kruidenstempels
Kruidenstempelmassage, een ontspannende massage met dieptewerking.
Tijdens deze behandeling worden de kruidenstempels gestoom. Hierdoor wordt een aangename geur verspreid die het wellness-effect verhoogt. De aromas van de kruiden werken ook helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden.
massage cursus
Kruidenstempels en toebehoren MassageWebshop.
Stoompan voor Kruidenstempels met digitale tijdklok. Prachtige stoompan, een aanwinst voor in je praktijk/ massageruimte. Drie etages voor warme en/of hete kruidenstempels. Hoe hoger de stempel, meer etages, hoe lager de. 75, 00 Bestellen. Wilt u minder stoom in de ruimte?
thaise massage

Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Maak u eigen kruidenstempels of kies voor de hoge kwaliteits Thaise kruidenstempels kant en klaar. Verwarm een kom met een laagje olie in warm water.
luchthavenvervoer
Losse kruiden voor kruidenstempels Natuurwinkel Mol.
Yoni ei Tantrisch ei. U kan bij ons terecht voor 2 soorten Europese kruidenstempels.: met 12 kruiden voor een ontzuring van het lichaam. met 5 kruiden die vooral werken op de spieren en gewrichten. Pakketten voor kruid. Bezig met laden.
lekdetectie
Kruidenstempels kopen tegen goede prijzen! Allesvoordesauna.
Kruidenstempels kopen tegen goede prijzen! Op deze pagina vindt u verschillende kruidenstempels. Voel altijd de warmte van de stempels op de binnekant van uw onderarm voordat u ze op het lichaam plaatst. Verwarm een kom met een laagje olie in warm water.
Basische kruidenstempel producten Zonnevlecht.
Zuren en schadelijke stoffen worden zowel via de plantaardige werkstoffen als door de alkaliteit van de warme kruidensappen en via de huid uitgescheiden. Met de warme kruidenstempels wordt een aangename en zachte massage in uitscheidingsrichting uitgevoerd. De massage bevordert de doorbloeding, activeert de stofwisseling en ontzuurd zeer intensief door de alkaliteit van de kruiden.
Cursus kruidenstempelmassage met gratis set kruidenstempels: een demonstratie YouTube.
Er verspreid zich een hemelse geur. De kruidenstempelmassage zelf zorgt voor een betere bloedcirculatie en soepelere spieren. Werken met kruidenstempels is zowel voor de klant ontvanger als de masseur gever een intense ervaring op hoger niveau. Standard YouTube License. Show more Show less.

Contacteer ons