massage hele lichaam
Oosterse Massages Mooi Vitaal.
Wij geven je hele lichaam aandacht. De wijze waarop we onze massages aanbieden is voor veel mensen anders dan anders, anders dan bijvoorbeeld een massage in een saunabedrijf. Zo geven we binnen de oosterse massages aandacht aan je hele lichaam.
massage
Massages Thermae Grimbergen Thermae.com.
Hot Stone Massage. Masseren met stenen is een eeuwenoude techniek die op verschillende plaatsen over de hele wereld is ontwikkeld. Volledige lichaam Hot Stones. Een kruidenstempelmassage is een Oosterse massagevorm met verwarmde buideltjes die gevuld zijn met kruiden. Volledige lichaam Kruiden.
lening
Massages La Nostra Vita.
Stapsgewijs wordt uw hele lichaam gemasseerd. Oorkaarstherapie is een Indiaans gebruik. Het is rustgevend voor lichaam en geest. Het schouweffect van de oorkaars en de kracht van de trilling die ontstaat door de warmte van de vlam geeft een lichte massage aan het trommelvlies.
tank reinigen
Lichaamsmassages Shambalah.
Balinese massage maakt gebruik van een combinatie van diepe druk, lange massagestreken en huidvoortschrijdende technieken om de knopen eruit te dwingen, om de spierspanning te verzachten en echt je bloed te laten stromen. De Balinese Massage is toegankelijk voor iedereen. Echter niet geschikt voor zwangere vrouwen en personen die aan huidproblemen lijden. Duur: 90 minuten. Prijs: 7 0 euro. Deze kruidenmassage begint met drukbewegingen van de handpalmen afgewisseld met drukbewegingen van de vingertoppen over het hele lichaam.
sales coaching
Klassieke massage hele lichaam bij Vitalia Beauty Beauty Wellness Westerbork Drenthe.
Purus Acne kuurarrangement. Klassieke massage rug, nek en schouders. Klassieke massage hele lichaam. Hotstone massage rug, nek en schouders. Hotstone massage hele lichaam. Tibetaanse massage rug, nek en schouders. Tibetaanse massage hele lichaam. Kruidenstempel massage deelmassage. Kruidenstempel massage hele lichaam.
Massage O Soin Pur.
Deze massage wordt zorgvuldig voorbereid met een intake gesprek, eventueel in samenwerking of overleg met gynaecoloog of arts. Lavastenen of basalstenen bevatten natuurlijke krachten. Een massage van het hele lichaam en het gezicht zorgen voor een diepe ontspaning, de warmte dringt door de spieren en verlicht spanningen.
Soorten massage Relaxhuis Carpe Diem.
ontzuurt: zorgt voor een versnelde afvoer van melkzuur uit de spieren en draagt bij aan het herstel van de pH in het lichaam. start met magnesium voetbad: ontspant, zuivert en geeft een boost aan magnesium die zich door het hele lichaam verspreidt. massage met magnesiumolie.
Massage Diensten 2dehands.be.
Ontspannende massage na een dag stress, want je lichaam verdient het. Bel me op 0465359481. gisteren 1631: Antwerpen. Pratyawadee Thaise massage en schoonheidszorg. Acties van de maand: Sport massage 90m. 75 Thaise yoga massage 60m. 50 Aanbiedingen zijn geldig tot 30/04/18. Speel nu mee met onz. gisteren 1514: Aalst Erembodegem. Mannen verwennen is mijn missie! Bent u hetero, bi of gay man? en u wenst zichzelf eens heerlijk te laten verwennen? Graag masseer ik als gecertificeerd masseur uw hele lichaa.
Holistische Antares Beauty en Wellness Center.
stoppen met roken. Een holistische massage is een manuele massage van het volledige lichaam, en combineert een relaxerende en een energetische massage. De holistische massage bekijkt lichaam en geest in hun geheel, en zorgt voor een diepe ontspanning en een nieuwe voorraad energie.
Holistische relaxatie massage bij ekilibre van het hele lichaam of een deel van het lichaam. Aangepast aan je noden. Holistische relaxatie massage bij ekilibre van het hele lichaam of een deel van het
Home Wellness Massage Holistische relaxatiemassage. Bij de holistische massage werken we aan het in evenwicht brengen van lichaam en geest en mensen terug in hun kracht zetten. We noemen deze massage ook bio-energetisch, omdat ze verrijkt is met een portie reiki en dus op energetisch vlak werken.

Contacteer ons