shiatsu massage cursus
Shiatsu school Manipura.
Deze cursus is een belangrijk afsluitstuk van het eerste jaar met interessante studie van lichaam en geest. Ampuku massage: reflexzones in de buik als herkenningspunt bij spanning en de bijhorende massagetechnieken om spanning los te laten. Bo en Yu punten: punten lokaliseren en behandelen om de conditie van de organen en wervelzuil te bekijken. Masunaga stretchingen van de verschillende meridianen. Ki en ademhalingsoefeningen. Praktisch toegepaste anatomie. 3 Vegetarische kooklessen die tot doel hebben de kracht in het lichaam te verbeteren. CYCLUS II Revitalisatie. Deze Cyclus II omvat 160 lesuren. Dit pakket omvat verschillende delen, die telkens apart kunnen gevolgd worden. Studie van de 12 meridianen met gevorderde shiatsu en observatietechnieken.
www.maanenmuis.be
Shiatsu Gent Home.
Op YouTube zal u alle 8 video's' vinden die de hele Shiatsu-basisbehandeling tonen. Het is deze behandeling die de studenten leren tijdens de Basiscursus. Europese Shiatsu Federatie. Belgische Shiatsu Federatie. ShinzuiKai België en Japan. ShinzuiKai Shiatsu Professionele opleiding in Gent en Brussel.
lening simuleren
Shiatsu massage Mol. Voetreflexologie en Reiki.
Ik ben erkend shiatsu therapeut 1A en lid van de Belgische Shiatsu Federatie. Hiervoor heb ik een vierjarige opleiding gevolg in het Oost West Centrum van Antwerpen. Deze opleiding omvatte heel veel praktijk, maar ook therapeutische vaardigheden, medische en energetische modules. Via een intensieve en professionele cursus leerde ik de technieken van stoelmassage. Cursus kennismaking cursus uitdieping. Cursus Reiki 1ste en 2de graad. Ik volgde cursussen Seiki initiatie uitdieping en een master course Kishi de grondlegger van Seiki Soho. Kinder en tieneryoga. Onlangs volgde ik ook de opleiding kinder en tieneryoga docent. Cursus: The Work van Byron Katie. Cursus: Intuitieve massage.
liedjes
Lifeforce Instituut in Kessel, de beste shiatsu en yoga opleidingen. Lifeforce Kessel.
Naast de basis shiatsu en yogaopleiding kan je aanvullende modules volgen over specifieke deelgebieden als seita en viscerale manipulaties, shiatsu gericht op het behandelen van kinderen en typische aspecten van het vrouw zijn. De basisopleiding van Lifeforce shiatsu is een driejarige opleiding in shiatsutechnieken gekoppeld aan integrale medische basiskennis en aangevuld met praktijkondersteuning door middel van supervisie.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Cursus Shiatsu massage Ziyuli Opleidingen.
Cursus Shiatsu massage op tafel. Dagcursus: 6 cursusdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Eerstvolgende mogelijkheid: Zondag 3, 10, 17, 24 april en 1, 22 mei. Bekijk de agenda en schrijf je in. Wat is Shiatsu? Shiatsu heeft zijn oorsprong in de traditionele Oosterse geneeskunde.
shiatsu behandeling
Cursus Shiatsu therapie 1-A Wellness Academie.
Opendagen / Infoavonden. Schrijf je hier in! Home Opleidingsaanbod Massage Therapieën Shiatsu cyclus I A basiskennis. Cursus Shiatsu cyclus I A basiskennis. Krijg de kunst van de Japanse drukpuntmassage in de vingers! Les van een topdocent! Les in een beperkte groep!
Kaizendo Shiatsu Academie Home.
We bieden professionele opleidingen aan alsook basiscursussen, nascholingen en losse workshops. Chi Nei Tsang maakt deel uit van de shiatsu opleiding en is tegelijkertijd een aparte volwaardige opleiding, die heel aanvullend is bij andere vormen van massage, shiatsu, voetreflexologie, Thai massage, Ayurveda massage.,
Shiatsu cursus, workshop, opleiding activate.me.
Het Kimura Shiatsu Instituut is een centrum voor de studie en beoefening van Shiatsu vingerdruk, de Traditionele Oosterse en de Japanse. shiatsu opleiding, cursus massage, intuïtieve ontwikkeling, massagetechnieken, opleiding therapeut, seiki. Lange Kruisstraat 6E, 9000 Gent. Wens je met kinderen te werken?
Shiatsumassage voor honden: basis SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Shiatsu massage stimuleert door middel van het drukken op de meridianen energiebanen het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de hond én stimuleert een hechtere en intense band met je hond. Hondentrimmers gebruiken de shiatsu vaak bij honden met angst of huidproblemen. Hondentrainers hebben na deze avonden extra tools in handen om nòg beter te trainen. Deze 2 avonden, gegeven door Evy Macquoy, zitten boordevol info en praktijkoefeningen om het gedrag en de gezondheid van je hond te bevorderen. Wat en voor wie? We richten ons tot. Kortom: elke semiprofessionele hondeneigenaar kan instappen in deze opleiding. Waar en wanneer? Moment Start lessenrooster Locatie Prijs Inschrijven. 22 maart 2018. Alle prijzen inclusief BTW. In deze cursus werk je heel praktijkgericht.
Cursus Shiatsu massage, opleiding shiatsu massages geven LOI.
Snel de basis van een ontspannen, effectieve shiatsu massage. Online begeleiding van ervaren shiatsu therapeuten. De cursus Shiatsu massage is bestemd voor iedereen die meer wil weten over shiatsu en geïnteresseerd is in oosterse geneeswijzen. En graag wil leren om een ontspannende shiatsu massage aan zichzelf of anderen te geven.
Uw lichaam is wijzer, dan uw geest ooit zal zijn!
Shiatsu Touch werkt met zelfopgeleide en gekwalificeerde medewerkers. Hun ervaring, niet alleen in stoelmassage maar ook als shiatsubeoefenaars bieden uw medewerkers niet zomaar een stoelmassage maar ééntje met resultaat: ontspannen, minder hoofd en/of nekklachten, meer stressbestendig. En daar doen we het toch allemaal voor! Your Email required. Datum van de workshop. 80 % van de mensen geniet en komt tot rust van massage.
Opleidingen Equina.
Een geweldige band met je paard creëren en hem ook nog fit en gelukkig maken met shiatsu. Deze cursus zit boordevol info en tips. Meer info Bekijk beschikbare data. HOLISTIC HAPPINESS: Hondenshiatsu Initiatie workshop in Harelbeke. 15000, euro incl. Hondenshiatsu in Harelbeke. Zondag 18 maart. Meer info Bekijk beschikbare data. Soft tissue massage voor het paardenhoofd.

Contacteer ons