massage hele lichaam
Soorten massage Relaxhuis Carpe Diem.
start met magnesium voetbad: ontspant, zuivert en geeft een boost aan magnesium die zich door het hele lichaam verspreidt. massage met magnesiumolie. afhankelijk van de klachten krampen, spierpijnen, gewrichtsklachten, kan gebruik gemaakt worden van een pakking met magnesiumgel. Prijs: 85 duur: 1u30.
autoverzekering vergelijken
Ontspanningsmassage Massage Praktijk Woubrugge.
Zie hier voor meer informatie over pijn. Als het vooral om de algehele ontspanning gaat, is een massage van het hele lichaam een voor de hand liggende keuze. Hierbij kan eventueel wat extra aandacht gegeven worden aan plekken met problematische spieren.
pedicure ranst
Anja Ceuppens.
Tamarinde: aroma, relax, rust. De Schelpen Massage is een heerlijk ontspannende warmtemassage voor de schouders, het decolleté, het gezicht en het hele lichaam. Deze massage wordt gegeven met twee speciaal gepolijste zeeschelpen. De schelpen geven voor circa 2 uur veel warmte af.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Holistische relaxatie massage bij ekilibre van het hele lichaam of een deel van het lichaam. Aangepast aan je noden. Holistische relaxatie massage bij ekilibre van het hele lichaam of een deel van het
Bij de holistische massage werken we aan het in evenwicht brengen van lichaam en geest en mensen terug in hun kracht zetten. We noemen deze massage ook bio-energetisch, omdat ze verrijkt is met een portie reiki en dus op energetisch vlak werken.
reinigen stookolietank
Holistische Antares Beauty en Wellness Center.
De holistische massage is een volledig manuele massage van het volledige lichaam. Het is een massage die het hele lichaam en de geest in zijn geheel bekijkt en een relaxerende massage en energetische massage combineert. De massage zorgt voor een diepe ontspanning en een nieuwe voorraad aan energie.
Podor Lichaamsbehandelingen: Massages.
Een zachte scrubbehandeling voor het hele lichaam maakt uw huid soepel en zacht. Daarna volgt een ontspannende massage met hydraterende massagemelk. Ideaal net voor of na uw vakantie. Deze relaxerende massage met essentiële oliën brengt u helemaal tot rust. U heeft de keuze uit een ontspannende rugmassage van 30 minuten of een 1 uur durende massage van het volledige lichaam.
Oosterse Massages Mooi Vitaal.
Wij geven je hele lichaam aandacht. De wijze waarop we onze massages aanbieden is voor veel mensen anders dan anders, anders dan bijvoorbeeld een massage in een saunabedrijf. Zo geven we binnen de oosterse massages aandacht aan je hele lichaam.
Klassieke massage hele lichaam bij Vitalia Beauty Beauty Wellness Westerbork Drenthe.
Purus Acne kuurarrangement. Klassieke massage rug, nek en schouders. Klassieke massage hele lichaam. Hotstone massage rug, nek en schouders. Hotstone massage hele lichaam. Tibetaanse massage rug, nek en schouders. Tibetaanse massage hele lichaam. Kruidenstempel massage deelmassage. Kruidenstempel massage hele lichaam.
Massages La Nostra Vita.
Stapsgewijs wordt uw hele lichaam gemasseerd. Oorkaarstherapie is een Indiaans gebruik. Het is rustgevend voor lichaam en geest. Het schouweffect van de oorkaars en de kracht van de trilling die ontstaat door de warmte van de vlam geeft een lichte massage aan het trommelvlies.
Lichaamsmassage.
ontspanningsmassage van het hele lichaam. 75 minuten genieten van een massage van kop tot teen. Gedurende het eerste deel van de massage lig je op je buik, daarna vraag ik je je om te draaien, zodat ook je gezicht, je buik, de voorkant van je benen en je voeten aan bod kunnen komen.

Contacteer ons