duo massage
prive wellness west vlaanderen
Duo massage.
Om even al de stress en zorgen te vergeten en we te dromen samen met je partner vriend of vriendin. Heidi en Jeroen geven jullie de liefdevollen duomassage en je zal de energie voelen instromen in uw lichaam. Na de massage kan je nog even nagenieten van een verfrissend drankje. Meer vragen
centrale voor kredieten aan particulieren zwarte lijst
Body Mind Schoonheidsinstituut Duo Massage.
Een Duo Massage kan een uitstekende manier zijn om een partner of vriend die nog nooit een massage behandeling heeft ervaren te introduceren tot deze weldoende behandeling. De kaarsen muziek en aromatherapie staan garant voor een unieke en ontspannende ervaring. Body Mind Interactief op het Internet. Blijf constant op de hoogte van onze nieuwe behandelingen aanbiedingen en promoties via deze website en onze verschillende Social Media pagina's.
persoonlijke lening simulatie
duomassage.
awareness
Samen genieten van een duo-massage Promoties Equilibrium.
1u duo-massage voor 99 ipv 110. Informeer bij t reserveren zeker ook naar de mogelijkheden. U kan kiezen uit dieptemassage Shiatsu drukpunt Ayurvedische. en natuurlijk Zweedse relaxmassage of de nieuwe voetreflex massage! Zelfs duo-massage behoort tot de mogelijkheden. Het is een aanrader om een massage te combineren met de saunafaciliteiten. Dit kan op openbare momenten maar ook als privé-arrangement! Consulteer hier de vrije momenten Privé sauna en Massage mogelijkheden. Promotie ZONNESTUDIO tot 30 november. bvb Sunpass opladen voor 100 euro 15x2 30 euro BONUS minuten. Daarenboven maar liefst 50% korting op een Australian Gold zonnelotion! Promotie SAUNA tot 30 december 2013. SAUNA OPENBAAR 10 2 gratis bezoeken voor slechts 130 euro. SAUNA PRIVE 3x 2u/2p 1x 2u/2p gratis voor slechts 180 euro.
mindfulness breda
Duo-massage t Zinnenrijk.
De prijs van deze duo-belevenis is de prijs van jouw gewenste massage voor 1 persoon x 2. Je hebt de keuze uit verschillende massages.
klantenpas
Sauna privé Waregem.
Keuze gerecht zie menu fles wijn. ARRANGEMENT RELAX DE LUXE. Fles champagne met aperitiefbord. Fles Cava en chocoladefondue. U kan gerechten bestellen zie menukaart.
offshore
Oliemassage.
Deze massage bestaat uit zeer zachte technieken en vooral gericht op het ontladen van spanning. Samen gemasseerd worden door 2 professionele masseurs in dezelfde ruimte. Heel wat koppels vriendinnen mamas en dochters ondergingen reeds zon duo-massage. Een massage waarvoor Boventoon tot in alle uithoeken bekend staat. De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt.
Duo massage.
Relaxeren met een d-toxx wellness arrangement Sauna infraroodcabines turks stoombad jacuzzi zwembad ter uwer beschikking voor een totale ontspanning.
Solo betekent dat u alleen gemasseerd wordt. Indien u bijv met 2 personen komt dan zal eerst de ene persoon gemasseerd worden en daarna de andere persoon. Rug nek schouder massage duo 45 min Meer info. Lichaamsmassage duo 60 min Meer info. Lichaamsmassage duo 90 min Meer info. Zwangerschapsmassage solo 60 min Meer info. en toch volop genieten? Kom bij d-toxx genieten van een zalige en deugddoende massage tijdens uw zwangerschap.
Duomassage Sauna Wellness Massages AARTS-Wellness As.
De kosten van een massage zijn 30. per half uur per persoon. De massage geschiedt ná uw verblijf in de wellnessruimte. U hoeft niet persé een afspraak in de wellness te maken alleen een massage kan ook bij ons. Indien u uw reservering online maakt kunt u uw wens kenbaar maken bij de opmerkingen. Bijbetaling geschiedt ter plaatse op de dag van de reservatie.
LastMinute Sauna LastMinuteSauna en Beauty Zoek Privé Sauna beauty massage en wellness overnachting lastminutes.
Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk spanningbeweging of trilling manueel of met mechanische hulp op de zachte weefsels van het lichaammet inbegrip van de huid spieren bindweefsel pezen ligamenten gewrichten lymfevaten organen van het maag darmstelsel en reproductief systeem. Doel van een massage kan zijn gelegen in het bestrijden van klachten of symptomen. hetzij lichamelijke hetzij geestelijk/emotionele. Behandelen van lichamelijke klachten/symptomen gebeurt hoofdzakelijk door vaklieden uit de gezondheidszorg zoals chiropractors osteopaten en fysiotherapeuten. Adresseren van geestelijke c.q.
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen ontspanningsmassage aromatherapie holistische massage hotstone massage.
Samana Massages te Oud-Turnhout kan je terecht voor 4 verschillende massages die elk hun specifieke kwaliteiten hebben! Bezoek onze website voor meer info.

Contacteer ons