liefdevolle massage
niya.
hypothecaire lening
workshop liefdevol masseren bij massagepraktijk Romano Sandee te Groningen YouTube.
Wanneer je alleen oppervlakkig wil leren masseren, dan zou je ook de workshop van 1 uur kunnen doen, maar besef wel dat je maximaal 25 minuten per persoon dan een massage krijgt en dat in de praktijk héél kort is. De workshop liefdevolle massage is verkrijgbaar in de tijdseenheden van 1, 15, 2, 25, en 3 uur per stel, waarvan je dus ongeveer de helft van de tijd masseert en de helft van de tijd een massage geeft.
garagepoorten
Home.
wordt iedere behandeling massage of verzorging gegeven vanuit een liefdevol, zorgzaam en respectvol hart. Aanraking stelt ons in staat terug in contact te komen met onze ware kern., waardoor we opnieuw de innerlijke rust kunnen vinden die ons heelt. De energetische massages en verzorgingen nodigen lichaam en geest uit. om tot een totaal wel zijn te komen. Door de liefdevolle hartsenergie te laten stromen.,
chiptuning
Intuïtieve massage, liefdevolle aanraking, een levensbehoefte, een levenskunst.
Dat geldt ook voor volwassenen! Bij Intuïtieve Massage staat de liefdevolle aanraking voorop. En vanuit die liefdevolle aanraking ontstaat een massage op maat, precies passend bij de ontvanger. In mijn Praktijk Aandacht kun je deze massage ontvangen, In de trainingen die ik geef kun je deze massage leren geven.
principe
Liefdevolle Massage Tara Mantra.
Wat is dan het verschil met een gewone massage en een liefdevolle massage? Bij een liefdevolle massage krijg je net die extra tederheid en aandacht die bij de meeste massages ontbreken. Denk aan de tederheid van door je haar gestreeld worden.
Hoe verloopt de massage Laulea.
Werken met Aloha tijdens de Lomi Lomi massage betekent werken met universele liefde en intentie. Een mooie en allesomvattende omschrijving voor de Lomi is dan ook liefdevolle massage. Het voelt alsof je met de fluwelen pootjes van een tevreden kat aangeraakt wordt.
Massage, een liefdevolle aanraking Hoe Vrouwen Denken. Facebook. RSS. Twitter.
Dat was hét moment dat ik dacht, deze man komt nooit meer terug. Na de massage vraag ik hem wat hij van de massage vond. IS DAT ALLES? schreeuwde een stemmetje in mijn hoofd. Als ik masseer, geef ik alles. Het is een liefdevolle aanraking.
hartsverbonden aanraking ANUSMARA.
De massage start vanuit een liefdevolle hartconnectie, daarna neem ik je op schoot en word je zacht gewiegd en teder aangeraakt. Van hieruit begeleid ik je tot lig en gaan we over tot een dans van soms zachte, soms stevigere aanrakingen.
Home Amba Massagepraktijk.
is aangeraakt worden met aandacht, zorg en vertrouwen. Een liefdevolle massage voor ontspanning van lichaam en geest. Heerlijk een verwenmoment voor jezelf om tot rust te komen. Even wegdromen van de dagelijkse beslommeringen. En jezelf weer opladen. Er zijn goede redenen om regelmatig een massage te nemen.

Contacteer ons