holistische massage
Holistische massage.
De intentie van de holistische massage is anders dan bij de traditionele massage. Deze is niet gericht op het bestrijden van spanning, maar om de aandacht te vestigen op het voelen van deze spanningen in je lichaam. Bewustwording van wie je werkelijk bent, dat is waar het bij holistische massage om gaat. Neem contact op voor meer informatie
massage
Holistische massage.
Met een holistische massage zal er gekeken worden naar verschillende aspecten, om de lichamelijke maar ook de emotionele klachten aan te pakken. Het uitgangspunt is je zo goed mogelijk te laten voelen wat er in je lichaam gebeurt tijdens een massage of aanraking.
lening
Holistische massage Muriël Reineman.
Een holistische massage: geeft aandacht aan een deel van je lichaam bestaat uit een voorgesprek 10-20 min, een massage stemmen we op dat moment samen af, en een nagesprek 15 min. tijdens de massage zal ik je vragen stellen die je helpen je ervaring te verdiepen.
oranje casino
Yébo holistische massage therapie Landen.
home Body Mind Yébo holistic health center Yébo holistische massage therapie. Yébo holistische massage therapie Landen. Wekelijks op maandag 1000-2200: uitgezonderd.: Op zoek naar een therapeutische massage in Vlaams-Brabant of Limburg? Dan ben je bij Yébo aan het juiste adres.
spirituele praktijk
SHAMBALAH aquatempel.
De blote huid wordt zacht bewerkt met een combinatie van etherische olin en dit van kop tot teen. Het is een zeer rustige massage, met een krachtig effect, door de uitwisseling van energie om weer volledig in je rust te herbronnen.
advocatenkantoor rotterdam arbeidsrecht
Holistische massage: MassageKeuze.
Home Massages Holistische massage. Holistische komt van het Griekse woord holos, wat volkomen betekend. De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, dat een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning.
loodgieter papendrecht
holistische massage Valley Of Silence Massage Hot stone Voetreflexologie Zoutstempels Oorkaarsen Pure ontspanning te Vrasene Beveren Sint-Niklaas.
Home / behandelingen / massages / holistische massage. A R A. Een holistische lichaamsmassage brengt een subtiele energie-uitwisseling met zich mee. De massage is niet alleen op spierrelaxatie gericht maar ook op de geestelijke ontspanning. U zult zich bewuster worden van uw lichaam als één geheel.
shampoo voor haaruitval

Een holistische massage is geen éénrichtingsverkeer, maar een uitwisseling, een intuïtieve woordenloze en respectvolle vorm van communicatie tussen de gever en de ontvanger van de massage. Holistische masseurs zijn meesters in het combineren van verschillende technieken. Zo zal de gever de massage zo goed mogelijk afstemmen op de persoon in kwestie om de zelfgenezende krachten van het lichaam te activeren.
Holistische massage Nijmegen Marjanne Marinissen.
Holistische massage Nijmegen Marjanne Marinissen. is op Facebook. Word vandaag nog lid van Facebook om in contact te komen met Holistische massage Nijmegen Marjanne Marinissen. Holistische massage Nijmegen Marjanne Marinissen. Openbaar Annuleren Wijzigingen opslaan. Massage is fijn, soms nodig altijd behulpzaam.
Holistische Massages.
Om dit geheel op een natuurlijke wijze te ondersteunen wordt er gebruik gemaakt van etherische oliën. Wil je je op een natuurlijke, veilige en rustgevende manier ontspannen, dan is een holistische massage zeker en vast een aanrader. Duur: 2 uur.
Massage in Gent bij Yoga on Call Yoga on Call Yoga in Gent.
Je lichaam voelt als nieuw. Johan heeft verschillende scholingen gevolgd, waaronder Thai en Tibetaanse massage, Reiki, Ayurveda, Shiatsu, Nerve-Touch, Buikorgaanontgifting Chi-Nei-Chang, Energetisch Lichaamswerk en Holistic Pulsing. De kennis genoten, laat hij de technieken meer en meer voor wat ze zijn en stemt hij zijn intuïtie af op de noden van de persoon voor hem. Neem een kijkje op zijn website voor meer informatie over de verschillende massages waarvoor je bij hem terecht kunt. Massages kun je boeken op volgende dagen.:
De Vlinder Oost-Vlaanderen Deal van de dag Groupon Oost-Vlaanderen.
4999, voor twee relaxerende holistische massages van 60 minuten waarde 150. Deze holistische massage zorgt voor een gezonde balans tussen lichaam en geest. Alle spanningen worden weggenomen waardoor je lichaamsenergie weer vrij kan stromen. Bovendien is de massage is zeer zacht en heerlijk ontspannend.

Contacteer ons