massage aan huis
Masseur in Gent massage-info.be.
Heerlijk ontspannende massage bij jou aan huis. relaxatiemassage, met aromatische olieën in je eigen privé-sfeer, geen verplaatsing, massage op het moment dat jou het. Reevijver 31, De Pinte. Bij Thresor kan je terecht voor welzijn en ontspanning. LA BAHIA destelbergen. Lees de rest van het artikel
huis verkopen en kopen
Jeeco.be Massage aan huis. Massages aan huis, bedrijf en vereniging.
massage aan huis. G enieten van kop tot teen! Stress is niet altijd te vermijden en de daarmee gepaard gaande spanning ook niet. Maar wat als het op het werk of in uw privé of gezin er weer eens hectisch aan toe gaat?
huis kopen utrecht
Massage aan huis-Boek nu jouw massage thuis Masseuseaanhuis.nl.
Wij geloven in de helende kracht van massage. Deze kennis en ervaring willen wij met jou delen. Massage geeft je gezondheid een boost. Alle massageprofessionals bij masseuse aan huis werken met 100% natuurlijk massage oliën welke geen kunstmatige geur, kleur of conserveringsmiddelen bevatten.
geld-lenen
Massage Senses.
Gezellig genieten van een massage in een huiselijke sfeer bij jou thuis, jij alleen of samen met je partner, vriend of vriendin. Geen verplaatsing meer na je heerlijke massageOntspannend verder genieten van het zalig moment. Wij komen graag tot bij jou thuis mits kilometervergoeding, zie prijslijst.
rsz
Massage aan huis, Massage in Antwerpen: Boek direct online! Treatwell.
Treatwell heeft het grootste aanbod! Voor elke prijs goede massagesalons, massage aan huis. Super simpel de beste massagesalons, massage aan huis in Antwerpen zoeken, vergelijken en boeken. In Antwerpen scoort het aanbod massagesalons, massage aan huis, gemiddeld een 2.671 op basis van 2.671 stemmen.
Masseur in Mechelen massage-info.be.
Thaise Yogamassage 20. s avonds geopend. s avonds geopend 193. In het weekend geopend. In het weekend geopend 171. Massage op evenementen. Massage op evenementen 96. Massage aan huis. Massage aan huis 85. Masseur met foto. Masseur met foto 88.
Massage Aan Huis Boek Uw Masseur Aan Huis.
Een gecertificeerd masseur zal bij je huis hotel of werk langskomen met al de nodige massage uitrustingen. Geniet van uw massage vanuit het comfort van uw huis. Hoe gaat het in zijn werk? Een gecertificeerd masseur zal bij aankomst de massagetafel opstellen. Tijdens het opstellen van het materiaal volgt een kort gesprek. Als alles dan klaar staat, kan de masseur even uit de kamer gaan zodat je je kan uitkleden en in uw onderbroek op de massagetafel kan liggen en je bedekken met de handdoeken. Dan kan de massage beginnen! Tijdens de massage kan je de masseur altijd laten weten of je op een bepaalde plek rustiger of iets harder gemasseerd wilt worden. Laat je vervolgens helemaal ontspannen door de rustgevende muziek, maak je hoofd leeg en geniet! Na de massage kan je je terug aankleden en nagenieten. Ondertussen ruimt de masseur al het materiaal op. Tijdens de massage moet je je onderbroek aanhouden. Je BH aanhouden mag ook, enkel wanneer we aan de rug beginnen word het eventjes losgemaakt.
Massage aan huis Massagepraktijk La Handa.
Ikzelf zorg voor rustgevende muziek, mijn eigen massagetafel en uiteraard de massage oliën. Voor een massage op verplaatsing vraag ik een extra vergoeding van 030, per kilometer. De massages aan huis zijn evengoed gericht op de ontspanning van lichaam en geest, net zoals in mijn praktijk zelf.
Massage aan huis wellnessganesh.be.
Massage aan huis. Massage aan huis. Wilt u liever thuis massage? Dan kom ik ter plaatse met mijn massagetafel, olie, muziek en een cd-speler, terwijl u zorgt voor 3 badhanddoeken en eventueel al wat sfeer door middel van gedempte verlichting en/of kaarsjes.
Massage aan huis, Massage in Gent: Boek direct online! Treatwell.
Treatwell heeft het grootste aanbod! Voor elke prijs goede massagesalons, massage aan huis. Super simpel de beste massagesalons, massage aan huis in Gent zoeken, vergelijken en boeken. In Gent scoort het aanbod massagesalons, massage aan huis, gemiddeld een 642 op basis van 642 stemmen.
Massage aan huis, Massage in Antwerpen: Boek direct online! Treatwell.
Treatwell heeft het grootste aanbod! Voor elke prijs goede massagesalons, massage aan huis. Super simpel de beste massagesalons, massage aan huis in Antwerpen zoeken, vergelijken en boeken. In Antwerpen scoort het aanbod massagesalons, massage aan huis, gemiddeld een 2.671 op basis van 2.671 stemmen.
Duo massage Mutua Fides.
Voor de jarige. Duo massage aan huis. Duo massage aan huis. Geniet samen van een deugdoende massage in het comfort van je eigen woning. Voorzie een sfeervolle, rustige ruimte voor twee massgetafels en verwarm de ruimte tot een voor jou aangename temperatuur.

Contacteer ons