massage leiden
massage praktijk, Leiden.
massage
Massage Massage Ceez Skin Care Leiden.
Voor het beste resultaat adviseren wij u deze massage in kuurverband te volgen, bijvoorbeeld gedurende 6 weken iedere week 30 minuten. U ziet en voelt het verschil! Ceez Skin Care. Maandag 12.00 tot 21.00 uur. Dinsdag 12.00 tot 21.00 uur. Woensdag 9.00 tot 18.00 uur. Donderdag 12.00 tot 21.00. Vrijdag 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag 9.00 tot 17.30 uur. Vrijheidslaan 55, Leiden.
zandstralen
Massagesalon Leiden Kroon Massage.
Bent u op zoek naar een massage dat dieper gaat dan een gewone massage? Een massage die zich richt op de punten waar de pijn zich bevindt? Maak dan een afspraak bij Kroon massagesalon Leiden! U kunt mij bellen of mailen.
lekdetectie
Sauna Wellnessresort Leiden.
Het is op deze speciale dagen zowel met als zonder badkleding toegestaan de wellness te betreden. op de 12e verdieping. Wellnessresort Leiden is gevestigd op een unieke locatie: midden in het centrum van Leiden op de 11e en 12e verdieping.
Masseur in Leiden massage-info.nl.
Integraal lichaams massage therapeute. triggerpoint therapie en acupressuur massage voor alle lichamelijke klachten. Vitaliserende Massage Leiden Leiden. Vitalisende Massage Leiden We leven in een tijd van prikkels en houden elkaar voortdurend alert. Massage is een mooie manier om weer rust te brengen.
Huidverzorging en massage Leiden Cau dArt.
Cau dArt is mijn opperste ontspanning. Na de massage en gezichtsbehandeling voel ik me weer mens., Kan ik de wereld weer aan. Cau dArt is het ultieme moment voor mezelf. Langebrug 87A 2311TJ Leiden Tel: 071-51 22 395. Copyright 2012, Cau d'Art.'
Massage Leiden Feelgood Glow.
Bij Feelgood Marloes Hansen kunt u terecht voor een massage in Leiden. Een Massage in Leiden is een manier om uw spieren beter te laten doorbloeden zodat ze sneller kunnen herstellen. Tijdens deze Massage in Leiden heeft u de keuze uit verschillende behandelingen voor uw spieren.
Massages Gouda en Massage Leiden Sportcity locaties.
Door de juiste drukpunten te masseren en knedingen toe te passen, voelt de massage niet alleen ontspannend, het voorkomt ook lichamelijk klachten zoals nekpijn en hoofdpijn. Boek gemakkelijk je afspraak bij Sportcity Leiden of Gouda en geniet van een professionele massage van De Kruijf Sport Massage.
Dé praktijk voor massage in Leiden! SB Massages.
Welkom bij SB Massages. In mijn praktijk aan huis een bezoek op locatie kan besproken worden kun je terecht voor: wellnessmassage maar ook voor voetreflex, sport, bindweefsel, gezichts, hotstone-alleen in Leiden, ontspannings of LipoCupMassage. Vanaf 2 maart 2016 is het mogelijk om alleen in de even weken op woensdag in Middenbeemster een afspraak te maken. Voor bedrijfsmassages kun je ook bij SB Massages terecht. Klik hier voor meer informatie omtrent de bedrijfsmassages. Een massage is tegenwoordig geen overbodige luxe meer.
Vitaliserende Massage Leiden Massageleiden.nl.
De opleiding hiervoor volgde ik bij de Akademie voor massage en beweging in Amsterdam. Daarnaast volg ik regelmatig opleidingen en trainingen om mij te blijven ontwikkelen. Meer over Jan. Voor een goede massage in Leiden kun je in mijn praktijk terecht.
Massagepraktijk In de warme hand Holistische massagepraktijk in Leiden.
Holistische massage Leiden, Therapeutische massage Leiden, praktijk aan huis, Akademie voor Massage en Beweging, Holistische massage Leiden, Therapeutische massage Leiden, massage, massage, massage, Leiden, Leiden, massagepraktijk In de warme hand, rust, tederheid, warmte, humor, ontspanning, inzicht, massage, holistische massage Leiden.
Holistische massage Leiden bij Massage Feeling Good.
De massage nodigt u uit om stil te staan bij wat u écht voelt en hieraan aandacht te schenken. Door de massage geeft u spanningen en emoties de ruimte en voelt u zich vrijer. Een holistische massage nabij Leiden boeken?

Contacteer ons