masseur gezocht
Belgische Massage Federatie BMF.
Peter Bebevere uit Gijverinkhove is door de Belgische Massage Federatie erkend als Relaxatie Masseur. 25 February, 1532.: Fatima Assemiouni uit Antwerpen is door de Belgische Massage Federatie erkend als Relaxatie Masseur en reflexoloog. 14 February, 1430.: Bie Daelmans uit Merksem is door de Belgische Massage Federatie erkend als Relaxatie Masseur.
thaise massage
Vind een opleiding VDAB.
Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt? VDAB betaalt je opleiding! Ontdek de voorwaarden. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiƫle website van de Vlaamse overheid Disclaimer.
loodgieter kapellen
Masseur zzp vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Zzp masseur vacatures. 468 vacatures gevonden. Online zoeken naar zzp vacatures, banen en werk als masseur. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
juridisch forum
Masseur gezocht voor sport/ ontspanning massage 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Masseur gezocht voor sport/ ontspanning massage. 523 x bekeken sinds 11 februari 2018. 1 van 1. Voor in ons Float en Halo Zentrum in Turnhout zijn wij per direct opzoek naar een profesionele masseur. Het is belangrijk dat u zowel stevige massages als relax massages kan verzorgen.
akoestiek kantoor verbeteren
Masseur parttime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs. E-mail mij de nieuwste banen. Om de medische staf voor de senioren, dames en de jeugd uit te bre pBen jij of heb jij iemand in je kennissenkring een masseur jeugd uit te breiden is Sportclub Teuge op zoek naar een ervaren verzorger/ masseur. 26 dagen geleden geplaatst 1 40 uur MBO Thaise Masseuse / Masseur. Thaise Masseuse / Masseur Wij hebben Daarnaast wordt er verwacht dat de masseuse / Masseur huishoudelijk nog een vacature voor een gediplomeerde Thaise of Aziatische masseuse of masseur.
Masseur-vacatures mei 2018 Indeed.com.
Ervaren masseur/suse gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. zelfstandig statuut vereist. verdere opleiding en coaching mogelijk. Vdab 2 uur geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Anderlecht. Masseur / Masseuse. A BEAUTY WELL Hoeilaart. Voor onze welness, beauty en sauna zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker.
Masseur-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Een interne training tot masseur. Wij bieden intern een training aan tot masseur. Na een interne training help je als masseur de hardwerkende zakenman/-vrouw. Gesponsord vacature opslaan. Thermen Soesterberg Soesterberg. Ter uitbreiding van onze beautyafdeling zijn wij op zoek naar ervaren masseurs. Een bezoek aan Thermen Soesterberg betekent genieten in een natuurlijke. Gesponsord 1 dag geleden vacature opslaan. Masseuse met ervaring gezocht per direct!
Masseurs gezocht Yavanna.
Een gedachte over Masseurs gezocht. bart reekmans schreef.: maart 4, 2018 om 1139: am. Ik ben Bart Reekmans en ken de winkel nog van toen ik in Wijgmaal woonde, 4 jaar geleden. Ik woonde in de Tassetstraat en later in de Casinolaan. Ik kwam soms voor groenten en brood in de winkel. Ik heb ervaring met traditionele Thai massage, northern style, de zachtere Thai massage style. Bangkok style is meer extreem, zeker voor westerlingen. In Thailand wordt Thai massage ook soms schertsend Yoga for the lazy people genoemd. Ik heb les gevolgd bij ITM school Chiang Mai en bij Sunschine Network massage school in Lahu village Thailand. Daarnaast heb ik nog onderhoudscursussen gevolgd bij ITM Berlin, een afdeling van ITM school Chiang Mai. Het is een meditatieve stretch style die de energiekanalen weer activeert en zo een mooie energieflow aanbiedt. Ik herinner me dat ik bij jullie in de winkel ooit de vraag gesteld heb of jullie een Thai massage masseur konden gebruiken.
Freelance medewerkers gezocht mobielemassages massage aan huis.
Een goede chauffeur heeft vooral veel praktijkervaring, en voor een goede masseur geldt hetzelfde. Graden, titels en kostprijs van de opleiding allemaal argumenten die al eerder gebruikt werden zijn voor ons van weinig belang. als praktijk zo belangrijk is dan is het ook vanzelfsprekend dat we je zullen vragen die praktijk ook eens te laten testen.

Contacteer ons