duo massage
Duo-Massage Studio World Tree.
Vunkuwa Massage: African Deep Tissue. U kunt bij Studio World Tree ook terecht voor een Duo-Massage. U kan zelf kiezen welke massage U wilt en U partner. Alleen de duurtijd is aangeraden om hetzelfde te maken voor een ontspannende afsluiting tesamen.
simulatie lening
Duo-massage, Massage in Antwerpen: Boek direct online! Treatwell.
Italiëlei 179, 2000, Antwerpen. Italiëlei 179, 2000, Antwerpen. Duo massage 60 min Masseur/Masseuse. Duo massage 90 min Masseur/Masseuse. Massage 60 min Masseuse. Massage 60 min Masseur. Massage 90 min Masseuse. Cadeaubon Carte Cadeau. Meir 1, 2000, Antwerpen. Cadeaubon Carte Cadeau.
benzine in dieselwagen getankt
Duomassage Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. Duomassage Antwerpen.
Onze massages kunnen ook in duoformule genomen worden. De Thaïse massage in Antwerpen. Een Thaise massage ontspant u niet enkel lichamelijk, maar ook mentaal. Baan Phetara ademt dan ook de relaxende sfeer van Thailand uit dankzij de vele authentieke decoratiestukken.
Garagepoort
Duomassage, een massage tegelijkertijd, in dezelfde ruimte.
Je geniet samen met een dierbare, je ziet, voelt hoe de andere geniet zodat je zelf met een nog meer ontspannen gevoel verder kan genieten. Voor een duo massage tel je twee maal de prijs van de gewenste massage. Klik hier voor een overzicht van onze prijzen.
trapliften prijs
Duo-massage t Zinnenrijk.
De prijs van deze duo-belevenis is de prijs van jouw gewenste massage voor 1 persoon x 2. Je hebt de keuze uit verschillende massages. Duo relaxatie massage. Duo Hot-stone massage. Duo Balinese massage. Duo Hot-chocolate massage. Duo Rug-schouder-nek massage. Duo Sweet-Honey massage.
Duo massage en privé sauna Sauna Nirvana.
In dit pakket zijn tevens het gebruik van badjas, handdoek en badslippers voorzien, alsook na de massage een frisdrank of kopje koffie of thee op ons gezellig terras met loungemuziek indien het weer het toelaat. Uw keuze Verwenpakket 2u/2p: duo massage 60 min en privé sauna 60 min Verwenpakket 3u/2p: duo massage 60 min en privé sauna 120 min.
Massages Duo massages Lichaam Rug Gelaat Gent Aquasense.
Gun uzelf een moment van rust en ontdek wat een massage voor u kan doen. Geniet met twee van een deugddoende massage in dezelfde ruimte Alle massage kunnen in duo uitgevoerd worden. Geniet samen van een deugddoende massage in dezelfde ruimte.
LastMinute Sauna: LastMinuteSauna en Beauty Zoek Privé Sauna beauty massage en wellness overnachting lastminutes.
LastMinute Partner Deluxe. Massage Enkel of Duo Massage.: Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanningbeweging, of trilling manueel of met mechanische hulp op de zachte weefsels van het lichaammet, inbegrip van de huid, spieren, bindweefsel, pezen, ligamenten, gewrichten, lymfevaten, organen van het maag darmstelsel en reproductief systeem.
Duo massage Aravinda Massage Coachingpraktijk.
Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terug contacteren. Voor prijzen van de duo massage klik hier. Een duo massage kan geboekt worden bij elke therapeut binnen onze praktijk. Hou wel rekening met de opleiding en de beschikbaarheid van de therapeut.
MASSAGE Gent met ontspanningsmassage, sportmassage en duomassage.
Als koppel kunt u samen in dezelfde ruime genieten van een relaxerende duo massage van 90min aan 105 euro of 60min aan 85 euro. Een ander leuk idee is een minicursus partnermassage. In deze workshop van 120min aan 100 euro leert u elkaar masseren.
Duomassage Antwerpen duo massage duo massage Antwerpen The Wellness Room.
The Wellness Massage. Duomassage vanaf 110/ uur voor 2 personen voor 2 x antistress massage. 120 voor een duo alle andere soorten massage. U kan eventueel ieder nog een andere soort massage kiezen. Een duomassage is een massage voor 2 personen, die naast elkaar liggen in dezelfde kamer.
nooz.be Duo massage Lounge, een onvergetelijke reis met twee.
De duomassage is uniek en volledig Made" by Nooz, herkenbaar aan het 5DIM DUO. De duomassage is namelijk vl meer dan een massage krijgen naast elkaar. Alles is volledig afgestemd op onze eigen cultuur en als unieke ervaring om te delen.

Contacteer ons