massage opleiding
MISAS gezondheidscentrummassage esthetiek wellness.
massage cursus
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Het diploma massagetherapeut biedt een uitstekend fundament voor allerlei specialisaties binnen de massage en wellnessbranche. Studeer verder tot Massagoloog of ontdek de overige specialisatiemogelijkheden aan de Wellness Academie. Modules van de opleiding massagetherapeut / masseur. Dit is een modulaire opleiding.
management opleiding
Massage en Bewegingsleer Karel de Grote Hogeschool.
Massage en Bewegingsleer. In de opleiding Massage en Bewegingsleer leer je masseren en bewegen volgens de traditionele Chinese geneeskunde. 32 470 552 452. Deze gespecialiseerde opleiding Chinese Massage en Bewegingsleer organiseren we in samenspraak met het Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese geneeswijzen OTCG vzw en het Vervolmakingscentrum voor Verpleegkundigen en Vroedvrouwen VVC.
management opleiding
Opleiding Masterclass massage SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
In het 3de deel van de opleiding leer je specifieke technieken triggerpointtherapie, bindweefselmassage, voetzonemassage die je zowel kan aanvullen in je Zweedse ontspanningsmassage alsook om je therapeutische massage extra kracht bij te zetten. Campus Startdatum Startuur Lesmomenten Aantal uren. 12 ma av.
zwangerschapsmassage opleiding
acupunctuur opleiding cursus traditionele chinese geneeswijzen therapeut qigong massage tuina.
Door deze technieken worden obstructies in de meridianen verdreven, de Qi en bloed Xue circulatie bevorderd, dislocaties van de gewrichten gereduceerd, de soft" tissues" weke delen geheeld, het zenuwstelsel gereguleerd en de gewrichtsmobiliteit verbeterd. acupunctuur cursus opleiding. therapeut qigong massage tuina.
Online Marketing Cursus
Integratieve Massage opleiding in Belgiƫ en Nederland De Stroming.
Informatie over de opleiding. Wat is Integratieve Massage? T ijdens een kennismakingsdag kun je, zowel gevend als ontvangend, kennismaken met Integratieve Massage. Dit kan ook een goede introductie zijn op het volgen van de jaaropleiding. Wil je zelf ervaren hoe een Integratieve Massage aanvoelt, boek dan een individuele massage bij ons.
shiatsu massage cursus
Deep tissue massage Syntra AB.
Bij deep tissue massage wordt vooral gekeken naar de klacht die kan ontstaan zijn door overbelasting, verkeerde houding, trauma, Klachten worden door verschillende technieken zoals stretchen, triggerpoints en diepe massage met de elleboog, onderarm, vingergewrichten en handpalmen verholpen. Deze opleiding maakt deel uit van" Modulair traject massagebijscholingen Antwerpen" Als u intekent voor de volledige opleiding profiteert u van een korting van 10% op de inschrijvingsprijs van de verschillende deelopleidingen.
Ayurvedisch Massagetherapeut Lies Ameeuw Ayurveda.
Wie zich met enige eerlijkheid openstelt voor de Ayurvedische massage, weet heel goed dat deze massage nooit louter als ontspanningsmassage bedoeld is maar een therapeutische toepassing is van de Ayurveda. Verdere opleidingen/bijscholingen voor Ayurvedische massagetherapeuten worden in onze school aangeboden. Deze opleiding geeft 10 stagepunten voor de studenten tot Ayurvedisch therapeut.
Opleiding voor professionele masseurs 29 september 2016 Massage Bij Kanker Belgiƫ.
Katrien volgde de opleiding massage bij kanker en bijscholingen bij het Instituut Massage bij Kanker in Nederland. Ter voorbereiding van het zelf lesgeven, observeerde en assisteerde ze daar ook bij enkele opleidingen en deed ze uitgebreide ervaring op met het masseren in het ziekenhuis.
De opleiding massage veranderde Yvan zijn leven Scheldeland Provinciaal Centrum voor Volwassenenonderwijs.
En jawel, de opleiding massage bracht ook zijn positieve veranderingen teweeg, weliswaar met zijn ups downs, leuke en minder leuke momenten. Een totaal andere opleiding waarbij er een nieuwe wereld voor mij open ging, aanrakingen. Geloof mij; ze zijn zo belangrijk!
opleidingen Syntra West.
Opleiding van 15 sessies. Deze massage bevordert de bloedsomloop, spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van relaxatie. Opleiding van 6 sessies. Bamboe Massage is een nieuwe en innovatieve stijl van massagetherapie en lichaamswerk! Opleiding van 6 sessies.
Opleiding Massagetherapie Schoonheidsschool.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.

Contacteer ons