duo massage
Duo massage Sentuh.
Je kan kiezen tussen een combinatie van verschillende massages. Omdat er voor duo massage op een tweede massagetherapeut beroep moet worden gedaan, is het belangrijk tijdig een afspraak te maken. De prijs voor een duo massage is de prijs van de massage naar keuze x2.
velux rolgordijn
Samen genieten van een duo-massage Promoties Equilibrium.
en natuurlijk Zweedse relaxmassage of de nieuwe voetreflex massage! Zelfs duo-massage behoort tot de mogelijkheden. Het is een aanrader om een massage te combineren met de saunafaciliteiten. Dit kan op openbare momenten, maar ook als privé-arrangement! Consulteer hier de vrije momenten Privé sauna en Massage mogelijkheden.
SEO
Duo massage Mutua Fides.
Voor de jarige. Duo massage aan huis. Duo massage aan huis. Geniet samen van een deugdoende massage in het comfort van je eigen woning. Voorzie een sfeervolle, rustige ruimte voor twee massgetafels en verwarm de ruimte tot een voor jou aangename temperatuur.
tankreiniging limburg
Aquabello Wellness Roeselare.
Is een stevige vorm van massage waarbij knedingen en strijkages worden gebruikt om toegang te krijgen tot de dieperliggende spierlagen. De massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert de bloedcirculatie, waarbij tevens de afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden.
Goedkoop geld lenen
prive-sauna-aan-zee.be nooz duo massage, cadeaubon, wellness, priv sauna, verwenarrangement, verwenpakket, kuuroord, kadotip, Geschenkidee, kadobon, cadeaubon, huwelijksreis, ontspannen, relaxdag, ver
You experience everything together and never alone. You experience our duo massage with perfect synchronisation. You always have your own private massage cocoon or chalet available immediately. Everything explained perfectly so that you can enjoy yourself to the utmost from the first moment.
prive wellness overnachting
nooz.be nooz duo massage, cadeaubon, wellness, priv sauna center, verwenarrangement, verwenpakket, kuuroord, kadotip, Geschenkidee, kadobon, cadeaubon, huwelijksreis, ontspannen, relaxdag, verwendag.
Duo Massage Lounge een onvergetelijke reis met al je zintuigen, samen en priv in je. Priv Massage Cocon of Priv Design Paviljoen alle ervaringen samen beleven op jouw maat en ritme. Lang voor en nagenieten in je priv massage cocon of je priv suite massage paviljoen.
Duo-Massages Bella Vista wellness resort bb / well-being / skin care / kiné.
Geniet van de unieke massages in een sfeervolle en ontspannen omgeving. Een ruim aanbod aan unieke massages garanderen Uw relaxatie duo behandelingen zijn steeds mogelijk in onze sfeervol ingerichte duo massage cabine. Wanneer u relaxed bent geeft dit de nodige energie die u helpt om uw dromen en doelen makkelijker te realiseren.
Zwangerschapsyoga, Tai Chi, Yoga, Kinderyoga, Tieneryoga, klankschalen, duo-massage, postnatale yoga, mindfulness, draagdoeken, babywinkel te Zwevegem, Harelbeke, Deerlijk, Waregem, Avelgem, Roeselare
Wij hebben hierbij ook een winkel met allerhande producten voor moeder kind babywinkel weleda, manduca, draagdoeken amazonas storchenwiege, ergobaby, co-sleeprs, borstvoedingskussen, borstvoedingsbh's. Iedereen kan bij ons terecht en nodigen wij van harte uit om eens bij ons binnen te stappen.
Duomassage Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. Duomassage Antwerpen.
Onze massages kunnen ook in duoformule genomen worden. De Thaïse massage in Antwerpen. Een Thaise massage ontspant u niet enkel lichamelijk, maar ook mentaal. Baan Phetara ademt dan ook de relaxende sfeer van Thailand uit dankzij de vele authentieke decoratiestukken.
Duomassage Antwerpen duo massage duo massage Antwerpen The Wellness Room.
The Wellness Massage. Duomassage vanaf 110/ uur voor 2 personen voor 2 x antistress massage. 120 voor een duo alle andere soorten massage. U kan eventueel ieder nog een andere soort massage kiezen. Een duomassage is een massage voor 2 personen, die naast elkaar liggen in dezelfde kamer.
Schoonheidsinstituut en Wellness Regio Turnhout Naturelle.
Schoonheidsinstituut Wellness Zwembad Massage Verzorging. Schoonheidsinstituut Regio Turnhout. Naturelle heeft haar naam niet gestolen. Het schoonheidsinstituut is gelegen in een prachtige natuurlijke bosrijke omgeving. Bovendien wordt er bij de behandelingen en massages zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke producten. Naturelle heeft werkelijk alles in huis om heerlijk te ontspannen, herbronnen en helemaal tot rust te komen.
Massages en lichaamsverzorging.
De massage afdeling wordt verzorgd door Marielle en Lenny, beide dames zijn gediplomeerd en evenwaardig in techniek. Aarzel echter niet uw voorkeur uit te spreken bij het maken van een afspraak, wij zijn collega maatjes in hart en ziel. Mogen wij u vriendelijk verzoeken deze contant te betalen. Vanaf heden, duo massages mogelijk.

Contacteer ons