schoonheidssalon
Home.
Mijn naam is Eline en ben sinds 2010 werkzaam als schoonheidsspecialiste. Wil je even weg van de dagelijkse sleur en de stress vergeten. In het schoonheidssalon staat rust en persoonlijk verzorging centraal We gaan er voor zorgen dat je met veel energie het salon terug verlaat. Je kan er terecht voor volgende behandelingen.
Internet Marketing Cursus
Alida schoonheidssalon.
Je kan er genieten van gelaatsverzorgingen massages kleuranalyses afslankingen en verstevigingen. Daarnaast biedt Alida specifieke behandelingen zoals definitieve ontharing en permanente make-up.
permanente make up eyeliner
Schoonheidsspecialistes Verschueren S.
Schoonheidssalon Verschueren S in Rijkevorsel
pizza mobile
Schoonheidssalon Katrien 0479/86 86 21.
Bekijk het aanbod onder prijslijst. Welkom bij Schoonheidssalon Katrien. Schoonheidsspecialiste Katrien komt aan huis. NIEUW SCHOONHEIDSSPECIALISTE KATRIEN KOMT NU OOK AAN HUIS. PEDICURE 3300 MANICURE 3300 GELISH 3500 PEDICURE GELISH 6000. Sinds heden nieuwe Gelish kleuren in ons gamma. Onder het motto dromen moet je najagen startte ik mijn zaak Schoonheidssalon Katrien te Vaalbeek Oud-Heverlee. Door mijn jarenlange ervaring garandeer ik kwaliteit in een aangename sfeer. Alle behandelingen en verzorgingen zijn volgens jullie persoonlijke wensen. Met veel enthousiasme en passie verwelkom ik jullie in mijn schoonheidssalon! Maak tijdig een afspraak en gelieve zo snel mogelijk te verwittigen bij annulatie.
formation hypnose
Schoonheidssalon Grimbergen Evita verzorgingen manicure pedicure ontharing make-up.
Tel 0473 56 42 26. Schoonheidssalon Evita in Grimbergen gepersonaliseerde verzorgingen. Schoonheidssalon Evita is een klein paradijs gelegen in Grimbergen ook wel gekend als de Parel van Brabant. Met een Bachelor Esthetiek op zak startte zaakvoerder Evita Algaba in 2005 een salon dat gepersonaliseerde verzorgingen aanbiedt op maat van de klant. Dit kan gaan van een gelaatsverzorging tot een manicure pedicure een definitieve ontharing of het aanbrengen van make-up. Bij elke behandeling staat een persoonlijke aanpak voorop. Het schoonheidssalon in Grimbergen is gelegen in een ruim appartementsgebouw en enkel toegankelijk op afspraak.
re-integratiebureau
Home.
Mijn naam is Eline en ben sinds 2010 werkzaam als schoonheidsspecialiste. Wil je even weg van de dagelijkse sleur en de stress vergeten. In het schoonheidssalon staat rust en persoonlijk verzorging centraal We gaan er voor zorgen dat je met veel energie het salon terug verlaat. Je vind er ook allerlei juwelen en accessoires. Je kan er terecht voor volgende behandelingen.
digital marketing opleiding
Beautiful Mode en schoonheid.
Trendy accessoires zonder wachtrijen of stress aan de kassa. Persoonlijk advies krijg je er gratis bij. Bekijk de collecties of zoek inspiratie. Kom tot rust in een schoonheidssalon waar alle aandacht op jou gericht is. Ontdek welke zonneproducten bij jou passen. Beantwoord kort enkele vragen over je huidtype en kom meteen te weten met welke zonneproducten je optimaal beschermd bent tegen zonnebrand. Zet je verzorging thuis verder met schoonheidsproducten die mijn behandelingen ondersteunen. Bekijk alle producten en merken. Verras een dierbare met een cadeaubon voor schoonheidsproducten behandeling of trendy accessoires. Ik wil mensen mooi maken en ze daardoor een goed gevoel geven.
opleidingen
Boek direct Schoonheidssalon Marianne Lichaam in Antwerpen bij Treatwell.be.
Bij Marianne kunt u terecht voor massages manicures pedicures en gelaatsverzorgingen. Hier gaat u zowel ontspannen als energiek de deur weer uit. Is er nog plek? Schoonheidssalon Marianne Draakstraat 37 2018 Antwerpen. Prijslijst Schoonheidssalon Marianne Antwerpen. stap 1 kies categorie. stap 2 kies behandeling. Onderbenen ontharing 15 min. Souffle Marin Gelaatsverzorging 1 uur. Voor de onzuivere huid. Zuiverende en zuurstofgevende behandeling. Bovenlip ontharing 10 min. Perles D'eau de Mer Gelaatsverzorging 1 uur.
vocht in huis
baggu.
Bij huidverzorgingsinstituut Baggu draait het om aandacht voor jezelf en om lichaam en geest in balans te brengen. Ons team biedt je een breed gamma behandelingen aan die gericht zijn op de schoonheid in jou naar boven te halen. Die je een goed gevoel over jezelf bezorgen en je zalige momenten laten beleven. Bij Baggu ben je in goede handen. Ons team met vakkennis heet je van harte welkom.
lenen simulatie
schoonheidssalon.
bewakingscamera
Beautique schoonheidssalon Kalmthout.
Beautique schoonheidssalon Kalmthout Schoonheidsspecialiste Kalmthout.
adventure
Schoonheidssalon Moyart.
Bel dan op 09/225.69.15. Waar verzorging en relaxatie samenkomen. Op maat met een oog voor detail. Welkom bij Schoonheidssalon Moyart met meer dan 25 jaar ervaring heten we je welkom waar we jou met oog voor detail persoonlijkheid en professioneel advies een verzorging op maat voorzien. Zowel mevrouw als mijnheer kan terecht bij ons waarbij kwaliteit en persoonlijke service centraal staan. Lees meer over onze behandelingen. Zin om je te laten verwennen of ben je gewoon nieuwsgierig? Maak dan gerust kennis met ons!
laptop aanbieding

Contacteer ons