voetreflextherapie
Voetreflextherapie Miranda van der Putten in Veghel.
Voetreflexpraktijk Miranda van der Putten in Veghel. Hier kunt u terrecht voor behandelingen zoals voetreflex bloesemremedies oorkaarssen.
psychotherapie
School voor Voetreflexologie.
De School voor Voetreflexologie organiseert 2 opleidingen nl. de Beroepsopleiding tot Voetreflextherapeute en de Erkende opleiding medische vakken op HBO-niveau. Kijk op onze website voor nadere informatie.
leemanskredieten
Hands On Feet Voetreflextherapie.
SEO Page Optimizer Nederland
Voetreflextherapie/ Voetreflexologie leer een voetreflexmassage geven met de cursus van CIVAS YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Mar 23 2010. Voetreflextherapie is een zeer effectieve therapeutische voetmassage. Met voetreflextherapie behandelt u via de voeten de mens als geheel. Als iemand ziek is of uit balans dan raken zijn energiekanalen geblokkeerd. Met voetreflextherapie ruimt u de blokkades op en brengt u de energiestroom weer op gang. U herstelt het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest zodat genezing kan plaatsvinden. Show more Show less. Comments are disabled for this video. Autoplay When autoplay is enabled a suggested video will automatically play next.
Keyboost Nederland
Voet en GezondheidVoetreflextherapie.
Door het masseren van voetreflexzones kan de cliënt naar een betere gezondheid geleid worden. Het is bijzonder ontspannend en verbetert uw energieniveau.
Keyboost France
Voetreflextherapie voor iedereen Mens en Gezondheid Alternatief.
Voetreflextherapie is inmiddels een min of meer ingeburgerde therapie de reguliere geneeskunde verwijst ook met enige regelmaat door naar de gediplomeerde voetreflextherapeut en menig zorgverzekeraar vergoed deels of geheel de kosten. Feitelijk is het de ultieme bevestiging dat de reguliere en de alternatieve geneeskunde elkaar prima aan kunnen vullen. Toch is voetreflextherapie voor menigeen nog onbekend en is er nog altijd een grote groep sceptici. De basis wordt gevormd door het aanpakken van de voeten na een uitgebreide intake uiteraard maar werkend voor het hele lichaam.
Balans-Voetreflextherapie.
Ongeveer twaalf jaar geleden ben ik voor het eerst in contact gekomen met voetreflexzonemassage tijdens een korte cursus. Er ging een wereld voor mij open Meer. Ruim 3000 jaar geleden werd voetreflexzonemassage als therapie toegepast in landen als Egypte China en India. Toen had men al ontdekt dat via reflexpunten Meer. Heeft u nog vragen over de therapie of wilt u een afspraak maken?
Voetreflextherapie? Volg de cursus Voetreflextherapie van CIVAS!
lesgeld 22000 of 5 x 4700. Belangen Associatie Therapeut en Consument BATC. Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen. Voetreflextherapie cursus wat leert u? De cursus Voetreflextherapie geeft u eerst een gedegen theoretische ondergrond. U leert de voet kennen de energiebanen en alle benodigde vaardigheden. Met ontspanningstechnieken bereidt u de voet voor op een behandeling. Daarna legt de cursus uit hoe u een volledige behandeling met voetreflextherapie geeft. Het lesmateriaal bevat speciale voetenkaarten die u helpen de juiste reflexgebieden te vinden. Een belangrijk extra bij deze voetreflexmassage opleiding is de gratis meegeleverde instructie-dvd waarop u de behandeling stap voor stap kunt volgen.
Wat is voetreflextherapie.
An Shen hoofd nek/schouder en rugmassage. De voordelen van voetreflextherapie voor hardlopers. Negen voordelen van een voetreflexzone-therapie. Bij voetreflextherapie gaat men ervan uit dat de reflexzones die op de voeten en handen aanwezig zijn corresponderen met de verticale lichaamszones en zodoende corresponderen met alle organen klieren en andere delen van het lichaam. Door massage op de hele voet of hand ontspant het lichaam geeft verbetering in de doorbloeding en heft blokkades op in het zenuwstelsel. Voetreflextherapie brengt het lichaam terug in balans. Het menselijk lichaam werkt als een goed afgestelde machine. Elk onderdeel functioneert optimaal en alle onderdelen werken samen. Zo is het lichaam perfect in balans.
Voetreflextherapeut Care For Women.
Zo werkt het preventief. Verandering is een proces. Het heeft tijd nodig. Reken voor elk jaar dat u de klacht al heeft gemiddeld 1 maand hersteltijd. Voetreflextherapie is breed inzetbaar. Voetreflextherapie kan zowel als solo behandeling ingezet worden bij bijvoorbeeld klachten van stress of hormoon gerelateerde klachten maar ook in combinatie met andere therapieën zoals bij chronische onbegrepen klachten en bij kanker. Voetreflextherapie wordt vaak ingezet wanneer u het gevoel heeft vast te zitten zelf niet verder komt. Voetreflextherapie helpt onder andere bij de volgende klachten. Pijnlijke plekken in de voeten/enkels. zoals PMS uitblijvende kinderwens en overgangsklachten. En nog veel meer.
Voet en GezondheidVoetreflextherapie.
Door het masseren van voetreflexzones kan de cliënt naar een betere gezondheid geleid worden. Het is bijzonder ontspannend en verbetert uw energieniveau.
voetreflex Westland voetreflextherapie chinese voetmassage welzijn.
Vanaf heden kunt u op donderdagmiddag ook terecht voor behandelingen bij centrum Sensibel in Capelle a/d IJssel. Kijk voor informatie op www.centrumsensibel.nl. Mijn werktijden daar zijn van 13.30 uur tot 18.00 uur. Voetreflextherapie ook wel voetreflexologie of voetreflexzonetherapie genoemd gaat uit van de gedachte dat de mens een eenheid is van lichaam en geest het holistische mensbeeld. Als lichaam en geest in harmonie zijn ervaren wij dit als gezondheid. Bij een verstoring van het evenwicht spreken wij van ziekte. Voetreflextherapie creëert ontspanning en helpt zodoende de harmonie tussen lichaam en geest weer in evenwicht te brengen. Het is een veilige methode die niet alleen naar de klachten de symptomen van de verstoring kijkt maar probeert de oorzaak die er achter zit te ontdekken.

Contacteer ons