Massage Therapie
Belgische Massage Federatie BMF.
Belgische Massage Federatie. Zoek een gecertificeerd behandelaar. Bent u op zoek naar een behandelaar die een gedegen opleiding heeft genoten en beschikt over de nodige kwalificaties om u van dienst te zijn? Via deze tool zal u zeker iemand vinden in uw regio die voldoet aan deze eisen.
tshirt
Fiory te Sint-Truiden Massagetherapie en Ergotherapie.
ONTSPANNING PIJNVERLICHTING MASSAGE INNERLIJKE RUST THERAPIE. Het uit de weg gaan van stressfactoren, een moment voor uzelf nemen of gewoon eens relaxen. Bij Fiory kan het allemaal! Therapie is voor iedereen, het draagt bij aan een gevoel van diepe ontspanning, het vinden van innerlijke rust, en het tegengaan van lichamelijke pijnklachten.
Massagetherapie Marie Home.
Massagetherapie Marie betekent ontgiften., ontstressen en genieten! Gedurende de laatste 8 jaren behandelde ik reeds duizenden mensen en het blijft me voldoening geven omwille van al die positieve reacties. Mijn opleidingen volgde ik bij Syntra, de Wellnessacademie en de Schoonheidsschool.
Massagetherapeut massagetherapie Alterna Sint-Niklaas.
Bij het zoeken naar de juiste massage is het belangrijk om te weten of u een massage therapeut heeft met ervaring. Bij Alterna werken we enkel met hoogopgeleide therapeuten waardoor de kwaliteit van de massages hoog is en de resultaten zeer goed zijn.
Cursus Massagetherapie Centrum Voor Afstandsonderwijs.
03/292.33.30 of via het contactformulier. Erkend diploma massagetherapeut. Een goede massage is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest. Het houdt bovendien je lichaam in goede conditie, kan blessures voorkomen en is zonder twijfel de ideale ontspanning na een drukke dag.
Massagetherapie Praktijk voor natuurlijk therapie.
Deze manuele therapie is een reflextherapie. Het is een oude, effectieve therapie uit het Oosten. Die in het Westen steeds meer opgang maakt. Lees meer over voetreflexologie. U weet uiteraard wat een massage is. Een rustgevende behandeling voor lichaam en gezicht.
Yonitherapie, een bijzondere massagetherapie voor vrouwen.
Ik bied verschillende types therapie aan die allemaal specifiek en uitsluitend gericht zijn op vrouwen. YONITHERAPY: Yonitherapie is een zeer specifieke en effectieve massagevorm waar massage en praten perfect samengaan. Praten over wat je bezig houdt en leren luisteren naar de onmetelijke kracht van je lichaam.
Cursus Massagetherapie.
Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt. Alternatieve therapieën en massages in de lift. Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld.
Massage therapie Pure Serenity.
Deze oorzaak kan lichamelijk zijn, maar kan ook te maken hebben met bepaalde omstandigheden in uw leven of uw levensstijl. Met massage therapie gaan we samen doorheen lopen en daar waar het nodig is, samen met u naar een oplossing zoeken.
San Mobiele Massagetherapie: Massages voor uw welzijn.
Wie ben ik. Massage Home Party. ONTSPAN VOEL GENIET. LR ERKEND PARTNER. MENS SANA IN CORPORE SANO. The master therapist is real, calm, nonjudgemental, intelligent, sensitive, strong yet flexible, supportive, compassionate, empathic, and joyful." Copyright 2015 San Mobiele Massagetherapie. Alle rechten voorbehouden.
Massagetherapie /// PRAKTIJK TILIA PARAMEDISCHE GROEPSPRAKTIJK.
Psychologie en psychotherapie kinderen. Voedings, dieet en diabetesbegeleiding. 25 minuten 27 euro nek, schouders, rug en achterkant benen 55 minuten 50 euro idem voorkant benen, armen, handen en hals 85 minuten 75 euro uitgebreide lichaamsmassage 110 minuten 100 euro deluxe lichaamsmassage.
Massagetherapie Vind een Therapeut.be.
Massage kan ook gebruikt worden als therapievorm relaxatietherapie, rebalancing. of om fysieke klachten te verzachten of te behandelen. De meest voorkomende massages zijn ontspanningsmassage, hot-stone massage, thaïse massage, shiatsu, intuïtieve massage, sportmassage, ayurvedische massage of voet-reflexologie. Vind een massagetherapeut. Naar overzicht van therapievormen.

Contacteer ons