voetmassage rotterdam
Voetreflexzonetherapeut in Rotterdam voetreflex-info.nl.
Een voetmassage geeft ontspanning niet alleen in je voeten die je de hele dag dragen maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert. Bij Voetreflex Rotterdam kunt u terecht voor voetreflexzonetherapie metamorfosemassage lymfedrainage en Chinflex. Deze behandelingen helpen bij het herstellen van. Praktijklocatie Noordsingel 250 Rotterdam. Voetreflexoloog komt bij u thuis! Heeft u bepaalde klachten zoals bijvoorbeeld rusteloosheid of ergens pijn?
Lening berekenen
QoQo Massage Rotterdam.
Koop hier uw cadeaubon. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. De prijs kunt u zelf invullen. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen. Openingstijden 7 dagen per week van 10.00 uur tot 24.00 uur! Klantenservice 7 dagen per week van 0930 uur tot 2230 uur. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen.
airco in huis
Voetreflexologie Rotterdam Padah Voetreflex Massages Rotterdam Kralingen.
Menu Naar de inhoud springen. Padah voetreflex is een praktijk voor voetreflexologie massage te Rotterdam Kralingen. U kunt hier terecht voor verschillende voetreflex behandelingen. Ook worden er massages gegeven op het hoofd oor rug handen en armen. De behandelingen zijn geschikt voor jong en oud. U kunt kiezen voor een ontspannende voetmassage of als u lichamelijke en/of geestelijke klachten heeft voor een therapeutische aanpak. Voetreflexologie brengt ook rust balans en ontspanning. Voor meer informatie lees verder bij werkwijze of bekijk deze link. Voetreflexologie is ook geschikt bij lichamelijke klachten bij kinderen denk dan aan ADHD dyslexie bedplassen slaapproblemen darmkrampjes enz.
plaque de rue personnalisée
Massagepraktijk/ Rotterdam Overschie/Groen Wellness.
Groen Wellness massagepraktijk in Rotterdam Overschie. Massages en ontspanning.Specialiteit schouders nekmassage.
assurance auto malus
Voetmassage in Rotterdam Boek direct online! Treatwell.
Boek je voeten summer-proof. Bekijk zoekresultaten op kaart. 36 Hot stone massage. 5 Trigger point therapy. 32 Rug schouder en nekmassage.
huisnummer
Voetmassage Rotterdam. Chinese massage en massage met kruiden.
Verkwikkend dat is Massage Jolanda ten voeten uit. Uw voeten verdienen een professionele voetmassage in Rotterdam bij Massage Jolanda. Bij Massage Jolanda in Rotterdam-Zuid kunt u terecht voor een Chinese voetmassage. Hierbij worden de reflexzones in de voet gemasseerd. Deze zones corresponderen met een aantal punten in het lichaam zoals organen weefsel en spieren. Alles wordt gecombineerd met ontspannende massagetechnieken waarbij niet alleen de voet maar ook de enkels en onderbenen worden behandeld. De Chinese voetmassage in Rotterdam bij Massage Jolanda wordt uitgevoerd met een massagecrème een houten massagestick en de handen.
agv
Chinese voetmassage Rotterdam Miu-Miu Wellness.
De Chinezen zijn van oudsher expert op het gebied van voetmassage. Weet u dat u vanuit de voeten alle probleemzones in het lichaam kunt aanpakken? Door een combinatie van voetreflexmassage met aandacht voor meridiaanbanen en acapunctuurpunten kunnen we pijn verlichten of zorgen voor optimale ontspanning. Daarnaast zorgt een behandeling voor een hernieuwde balans in uw lichaam en stimuleert een voetmassage de afvoer van afvalstoffen. U zult zich na afloop energieker en vitaler voelen! En niet te vergeten heerlijk ontspannen. Voetmassage volgens uw wensen.
rekfolie kopen
Voetmassages in Rotterdam Fantastische aanbiedingen tot 70% op voetmassages in Rotterdam GROUPON.nl.
U kunt zelf bepalen op welke datum u van dit dagje wellness in Rotterdam wilt genieten met deze kortingsbon. De kortingsbon is in alle seizoenen te gebruiken voor een voetmassage in Rotterdam. Wanneer u in Rotterdam een voetmassage met deze kortingsbon boekt kunt u genieten van de rust en gastvrijheid waar wellness faciliteiten bekend om staan. Bestel snel deze kortingsbon via Groupon en geniet ervan! Beauty spa in Rotterdam. Massage in Den Haag. Lichaamsmassage in Den Haag. Reflexologie in Den Haag. Voetmassage in Den Haag. Beauty spa in Den Haag. Beauty spa in Amsterdam. In de buurt zoeken. Cosmetische behandelingen in Rotterdam. Gezichts huidverzorging in Amsterdam. Gezichts huidverzorging in Rotterdam.
tattoo den haag
Massage Rotterdam Centrum voet massage.
Onze voeten dragen ons vooruit en zijn dankbaar voor heilzame aanraking. Zowel psychologisch als fysiologisch werkt deze massage ontspannend verdrijft vermoeidheid stimuleert de bloedsomloop en het zenuwstelsel en geeft nieuwe energie. De reflexzonemassage is een drukbehandeling van de zenuwuiteinden onder en op de Voet. Er worden heilzame prikkels gestuurd naar corresponderende organen. Door massage van deze zones worden spanningen verminderd het immuunsysteem versterkt en de eigen genezingskracht van het lichaam gestimuleerd. De drukpuntmassage wordt afgerond met een warme olie-massage.
vloerkleden
QoQo Massage Voetmassage.
Volgens de voetreflextheorie stimuleert therapeutische massage van de voetreflexpunten de bloedsomloop de natuurlijke lichaamsontgifting wat leidt tot een verbeterde gezondheid. Wanneer kies je voor deze massage wanneer de bloed-en lymfecirculatie slecht is. Door de reflexzones en reflexpunten te stimuleren brengt de doorbloeding bepaalde organen en lichaamsdelen goed op gang. Een voetmassage bevorderd ook de natuurlijke lichaamsontgifting wat leidt tot een verbeterde gezondheid. Power zachte gemiddelde of harde druk naar wens. Gemasseerde zones de boven-en onderkant van de voeten.

Contacteer ons