massage leiden
Massagepraktijk In de warme hand Holistische massagepraktijk in Leiden.
Over mijn massagebehandeling lees je hier meer. Maak gerust een afspraak. Holistische massage Leiden Therapeutische massage Leiden praktijk aan huis Akademie voor Massage en Beweging Holistische massage Leiden Therapeutische massage Leiden massage massage massage Leiden Leiden massagepraktijk In de warme hand rust tederheid warmte humor ontspanning inzicht massage holistische massage Leiden. 18 mei 2015 Diploma ontvangen. Derde studiejaar succesvol afgerond. There are no upcoming events. Massage Leiden holistisch therapeutisch aan huis praktijk.
kbc lening
Blue Heaven Massage en Pedicure Praktijk in Leiden Pedicure.nl.
Naam Blue Heaven Massage en Pedicure Praktijk. Blue Heaven voor een professionele en ontspannen aanpak! Blue Heaven zodat U zich voelt alsof u op wolken loopt! Pedicures in de buurt van Blue Heaven Massage en Pedicure Praktijk. 1 Pedicurepraktijk Madelief 024 km. Haagweg 241 2324 ND Leiden.
touchscreen monitor
Bedrijfsmassage Massage in Bedrijf.
Wij helpen bedrijven met het verminderen van nek rug en schouderklachten van het personeel. Met stoelmassage en shiatsu massage stimuleren we de gezondheid en de motivatie van de medewerkers. Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor. minder werkgerelateerde klachten meer plezier in het werk en een betere hantering van werkdruk. Dat is waarom bedrijven al meer dan 15 jaar van onze bedrijfsmassages gebruikmaken. Bekijk onze tarieven en vraag vrijblijvend een offerte aan. Minder ziekteverzuim beter gemotiveerde werknemers met minder klachten in een beter functionerend team?
manchetknopen
Rebalancing Massage Holistische Massage Leiden Fer Groot InnerCoaching.
Waarom een Rebalancing massage? De naam Rebalancing Massage zegt het eigenlijk al. Alles is erop gericht om je in evenwicht en tot ontspanning te brengen. Een Rebalancing Massage kan zowel lichamelijk als geestelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Het ontspant de spieren maakt spieren pezen en gewrichten soepeler verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.
slaapkussen
Masseur in Leiden massage-info.nl.
Spring wellness springwellness Leiden. Voor goede en aandachtige massages door ervaren en gespecialiseerde masseurs komt u uiteraard naar SPRING in LEIDEN! Praktijk voor therapeutische massages met biologische aromatherapie op maat aroma-ontspanningsmassages stoelmassages en tevens Dr.Hauschka huid en lichaamsverzorging. Klein Specialist in massage Leiden. Klein Specialist in massage is open maandag t/m vrijdag van 1000 2200 uur. Klein Specialist in massage biedt ook de mogelijkheid tot massage behandelingen aan huis. Nu even Jij praktijk voor Wellnessmassage Leiden. Nu even jij is een jonge praktijk voor Wellnessmassage die werkt vanuit verschillende locaties in Leiden Warmond en Voorschoten te weten Doortast Praktijk voor.
blog mode
Ontspanningsmassages Massagesalon Leiden.
Te relaxen en volledig tot rust te komen. Met een massage werk je aan ontspanning en stimulatie. Of misschien heb je specifieke klachten. Dan kan een massage therapeutisch voor je werken. Massagesalon Leiden is een praktijk in Leiden voor. Met een massage help ik u om stress en spanning te verminderen. Om te relaxen en volledig tot rust te komen. En bovenal kan een massage een positief effect hebben om lichamelijke en geestelijke klachten. Lekker in je vel zitten. Ontspanning is een belangrijke factor in het geheel van lekker in je vel zitten. Meer rust in je hoofd en je lijf.
huisnummer
Chinese Massage in Leiden.
Chinese Massage in Leiden 1. Beautycenter Qin Qin Ontspanningsmassage al meer dan 3 jaar in Leiden!
paintball
Massage Leiden regio tel. 0172 517141.
Stimuleert de afvoer van lymfevocht waardoor afvalstoffen je lichaam sneller verlaten. Voor een behandeling kun je terecht bij InnerCoaching de praktijk van Fer Groot in Alphen aan den Rijn niet ver van Leiden. Massage Leiden Wat betekent holistische massage? Holistisch komt van het woord Holos dat heel betekent. Bij een holistische massage nemen we dan ook de hele mens als uitgangspunt. Als mens heb je niet alleen een lichaam maar je bestaat ook uit een emotioneel mentaal sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent. Ervaar je spanningen problemen of blokkades op één bepaald gebied dan zal dat zijn weerslag hebben op alle andere gebieden en dus ook op je lichaam.
schilderwerken Hasselt
Ericacea.
Voel je rustig en energiek! Praktijk Ericacea voor Massage Gezondheid is sinds 1990 gevestigd in het centrum van Leiden en is fulltime geopend. De veelzijdige massages worden afgestemd op de persoon zijn of haar situatie en eventuele klachten. Tevens effectieve behandeling voor. Herstel na zwangerschap buik en bekkenbodem. Behandeling voor gewichtafname en lokale vetverbranding door bio-stimulatie van spieren bindweefsels en lymfe. Iedere behandeling is een belevenis van Wellness en Gezondheid. Behandeling op afspraak en na intake gesprek. Biostimulatie is er voor iedereen die zijn lichaam goed wil onderhouden in balans wil brengen reinigen en trainen.
schilderwerken brugge
Deep Sense Massages.
In mijn praktijk aan huis geef ik ontspanningsmassages aan vrouwen. Daarnaast geef ik op locatie bij professionele organisaties en bedrijven massages aan zowel mannen als vrouwen. Alle massages zijn gericht op lichaamsbewustzijn en diep voelen. In de drukte van alledag lopen mensen vaak voorbij aan signalen van hun lichaam. Vermoeidheid stress of pijn krijgen vaak niet de aandacht die nodig is om te helen en je weer vol energie te voelen. Tijdens een diepe ontspanningsmassage voel je beter wat er in je lichaam leeft waar je spanning vasthoudt wat pijnlijke plekken zijn of hoe moe je eigenlijk bent. Of waar je nu echt behoefte aan hebt. De massage vitaliseert en ontspant je lichaam én geest.
leren presenteren
Dé praktijk voor massages in Leiden! SB Massages.
In mijn praktijk in het souterrain van mijn woning in Leiden een bezoek op locatie kan besproken worden geef ik Wellnessmassage maar voor een hotstone of ontspanningsmassage ben je bij mij ook aan het goede adres. Een massage is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. In ons huidige drukke bestaan hebben we steeds meer met stress te maken. Stress is één van de oorzaken waardoor we niet lekker meer in ons vel zitten. Even lekker ontstressen bij mij in de praktijk kan hier een uitkomst bieden.
Capsulehouder
Ontspanningsmassage My Ego Beauty Clinique Leiden.
Ontspanningsmassage bij My Ego Beauty Clinique Leiden. Het is een lange massage die gebruik maakt van alle soorten massagetechnieken waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren.
mortex

Contacteer ons