relax massage
Tiantu Relax En nog een WordPress site.
Welkom bij Tian Tu Relax. een oud Chinees gezegde luidt zo binnen zo buiten zo buiten zo binnen. Hiermee bedoelt men dat wat je van binnen bent je aan de buitenkant uitstraalt en visa versa. Het is deze oude wijsheid die we proberen na te streven. Voor de buitenkant bieden we je gelaatsverzorgingen lichaamsverzorgingen massages. Hierbij gebruiken we uitsluitend natuurlijke producten van Kurland en Sofri. Voor je binnenkant terug in balans te krijgen gebruiken we verschillende coaching technieken en de Reconnection Healing. Lees verder
sauna brugge
Relaxmassage Annima.
Door middel van verschillende massage technieken waaronder drukpunt en dieptemassage worden de spieren los en soepel gemaakt. Dit in combinatie van een stevige massage aan de benen gevolgd door massage van de voet zones. Afhankelijk van wat er op dat moment nodig is wordt er gekozen voor Chakra-oliën zoete amandelolie of olijfolie eventueel in combinatie met aromatherapie. Naast zijn bijzonder ontspannende eigenschap heeft een relaxmassage ook heel wat andere voordelen. Het is stressverlagend en werkt bijgevolg preventief bevordert de bloedcirculatie is energieverhogend en voert afvalstoffen uit het lichaam. Het is een zachte manier om terug tot jezelf te komen alle spanning los te laten en helemaal tot rust te komen. Meer info
haptotherapie
Relaxmassage Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. Relaxmassage Antwerpen.
Er zijn momenteel vele wegenwerken in en rond Antwerpen. Gelieve voldoende tijd te voorzien om naar uw afspraak te komen. Boek vandaag en kom genieten. Wij bieden ook duomassages aan! Geniet samen met je partner vriend of vriendin. van een zalige massage in dezelfde ruimte. Relaxmassage Antwerpen Baan Phetara. Weg met de stress weg met de zorgen! Heeft u de nood om eens los te komen van de dagelijkse stress en sleur? Eens al je zintuigen te laten prikkelen op allerlei manieren? Een heerlijke Thaïse relaxmassage in Antwerpen kan u een nieuwe start geven. Baan Phetara Relaxmassage Antwerpen biedt u deze Thaïse relaxmassage aan in hun salon te Antwerpen.
goochelaar
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen ontspanningsmassage aromatherapie holistische massage hotstone massage.
Samana Massages te Oud-Turnhout kan je terecht voor 4 verschillende massages die elk hun specifieke kwaliteiten hebben! Bezoek onze website voor meer info.
ophanghaken fiets
Boek direct Feel Relax Massage in Sint-Katelijne-Waver bij Treatwell.be.
Ga dan heerlijk relaxen en ontspannen in uw eigen huis. Boek een afspraak bij Kevin van Feel Relax en u. Zin in een massage maar geen zin om de deur uit te gaan? Ga dan heerlijk relaxen en ontspannen in uw eigen huis. Boek een afspraak bij Kevin van Feel Relax en u krijgt een heerlijke massage aan huis. Kies uit verschillende formules en massages en stel uw eigen op maat gemaakte programma samen. Binnen een straal van twintig kilometer vanuit Mechelen zijn er geen vervoerskosten daarna wordt er 03352 per kilometer gerekend. Is er nog plek?
mentaliste spectacle
Relax4u Massage Beautypraktijk Gemeente Borsbeek Antwerpen.
Kom er in een huislijke sfeer genieten van onze massages of een van onze andere behandelingen. Erik en Elke de therapeuten van dienst ontvangen u en uw partner met de beste zorgen. Erik is gespecialiseerd in het geven van de massages en scrubs. Van de zeer rustgevende relaxmassages tot de stevige stimulerende of ontspannende sportvarianten. Ook zwangerschapmassage babymassage en de bedrijfsmassages behoren tot zijn arsenaal. Bij Elke kan u naast relaxmassage en scrub ook terecht voor ontharingen en make-up specialiteit bruidsmake-up.
xavier chausson
Zweedse Relaxmassage repose.
Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie. De Zweedse massage vormt de basis van vele massagetechnieken. Deze massage brengt lichaam en geest tot rust. Bij Repose kunt u zowel kiezen uit een volledige lichaamsmassage of enkel een rugmassage.
re integratie uwv
Relaxmassage Iduna Gezond Genieten.
Voel je dat spanning en stress zich vastzetten op de spieren van je rug nek en schouders? Dan is deze massage perfect voor jou. De probleemzone wordt aangepakt door middel van strijkingen knedingen en diepere fricties. De relaxmassage is een rug nek en schoudermassage. Ik gebruik verwarmde olie verrijkt met pure etherische oliën die een diepe werking hebben op de spieren. Een Relaxmassage duurt ongeveer 35 minuten. Wanneer u kiest voor een abonnement. betaalt u slechts 35 per massage! Abonnement 9 Relaxmassages voor 315 12 maanden geldig. Exclusieve Gezond Genieten VIP-Dag. Online Gezond Genieten programma.
grand sud auto
The Relax Company.
The Wheel of Balance. Wheel of Balance Wheel of Balance Audit. The Wheel of Balance. About us The Relax Company. LEARN INSPIRE EXPERIENCE ENJOY. LEARN INSPIRE EXPERIENCE ENJOY. Op het werk wordt naast de inhoud van de job en de persoonlijke vaardigheden steeds meer aandacht geschonken aan een algemeen goed voelen bij de werknemers. Iedereen is wel op zoek naar een bepaalde toestand van welzijn en gezond evenwicht zowel thuis als op het werk.
sodamassage.be.
Relax Massage Antwerpen verwen uzelf bij TheCitySpa.be.
Tijdens deze relaxmassage wordt de bloedcirculatie langzaam gestimuleerd door krachtig in de richting van het hart te masseren hierdoor worden afvalstoffen verwijderd uit de spieren. Door op deze manier te masseren wordt het gevoel van vermoeide en gespannen spieren verlicht. Naast alle fysiologische voordelen is een oliemassage ook heerlijk ontspannend voor lichaam en geest. De Relax massage is geschikt voor iedereen die een diepe ontspannende massage wil krijgen.
Relax massage Body Time Meuwen limburg.
Na een helende ontspannende massage merk je pas hoe gespannen je daarvoor eigenlijk was. Je hebt weinig energie je zit niet lekker in je vel of je hebt last van. Het zijn allemaal signalen van stress en overbelasting die vaak worden veroorzaakt omdat we gevoelens onderdrukken of niet de tijd nemen om er even bij stil te staan.

Contacteer ons