massage cursus
Tuina: chinese massage en mobilisaties. cursusaanbod OTCG.
Cursusaanbod Tuina: Chinese massage en mobilisaties. Schrijf me in. Tuina: Chinese massage en mobilisaties. De opleiding bestaat vooral uit praktijktraining en omvat 1 studiejaar van 18 lesdagen. De cursus start in normale omstandigheden ieder jaar op. Ook ideaal voor mensen die werken in wellness en gezondheidssector. Meer artikelen
opleiding tot coach
Massage cursussen.
Massage als zelfzorg bij allerlei kwaaltjes. Gratis info avond massagegroeijaar. Klik op titel cursus voor meer inhoudelijke info., klik op locatie voor de wegbeschrijving naar de cursuslocatie. Titels waar je niet meer op kan klikken. zijn programma's' die reeds lopen.
google adwords cursus
bol.com Cursus Erotische Massage.
Zij heeft een unieke massage samengesteld die eenvoudig te leren is. Je leert opnieuw elkaars lichaam ontdekken en uitgebreide aandacht aan elkaar te geven. Een verrijking voor je seksleven en een boost voor je relatie! Toon meer Toon minder. Reviews Cursus Erotische Massage.
seo cursus amsterdam
Leren masseren Gent en Antwerpen massagecursus volgen.
Dit heeft diverse voordelen: cursus aanpassen naar noden en kennis van de klant, tijdstip massagecursus afstemmen op agenda van de klant en geen tijdverlies door nieveauverschillen van de cursisten binnen de groep. Heeft u leren masseren via onze cursus hoofdmassage, buikmassage of stoelmassage, dan ontvangt u na afloop een massage certificaat van de gevolgede opleiding.
cursus SEA
Vormingscentrum t Dakhuus Tel: 03/633 16 96. Inschrijving.
Ze verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en bloedsomloop, bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid, draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning, helpt bij rugklachten, nek, reuma, burn-out, slechte spijsvertering en hoofdpijn. Tijdens deze cursus leer je op een eenvoudige manier, via theorie maar vooral door oefeningen, de ayurvedische massage aan.
cursus javascript
opleidingen Syntra West.
Deze cursus wil de nodige informatie en tips aanbieden om op een adequate en correcte manier te reageren op een ongeval met uw hond. Opleiding van 4 sessies. Ayurveda massage: inzichten in het leven. Ayurveda staat voor Ayur leven en veda weten.
cursus wimperextensions goedkoop
Netwerk Integratieve Massage.
De ontdekking bij een massagecursus is vaak, dat ook het geven van een massage ontspannend is. Iedere docent geeft zijn eigen cursus op zijn manier. We hebben dus geen standaard cursus. De inspiratie komt natuurlijk van de opleiding die we gedaan hebben.
code 95 cursus
Cursus Massagetherapie Centrum Voor Afstandsonderwijs.
De opleiding massagetherapeut is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug.: Je toekomstmogelijkheden als massagetherapeut. Je officiële vestigingsattest behalen. Beginnen als zelfstandig masseur of in bijberoep. Een eigen massagesalon of wellnesscentrum runnen. Effecten van massage. De massageruimte en massagetafel. De Zweedse massage.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Gedurende deze tweedaagse massage cursus kun je beleven wat er gebeurt als verschillende massage technieken samensmelten in een speelse manier van aanraken en aangeraakt worden. De massage cursus is een mogelijkheid om de helende energie van je handen te leren gebruiken.
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
Massage cursus: wat leert u? De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.
Cursus Massage Leren masseeren via thuisstudie NHA.
Voelt het goed? Deze cursus geeft je de antwoorden. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de theorie van het masseren en cruciale vragen zoals welke effecten heeft massage? In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten.
Cursus partner-massage!
Bij deze cursus leert u verschillende massagetechnieken om een ontspannende massage te kunnen geven. Tijdens de cursus wordt er gewisseld, zodat u beiden kunt genieten van een heerlijke massage! Bovendien krijgt u op deze manier beiden de kans om de juiste techniek te leren om de partner te verwennen!

Contacteer ons