massage arrangement
Burmtiende privé Sauna en Massage tussen Temse en Sint-Niklaas.
In ons privé wellness complex kan u ook overnachten in de Finse blokhut met onze sleeping formule. In het sleeping arrangement zit uiteraard ook een uitgebreid ontbijt op het knusse terras van de finse blokhut inbegrepen. Duo massage privé wellness.
Autolening
Hot Stone Massage Arrangement Ayuryoga.
Home / Ontspanning / Full Body Massages 60-120" / Hot Stone Massage Arrangement. Deze volledige hot stone lichaamsmassage wordt gegeven met warme lava stenen en kruidenolie en wordt nadien gevolgd door stoomtherapie. Wat kan je verwachten van het hot stone massage arrangement?
www.ballonpost.nl
LYF ontspanningshuis Duomassage.
Just duomassage in de massagepraktijk zonder arrangement. Duomassage arrangement met een relaxmoment bij een hapje en drankje. duomassage arrangement met jacuzzi relaxmoment. Je kan ook tijdens je wellnessarrangement of overnachtingsarrangement een duomassage of behandeling bijboeken. Wellness, luxe sauna en badhuis.
liedjes
Verwen Arrangement.
Prijs voor dit arrangement.: 350 voor 2 personen. Zonder kleine maaltijd: 330 voor 2 personen. Supplement indien u kiest voor de Royale kamer: 10 voor 2 personen. Een holistische massage geeft uw organen een positieve impuls, uw levensenergie wordt in evenwicht gebracht, het laat u toe te genieten en een diepe ontspanning te bereiken. De massages gebeuren voor beiden samen, door een professionele en ervaren specialiste.
wasserenthärter.de
Welkom bij privé sauna wellness en massages Oriëntal Paradise.
Privé sauna arrangementen. Maak je bezoek aan Oriëntal Paradise compleet met te kiezen voor een heerlijk privé sauna arrangement. Grote keuze aan arrangementen met massages, eten, drinken of overnachtingen. Bent u opzoek naar een heerlijke massage voor jezelf of samen met je partner?
wellness arrangement
Arrangementen Instituut Elise.
Dan is ons Massage Arrangement vast iets voor u. Dit arrangement bevat een heerlijke lichaamsmassage van één uur in een duo cabine voor twee personen én het gebruik van onze wellnessruimte gedurende 3u. KING QUEEN Arrangement: Vanaf 25000, 3u wellness, 1u lichaamsmassage hapjes 2 personen.
Beauty en massage weekendje weg Weekendesk. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
beauty en massage. alle soorten thema's.' beauty en massage. Culinair Met diner, half pension. Cultureel ontdekkings Culturele bezienwaardigheden, boottocht. Gastronomisch Een heerlijk gastronomisch arrangement. in de buitenlucht In de natuur, met de fiets. met de fiets Ontdek de vele fietsweekends!
loftaanhetwater.be Ongekende priv luxe arrangement met massage, overnachten, wellness, duo massage, priv cinema.
Een bijzonder overnachting en ongekende Duo Massage. Wat kan je verwachten van dit arrangement? Bijzondere overnachting in ongekende luxe en architectuur. Ongekende Duo Massage in je eigen priv massage Red Lounge. 1 fles genotsdrank. Priv cinema ervaring vanuit je priv lounge bed met HD projectie en het summum van horen en zien.
combineer saunatoegang met massage, beauty en culinair genot.
Als je arrangement een lunch bevat dan kan je vrij kiezen uit onze uitgebreide kaart voor een waarde van 15 euro. Kies je liever een duurder gerecht dan verrekenen we het verschil op het einde van je dag. FLAIRARRANGEMENT optie 1 Bora Bora route.
Hezemeer.
Ontvangst om 9u30u met een welkomstdrankje, bespreking van je verwendag en rondleiding. Gebruik van de saunafaciliteiten met linnen, inclusief scrubzouten, shampoos, conditioner. Mogelijkheid tot deelname aan verschillende opgietsessies. Ontspannende massage van de schouders, hals, rug en benen. Puur Relax arrangement.
Duo verwenarrangementen La Nostra Vita.
Dolce far niente arrangement. Hoofd nek en schoudermassage. Porto Fino arrangement. Relaxatiemassage van het lichaam. Balinese kruidenstempel massage. Hot Stone massage. Number of guests is required. Date Time is required. Name is required. Email is required. Enter a valid email.
benesso: private wellness, coaching en gezondheid, massages, arrangementen, wellnessfeestjes, stoelmassages voor bedrijven of op feestjescoaching, en persoonlijke sportbegeleiding waregem west-vlaande
voor elk scrub van het volledige lichaam met dodezee zout en algenolie. voor elk een pakking met algenmodder. voor elk 3/4 uur massage met warme olie van de rugzijde. voor elk 1/2 uur massage met warme edelstenen van de rugzijde.

Contacteer ons