shiatsu massage
Mol Shiatsu massage of workshop hooggevoeligheid.
Mijn naam is Els Janssens. U kunt terecht in mijn massage praktijk te Mol voor shiatsu massage, coaching. voetreflexologie, stoelmassage, reiki en chakra healing massage. De massages worden door de kledij heen gegeven. Deze behandelingen geven verlichting bij diverse klachten.
shiatsu therapie
Shiatsu massage, Cranio-Sacraal therapie, Moxa, Do-in Zichem.
Elke dag ben ik verwonderd over de kracht van het aanraken, hoe intens en diep Shiatsu kan werken om het evenwicht in en rondom ons terug te vinden. Sinds oktober 2014 ben ik afgestudeerd als shiatsu therapeute en erkend als tutor en leraar Shiatsu door de Belgische Shiatsu Federatie BSF.
massage
Shiatsu Massage, Massage in Gent: Boek direct online! Treatwell.
Treatwell heeft het grootste aanbod! Voor elke prijs goede massagesalons, shiatsu massage. Super simpel de beste massagesalons, shiatsu massage in Gent zoeken, vergelijken en boeken. In Gent scoort het aanbod massagesalons, shiatsu massage, gemiddeld een 115 op basis van 115 stemmen.
voice
Shiatsu massage Destelbergen goudengids.be.
Kruipuit 33, 9991 Adegem Maldegem. Epilatie met intens gepulseerd licht. Verslapping van de huid. 16 Van Den Houdt Ann. Schoenmakersstraat 1, 9190 Stekene. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 50 km. 17 Shiatsu Massage. Tjammelsstraat 38, 9790 Wortegem Wortegem-Petegem.
verbeterd
Cursus Shiatsu Massage De Schoonheidsschool.
Leer shiatsu massages geven in 5 weken. Wil je shiatsu massages geven in hoofd of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding shiatsu massage van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van shiatsu masseur snel in de vingers wil krijgen.
Shiatsu massage Koopjeskrant.be.
Ik ben shiatsu therapeute; drukpunt massage, dit is een behandeling goed voor alle problemen, bid ik ook relax massage, hot stone massageen. zo goed als nieuw shiatsu massagekussen 0468 11 51 22. Zoek proefpersoon m/vr. Een ontspannende en rustgevende shiatsu massage drukpunten kan wonderen doen.
Shiatsumassage voor honden: basis SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Shiatsu massage stimuleert door middel van het drukken op de meridianen energiebanen het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de hond én stimuleert een hechtere en intense band met je hond. Hondentrimmers gebruiken de shiatsu vaak bij honden met angst of huidproblemen.
bol.com HoMedics SP-39HW Shiatsu massagekussen.
Alles in Massagetafels. Alles in Massagetafelaccessoires. Alles in Massagerollen. Anderen zochten ook: medisana rbi shiatsu massagekussen. Alles van Medisana. Anderen zochten ook: shiatsu massagekussen. Anderen zochten ook: medisana massagekussen. Alles in Warmtetherapie. Anderen zochten ook: shiatsu. Anderen zochten ook: massage shiatsu.
Shiatsupraktijk, massages in Oostende karate.
Shiatsu werkt op de meridianen energiekanalen in het lichaam en op de drukpunten of tsubo's' die bv ook in de acupunctuur worden gebruikt, via stilstaande, aangehouden, loodrechte druk, en voegt daar deugddoende, openmakende stretchings aan toe en stille aanraking of handoplegging.
Shiatsu Flux Zandhoven.
Een sessie duurt ongeveer 1 uur. De prijs voor een voetreflex van 1h bedraagt 55 euro. Er is de mogelijkheid om via de bancontact app of cash te betalen. shiatsu, voedingsadvies, voetreflexologie, massage. Een afspraak maken? 0484 62 16 26.
Shiatsu Massageapparaat 2dehands.be.
Shiatsu kussen en massagemat. Shiatsu kussen: massage voor rug en schouder Massagemat: massagetoestel met 5 motoren en verwarming. 29 april 2018 1538: Turnhout. 3D Deluxe Shiatsu en Massagestoel. 3 D Deluxe Shiatsu en Massagestoel voor schouder en rugmassage met warmte.
Shiatsu massage, drukpuntmassage.
Lomi lomi massage. Wat is Shiatsu. Shiatsu betekent vingerdruk, komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde en heeft zich verder ontwikkeld in Japan. Shiatsu is een drukpuntmassage en is te vergelijken met acupunctuur. Daar wordt gewerkt met naalden die op bepaalde punten worden gezet.

Contacteer ons