massage nek
Nekmassage, dé oplossing voor nek hoofdpijn Alterna.
Regelmatig last van pijn aan jouw nek? Een nekmassage helpt snel en effectief bij het verminderen van nekpijn en hoofdpijn ten gevolge van gespannen nekspieren. Massage bij nekpijn is ook noodzakelijk als je regelmatig last hebt van spanningshoofdpijn die voortkomt vanuit de nek.
ergonomisch kussen
Top 10 meest verkochte massagekussens Coolblue.
Shiatsu en vibratiemassage. Morgen in huis. Toevoegen aan vergelijking. Kom langs in: Antwerpen, Lochristi of Zaventem. Meer informatie Openingstijden. Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Vanavond al in huis met Coolblue VandaagNog. Alle massage apparaten. Voor de nek.
ergonomisch hoofdkussen
Een nekmassage geven wikiHow.
/1/1d/Give a Neck Massage Step 18 Version 2.360p.mp4. Plaats je duimen onder de nek en glijd met de binnenkant van je wijsvinger langs de lengte daarvan. Begin bij het oor en ga naar beneden tot waar de nek overgaat in de schouder.
acupunctuur zaandam
Hoofd/nek/schouder massage massagepraktijk Crispinus.
De massage wordt uitgevoerd in buikligging op de massagetafel met ontbloot bovenlijf. Ik werk duim over duim de schouderpartij tot aan het middel af, de nek en ook de handen. In de handen zitten veel reflexpunten die de afvoer van afvalstoffen bevorderen en het is ontspannend.
garagepoorten
Nek en schoudermassage tip van Menno van Jobmassage. YouTube.
Geef je collega een jobmassage Doe deze nek en schoudermassage. jobmassage 3773, views. Neck Massage for Computer Users Massage Moments Duration: 214. Christine Sutherland 181814, views. Massage Basics: How to give a shoulder/neck rub Duration: 801. Massage Sloth 284165, views.
Nek massage YouTube.
Chiropractisch Centrum voor Rug Nek 45626, views. Nek en schoudermassage tip van Menno van Jobmassage. jobmassage 8422, views. How To Massage The Neck Duration: 535. ToHealth 178583, views. aflevering 19 masseer je eigen nek movie Duration: 832. Romano Sandee 15093, views.
NEKMASSAGE bij nekpijn en hoofdpijn met schoudermassage bij stress.
Een nek en schoudermassage is dan ook uitermate ontspannend. Deze massage van nek en schouders duurt 40min 30 euro of in combinatie met hoofdmassage 60min 40 euro. De toevoeging van acupressuur vermindert de nekpijn en eventuele uitstraling naar hoofd, armen en handen.
Zelfmassage voor de schouder en nekspieren Touch Therapy.
Klik op de afbeelding links om de film te starten en te leren hoe je dat dan doet. De belangrijkste spieren van de nek worden gevormd door de: sternocleidomastoidius, splenius capitis, levator scapulae en de scalenus. In de afbeeldingen links kun je zien waar deze spieren zich bevinden. Klik op de afbeelding voor de vergrote versie. Op ons Pinterest bord Anatomie Fysiologie kun je nog meer interessante informatie vinden over het menselijk lichaam. De spieren die vanaf de schoudergordel naar het hoofd lopen, hebben de zware taak om gedurende de hele dag het hoofd rechtop te houden. Spieren die vanaf de schoudergordel omhoog lopen, zijn niet alleen betrokken bij de bewegingen van het hoofd, maar trekken ook de schouders omhoog. Klik op de afbeelding om de 3-D film te starten om een nog beter idee te krijgen van de anatomie van de nekspieren. Laat je eens masseren. Hoewel een goede houding en een zelfmassage ook voor de nodige verlichting kan zorgen, is het ook heerlijk om je eens te laten masseren. Probeer gewoon eens een massage bij een praktijk waar de masseurs het in hun vingers hebben.

Contacteer ons