anti stress massage
Anti stress massage www.chillann.be.
Bed Breakfast en massage. Chillann staat voor. Bed and Breakfast. Anti stress massage. Anti stress massage. Massage Chillann met warme olie. Combinatie van verschillende technieken op maat van de klant met als resultaat het lichaam volledig tot rust brengen. Prijs: 60 euro.
inbraak
Antistress Massage.
Op die manier vormt het een tegengif voor de negatieve gevolgen van onze gehaaste manier van leven in de 21 ste eeuw. Herbronning kan eenvoudig beginnen met een massage. Hier kan kiezen voor een nek, schouder en rugmassage van 60 minuten 55 of een full body massage van 90 minuten 75.
wat doen tegen stress
Anti stress massage Wilrijk Sweet Relaxation.
Anti stress massage bij Sweet Relaxation te Wilrijk, nabij Antwerpen. Spanningen en stress uiten zich vaak in klachten aan de schouders, rug en hals. Een Anti stress massage te Wilrijk bij Sweet Relaxation, in de buurt van Antwerpen is dan ook dé ideale manier om van deze klachten af te raken.
SEO Page Optimizer Nederland
Anti stress massage en gelaats verzorging Sauna Nirvana.
Anti stress massage en gelaats verzorging. Geniet een uur van een ontspannende anti stress massage. Deze volledige lichaamsmassage concertreert zich in het bijzonder op de stresspunten in schouders, rug, nek en hoofd, uiterst aangewezen voor mensen die veel bureau en computerwerk verrichten.
www
Antistress massage antistress massage Antwerpen The Wellness Room.
Bij The Wellness Room in Antwerpen bent u verzekert van professionaliteit. Professionele anti stress massage in Antwerpen. Uit ervaring weten we bij The wellness Room dat een combinatie van rugmassage, met voetmassage en een hoofd-gezichtsmassage u volledig zal doen ontspannen.
huisnummer brico
GETEST: Tatsu D-Stress Massage van Rituals ELLE.be.
Op het menu staan verschillende massages, diverse gelaatsbehandelingen en hand en voetenverwennerij, kiezen voor welke behandeling ik wou gaan, was dus niet eenvoudig. Verstramde spieren in nek en rug duwden me richting Tatsu D-Stress Massage, een anti-stress behandeling gebaseerd Japanse tradities gemixt met Westerse accenten.
Anti-stressmassage te Sint-Niklaas Alterna.
Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je genieten van professionele Anti-stress massages om zo met minder stress, meer energie en minder klachten door het leven te gaan? Kies dan voor deze ontspannende massage bij Alterna Gezondheidscentrum!
Anti-stress massage Ontspanning van rug, nek en schouders!
Anti-stress massage van de rug. Hot stone massage. Anti-stress massage van de rug. Sauna Wellness Massage Anti-stress massage van de rug. Een ideale manier om je even te ontspannen na een lange werkdag. De massage wordt aangevangen met een scrub van de rug.
De anti-stress massage is het ultieme tegengif voor stress!
We geven namelijk niet zo maar een deugddoende massage, want we werken tijdens de anti-stress massage ook specifiek op de energiebanen in je lichaam om blokkades weg te masseren en de energie beter te laten stromen. Tijdens de massage komt ook het hormoon serotonine vrij dat je een gelukkig gevoel bezorgt. Daardoor voel je je na onze behandeling altijd opgewekt en energiek. De anti-stress massage heeft meer voordelen dan enkel stress bestrijden!
Anti-stress massage.
Rug en schouder massage. Spanningen en stress uiten zich vaak in klachten aan de schouders, rug en hals. Bij deze massage wordt vooral gewerkt op de ontspanning van de trapezius. Een betere circulatie van bloed en lymfevocht zijn het resultaat.

Contacteer ons