholland.nl/
shiatsu beoefenaar shiatsu behandeling Vind een Therapeut.be.
Hoe werkt psychotherapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op VindeenTherapeut.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Shiatsu beoefenaar voor shiatsu behandeling. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten. Vind een therapeut. Vind een cursus.
best-demenagements.fr
Shiatsu massage, drukpuntmassage.
Lomi lomi massage. Wat is Shiatsu. Shiatsu betekent vingerdruk, komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde en heeft zich verder ontwikkeld in Japan. Shiatsu is een drukpuntmassage en is te vergelijken met acupunctuur. Daar wordt gewerkt met naalden die op bepaalde punten worden gezet.
tenerifeonline.be
Shiatsu Wikipedia.
Het is een uitnodiging om dieper te dalen in het lichaam en de stilte en rust van het centrum te ervaren en de vreugde van het kern. Externe link bewerken. Shiatsu Massage Stijlen, meridianen, opleidingen, TCM termen enz. European Shiatsu Academy. Dutch Shiatsu Academy.
shiatsu therapie
Shiatsu Massage, Massage in Gent: Boek direct online! Treatwell.
Treatwell heeft het grootste aanbod! Voor elke prijs goede massagesalons, shiatsu massage. Super simpel de beste massagesalons, shiatsu massage in Gent zoeken, vergelijken en boeken. In Gent scoort het aanbod massagesalons, shiatsu massage, gemiddeld een 3 op basis van 3 stemmen.
Opleiding Shiatsumassage initiatie Paramedisch opleidingen Syntra West.
woensdag, 25 april 2018, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge. Lesdata van deze opleiding: 25/04/2018 1830: 2130: 2/05/2018 1830: 2130: 16/05/2018 1830: 2130: 23/05/2018 1830: 2130: 30/05/2018 1830: 2130: 6/06/2018 1830: 2130: 13/06/2018 1830: 2130: 20/06/2018 1830: 2130.: Tags: shiatsu, masseren, masseur, massage, relaxatie.
Shiatsumassage voor paarden basis SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Lichamelijke klachten zoals spierpijn, rugpijn, koliek, maagklachten, gevoelige pezen, stress en dergelijke, kunnen met shiatsu verminderen of helemaal verholpen geraken. Deze initiatie onder leiding van Evy Macquoy van Equina zorgt ervoor dat je deskundig je eigen paard een volledige behandeling kan verstrekken.
Shiatsu Massage, Massage in Antwerpen: Boek direct online! Treatwell.
Treatwell heeft het grootste aanbod! Voor elke prijs goede massagesalons, shiatsu massage. Super simpel de beste massagesalons, shiatsu massage in Antwerpen zoeken, vergelijken en boeken. In Antwerpen scoort het aanbod massagesalons, shiatsu massage, gemiddeld een 141 op basis van 141 stemmen.
Shiatsu massage: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Schoonheid en spa. Shiatsu massage Antwerpen. Onze dealzoekers konden geen Shiatsu massage-deals vinden op dit moment. Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou deze andere deals gevonden om het goed te maken. Deep tissue massage. Massages voor stellen.
Wat is Shiatsu? Zenzi.
Wil je graag meer weten over de filosofie en technieken achter shiatsu? Dan kan je onder meer terecht bij de BSF, de Belgische Shiatsu Federatie, of de ESF, de European Shiatsu Federation, waar meer informatie te vinden is over de werking van shiatsu.

Contacteer ons