shiatsu
Shiatsu te Antwerpen Wat.
Shiatsu is een Japanse manuele behandelingsvorm die gebruik maakt van drukpunten op energiebanen meridianen. De traditionele Oosterse visie op het leven draait rond het begrip Ki ook wel Chi genoemd. Ki kan misschien nog het best omschreven worden als oerenergie of levenskracht. Die energie is voortdurend in beweging en manifesteert zich in alle verschijnselen. Ook in het menselijk lichaam is Ki aanwezig. In ideale omstandigheden kan deze energie gelijkmatig onverstoord via onze energiebanen door onze organen botten spieren huid en lichaamweefsels stromen. Klik hier voor meer info
verwarmingsketel
Shiatsu Behandelingen O-KI.
Shiatsu is een ideale manier om te de-stresseren en ziekten te voorkomen. Shiatsu stimuleert uw mentale emotionele fysische gezondheid. Shiatsu of acupressuur is een traditionele massagevorm zonder olie waarbij druk wordt uitgeoefend en ook strek en optrektechnieken worden gebruikt. Bij toepassing ervan worden de zelfgenezende krachten in ons lichaam ondersteund door het kalmeren of activeren van de energiestroom in de energiebanen. Deze energiebanen meridianen en de vele drukpunten tsubo's staan in verbinding met de overeenkomstige organen en beïnvloeden hun fysische en emotionele werking. Tijdens een sessie zit of ligt u gekleed op een japanse futon.
alarm systeem
Shiatsu School Satsam.be.
professionele Shiatsu School Erkend door de BSF en Gezondheidspraktijk. Ik nodig U graag uit om Sa t'sam verder te ontdekken via deze website. Enkele jaren geleden groeide het idee om een energetische ontmoetingsplaats uit te bouwen waar iedereen terecht kan zowel voor een opleiding als voor een behandeling. Onze Shiatsu school werd gedoopt tot Sa t'sam tibetaans voor grens met als doel grensverleggend te werken. U kan bij Sa t'sam zowel de professionele Shiatsu opleiding volgen als enkele andere verrijkende workshops allen in het kader van Oosterse technieken en principes. De opleidingen gaan door op 2 verschilende plaatsen.
accountant groningen
Shiatsu massage Praktijk Adamas Leuven Aarschot Holsbeek.
Shiatsu Massage Praktijk Adamas 2017-04-06T1012030000. Shiatsu massage voor een lichamelijke en emotionele gezondheid. In shiatsu wordt gebruik gemaakt van de kracht van de aanraking om pijn te verlichten en om zowel lichaam als geest te helpen ontspannen. De benadering van de behandeling en de filosofie erachter zijn dezelfde als bij accupunctuur door het gebruik van de meridianen energiekanalen en tsubos drukpunten echter zonder naalden. Hierdoor kan shiatsu bij vrijwel iedere kwaal een positieve bijdrage leveren ook bij emotionele klachten. wat ons lichaam nooit vergeet. is een aanraking door een meevoelende hand. Dit kan shiatsu voor jou betekenen.
bague argent
shiatsu bij zwangerschap.
Bosenti Shiatsu Bodywork Coaching.
Shiatsu is een lichaams en drukpuntmassage voor een optimale conditie. Het is een traditionele massagevorm waarbij manuele technieken worden gebruikt om het lichaam in balans te brengen en omvat een volledige lichaamsbehandeling. De behandeling zorgt voor een diepe ontspanning waardoor men zich sterker voelt zowel fysiek emotioneel als mentaal. De massage is heilzaam werkt preventief en effectief voor iedereen die meer in balans wil leven. Het is ideaal geschikt voor mensen die last hebben van allerlei spanningen stramheid rugproblemen gewrichtsklachten werkdruk hooggevoeligheid fibromyalgie vermoeidheid slapeloosheid stress burn-out hoofdpijn spijsverteringsklachten.
Shiatsu Individuele behandelingen in Grimbergen.
Shiatsu is een holistische behandeling om geest en lichaam beter te verzoenen. Marleen Maldeghem is een nieuw teamlid van back-in-balance. Zij werkt hier als shiatsutherapeute en yogadocente. Shiatsu is eerder een preventieve geneeswijze die kwalen en ziektes voorkomt door het lichaam in een betere balans te krijgen. De methode werkt volgens de Traditionele Chinese Geneeskunst TCG en is gebaseerd op het energetisch systeem van de meridianen die doorheen het lichaam lopen en gerelateerd zijn aan organen maar ook aan bepaalde emoties. Doorheen deze meridianen loopt vitale energie bekend al Ki Chi of Prana.
Wat is shiatsu Shiatsu Peter.
Shiatsu kan helpen bij. Traditionele Japanse heelwijze gebaseerd op aanraking en de druk op punten van meridianen energiebanen verbonden met organen. De therapeut gebruikt hierbij als enig middel en instrument zn eigen lichaam duimen handen ellebogen voeten. SHIATSU is een tak van de traditionele oosterse geneeskunde die ontstaan is uit spontane natuurlijke intuïtieve handelingen van mensen. Nadat het Japan had bereikt krijgt het de naam Shiatsu Shi-atsu of vinger-druk waar het werd verfijnd tot wat het vandaag is.
Internationale Shiatsu School Shiatsu Internationale Shiatsu School.
Bij ons vind je niet alleen een erkende beroepsopleiding maar ook kortlopende cursussen en los te volgen lezingen en workshops. We richten ons dus niet uitsluitend op mensen die professioneel met shiatsu aan de slag willen. Shiatsu is vooral verrijkend voor jezelf en je directe omgeving. Daarom hebben we tal van activiteiten die bijdragen tot je eigen persoonlijke ontwikkeling. Tijdens onze initiatieles kan je vrijblijvend kennismaken met shiatsu en de inhoud van onze opleiding. Het groei-jaar is ideaal voor wie de basisbeginselen van shiatsu wil kunnen toepassen. Wie op dat moment besluit de opleiding te volgen stroomt eenvoudigweg door naar cyclus II en III en kan zich verder specialiseren dankzij de verschillende postgraduaten. Cyclus 1 deel A.
Shiatsu Muriel Klein.
Shiatsu massage Muriel Klein
Bosenti Shiatsu Bodywork Coaching.
Van hieruit ben ik dan gestart met mijn eigen praktijk. Ter aanvulling volgde ik diverse trainingen en post-graduaten waaronder o.a. Structurele Shiatsu Masunaga Zen Shiatsu Energetische Geneeskunst en welzijnservarenYoga Ohashi Shiatsu Healing TAO. Dit proces tot zelf-ontwikkeling en studie zet zich voort daar dit voor mij hoort bij het leven. Zowel in mijn praktijk als op verplaatsing zet ik me graag in om een complete ontspanning therapie aan te bieden waardoor je opnieuw je eigen levendigheid en rust kan ervaren. Ik voorzie hiervoor graag voldoende ruimte en tijd om deze sessies te verzorgen omdat ik dit een echte meerwaarde vind. Gym trainer 2 j opleiding.
Qish_Menu.
Qishe Mortsel Shiatsu Voetrefloxologie Bachbloesems Stoelmassage

Contacteer ons