massage lisse
www.versteeghmassagepraktijk.nl Home.
Iedereen heeft er wel eens last van. Het lichaam geeft aan dat het even te veel is geweest. Massage is dan een goede manier om even tot rust te komen en te ontspannen. De verschillende soorten massages zijn allen geschikt voor de behandeling van diverse. lichamelijke klachten maar zijn bovenal bedoeld voor uw ontspanning. Eventuele lichamelijke klachten worden voor de behandeling. besproken zodat u verzekerd bent van een persoonsgerichte behandeling. Een massage brengt u van het denken naar het voelen van het hoofd naar het lichaam. van tijd naar tijdloosheid. Een oase van rust waarbinnen even niets hoeft. Kom ook eens sfeervol onthaasten.
persoonlijke lening
Ontspanningsmassage in Hillegom Lisse Noordwijk en Noordwijkerhout massage-info.nl.
Massagepraktijk Ontspanning Alphen aan den Rijn Ontspanningsmassage stoelmassage bij u aan huis Vrouwelijke masseur met persoonlijke aandacht Specialisatie in stress. Pietersberg 67 Alphen aan den Rijn. Elke dag massage is een massagepraktijk in het centrum van Alphen aan den Rijn. Wij bieden verschillende soorten ayurvedische massages aan bijvoorbeeld de ontspannings. Castellumstraat 31 Alphen aan den Rijn. 06 173 173 12. Massagetherapie Woerden Daniëlle Bijkerk-Bakker.
parapluie personnalisé
Massage Lisse De Telefoongids.
Geopend op Zaterdag 4. Geopend op Zondag 1. Sauna's en thermen 2. Frans Halsstraat 19 2162CK Lisse. https//www.detelefoongids.nl/energyline/17853693/5-1/sn17853693 06-14554853 Toon nummer. Meer en Duin 58/K 2163HC Lisse. Favié Podologie en Massage. Wilhelminastraat 59 2161PH Lisse. Praktijk voor Podoposturale therapie podologie massage en spatadertherapie. RUG HEUP KNIE of VOETKLACHTEN? Met behulp van een aangemeten steu Lees meer. Thong Thai Massage en Beauty salon.
coffre a clef
Massage Works!
En vanaf nu passen ze hun visie op een goede massage toe in hun eigen werkprincipe. Massage werkt voor iedereen. DE VOORDELEN VAN EEN GOEDE MASSAGE. In het dagelijks leven hebben we snel de neiging om onszelf onder druk te zetten. Die spanningen gaan meestal niet vanzelf weg en kunnen op den duur voor allerlei klachten zorgen. Massage als antwoord op fysieke klachten stress én als regelmatig onderhoud voor uw lichaam. En laten we eerlijk zijn wat is er heerlijker dan jezelf zo nu en dan te trakteren op een professionele massage? MEER INFORMATIE OF AFSPRAAK. Sport-/ontspanningsmassages 30/45/60 minuten resp.
huisnummer 95
Thaise Massage Salon Lisse Home.
Thaise Massagesalon Lisse Meer en Duin 263 31 0 252 412974 info@thongthai.nl
Schatting huis
Home Massagemetaandacht.
De triggerpoints kunnen door veel oorzaken ontstaan. Een massage kan daarom helpen bij mensen die een langdurige pijn ervaren en kan bijdragen om van de pijnklachten te worden verlost. Met een Thera Cane kunnen de spierknopen ook thuis worden aangepakt. behandeling met verwarmde basaltstenen. De hitte en de druk van de 45 graden warme stenen dringen diep door in de spieren waardoor de massage verlicht en geeft je nadien veel energie. Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt.
nbb zwarte lijst

Thaise Massage Thong Thai.
agv rp60

Thaise Massage Thong Thai. Thong Thai Massage is gelegen op het industrieterrein Meer en Duin richting Hillegom. U kunt er terecht voor Thaise Traditionele Massage met olie en Thaise meer. Rob op Siam Spa Wellness Center. ad op Nuad Bo-Rarn Thai Massage. Lilia op Sathu Thai Massage.
luchtgommen
Massagepraktijk Puur Lisse.
Klachten die zijn veroorzaakt door stress spanning sporten of houding. Maar van een goede massage kun je ook genieten beter in je vel zitten tot rust komen. Daardoor draagt een massage bij aan een goede gezondheid. Voor elke massage bespreek ik met u de klachten die u behandeld wilt hebben en welke wensen u heeft. De massages vinden plaats in een sfeervolle en nette kamer die volledige privacy en rust biedt. De massages vinden plaats op afspraak. U kunt bij mij niet terecht voor erotische massages. Op mijn website vindt u informatie over mij de massages en alles wat daarbij hoort.
seo content
Van Beek Massage Lisse.
Mijn praktijk is bij mij thuis in Lisse Ik masseer gasten van stichting Adamas inloophuis te Nieuw Vennep. Als Van Beek Massage Lisse ben ik aangesloten bij NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Wanneer u erg lastig uw huis uit kunt dan is er de mogelijkheid dat ik bij u aan huis kom masseren.
vaatwasmachine

Contacteer ons