massagepraktijk
Massagepraktijk Limmen In de knoop? Stijf? De massage pakt het bij de wortel aan! sport en ontspanningsmassage.
Nu heb ik slechts twee behandelingen voor mijn rug gehad en ik voel me stukken beter en ben ervan overtuigd dat ik binnenkort helemaal geen last meer heb. De massagepraktijk in regio Limmen, Castricum, Heiloo, Egmond, Bergen, Schoorl, Alkmaar, Akersloot, Uitgeest, Krommenie, Wormerveer, Assendelft, Beverwijk en Heemskerk. 2015 Massagepraktijk Limmen.
lening
Massagepraktijk Sint-Niklaas Alterna Gezondheidscentrum.
Massagepraktijk: behandelingen en preventie. Zit u met lichamelijke spanningen en pijn in rug, schouders, nek of andere plekken? Een massage kan voor verlichting zorgen en de pijn verminderen, maar ook het preventief voorkomen van pijn en andere klachten is een optie.
paintballs
massagepraktijk Crispinus.
Twijfelt u of u een massage mag ondergaan, vraag het dan altijd even bij u arts na. De tijdsduur van de massage is puur alleen de massage en niet het aan / uit kleden. U kunt contant of met pin betalen, de prijzen zijn incl.
stelvoeten
Massagepraktijk AphroZen.
Maak daarom even tijd en gun u een welverdiend moment voor jezelf en geniet van een ultieme massage, die lichaam en geest tot rust brengen. Ik wil je héél graag verwelkomen in m'n' massagepraktijk AphroZen. enkel voor vrouwen die ik met hart en ziel uitbaat.
wkk energie
Ayurveda, Ayurvedische massagepraktijk.
2 praktische wenken voor de behandeling.: neemt u oudere kleding mee, daar op de huid achtergebleven kruidenolie vlekken in kleding kan veroorzaken. Gelieve een grote handdoek of badlaken mee te nemen. Jeane en Guus Huysdens hebben hun massagepraktijk thuis op adres.:
rijschool hoevelaken
Massagepraktijk Déjuli Massage Ede.
Massagepraktijk Dejuli BV. Massagepraktijk Déjuli B.V. / Massage en Opleidingsinstituut Libosan. Het enthousiaste team van Libosan verzorgt professionele massage opleidingen en biedt een omscholingstraject tot masseur. Ook kan je als particulier bij ons terecht voor effectieve klachtenbehandeling. Speciaal voor bedrijven bieden stoelmassages op locatie ter voorkoming van klachten of voor optimale ontspanning.
nlp limmen
Welke naam geef ik mijn massagepraktijk? Wellness Academie.
Een goede naam voor je bedrijf is iets om goed bij stil te staan; je wilt origineel zijn, het moet een naam zijn die gemakkelijk te onthouden is, de naam moet passen bij de stijl van je massagepraktijk en vandaag de dag is het ook belangrijk dat je naam goed vindbaar is in de internetzoekmachines!
massage salon Massagepraktijk Evita Bornem Brandheide, Brandheide 75 Massage goudengids.be.
meer informatie ontvangen." De boodschap moet tussen 1 en 4000 tekens bevatten. Het spijt ons, maar uw e-mail kon niet worden verzonden. Probeer het later opnieuw. Uw e-mail is verzonden! Massage Bornem Migraine Relaxatie Relaxatietherapie nekklachten reiki voetreflexologie. uw advertentie hier?
Jos Le Fèvre Massagepraktijk Home Jos Le Fèvre Massagepraktijk.
Maak nu online een afspraak bij Massage Praktijk Jos. Klik op de onderstaande link om een afspraak te maken. Maak een afspraak. Tapen en bandageren. Medical taping concept. Conditie en hersteltraining. De bovenstaande sport en wellness massagetechnieken kunnen tijdens een behandeling gecombineerd worden.
Sportmassagepraktijk Namasté Home.
Ik masseer bij mij thuis in Almere in de wijk Danswijk onder de naam Sport Massagepraktijk Namasté. Sinds juni 2006 ben ik gediplomeerd sportmasseur bij het NGS. Naast sportmassage doe ik ook nog aan andere massage vormen zoals Hotstone massage Ontspannings-massage Triggerpoint therapie Lomi Lomi Nui en TouchPro stoelmassage en Medical Taping.
Massagepraktijk Armoniosa Armoniosa.
Welkom bij Massagepraktijk Armoniosa. Van harte welkom bij Massagepraktijk Armoniosa, waar Wim en Alison ontspannende lichaamsmassages aanbieden. Lichaamsklachten kunnen mentale stress geven, maar mentale stress kan ook lichamelijke problemen veroorzaken. Ieder lichaam en iedere geest staan onlosmakelijk met elkaar verbonden.
LYF ontspanningshuis Faciliteiten massagepraktijk.
faciliteiten van de massagepraktijk. Duomassageruimte op de eerste verdieping van het hoofdhuis. 2 luxe en bodyfriendly massagetafels van earthline met borstuitsparingen., superzachte nature cover die uw warmte teruggeeft in de winter en verfrissend aanvoelt in de zomer., onze massage en etherische oliën van zijn van Sjankara.,

Contacteer ons