stoelmassage
Stoelmassage Wellness For Business.
Stoelmassage is uiterst geschikt ter voorkoming van aan het werk gerelateerde klachten, zoals RSI en de symptomen van stress. RSI Repetitive Strain Injury is een verzamelnaam voor spier en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders, en/of nek. Stoelmassage geeft onmiddellijk een aangename ontspanning.
Vilvoorde
STOELMASSAGE Antwerpen, Brussel en Gent ook opleiding.
wie ben ik. Bij De Krachtbron kunt u terecht voor een individuele cursus stoelmassage. Deze opleiding stoelmassage wordt privé gegeven. In de rubriek cursussen vindt u meer informatie over onze stoelmassage opleiding. Stoelmassage is een korte drukpuntmassage ontwikkeld voor bedrijven.
internet marketing bedrijf
Massage op het werk Stoelmassage.
Welke thema's' keren dikwijls terug? Onze teams zijn sinds 2005 op pad en morgen onderweg naar jou. Burn-out op het werk. Hoe ging het. Volg ons op Facebook. We posten er regelmatig interessante promoties en artikels over stoelmassage, stress en burn-out.
spaargids
Stoelmassage Syntra AB.
Stoelmassage is een relaxerende en revitaliserende massage die wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel. De techniek van stoelmassage is gebaseerd op acupressuur, het stimuleren van bepaalde punten door druk van duimen, handpalmen, elleboog, in combinatie met westerse massagetechnieken.
Ontspanning
Massagemobiel, stoelmassage, schouder nek massage, relaxerende massage, massage evenement, massage bedrijven, massage feest, olie massage, yoga massage, pilates kantoor, massage workshop, teambuilding
In deze 2 tot 4 uur durende workshop worden de beginselen van stoelmassage, zonder olie en boven de kledij aangeleerd. Mijn jarenlange ervaring als lesgever in massage heb ik gebundeld in dit teambuildingevent tot het aanleren van een gestructureerde, oprechte aanraking die de spanning in de nek en schouders doet afnemen.
STOELMASSAGE bedrijven in Brussel, Gent, Brugge en Antwerpen.
Het ondersteunt het belang dat bedrijven hechten aan de gezondheid van hun medewerkers. De stoelmassage gebeurt op een speciale stoel. We geven een basismassage met een individuele toets naargelang de klant. We sluiten af met ergonomische tips. Wij verzorgen ook bedrijfsmassage via hoofdmassage.

Contacteer ons