drukpuntmassage
Drukpuntmassage West-vlaanderen goudengids.be.
Alternatieve behandelingswijzen therapieën. 49 resultaten voor drukpuntmassage West-vlaanderen. 1 Body Relief. Refugestraat 24, 8200 Sint-Andries Brugge. Alternatieve behandelingswijzen therapieën. Hoofd, nek en schoudermassage. Magdalena Huysstraat 31, 8700 Tielt. Koningin Elisabethlaan 15, 8000 Brugge. 4 Esthetiek Sylvie Donckele. Wandellaan 10, 8710 Wielsbeke. 5 Shiatsu Jo Gevaert.
lening
Drukpuntmassage in regio Turnhout Ikontstress.nu.
Over de ontstaansgeschiedenis van drukpuntmassage en de toegepaste methode tijdens de behandeling wordt gediscussieerd. Zo zijn er ook veel boeken geschreven over drukpuntmassage, maar die geven doorgaans een medische beschrijving over te behandelen klachten. Vanuit IK ONTSTRESS willen we kort de hoofdlijnen aangeven en je uitnodigen om met drukpuntmassage kennis te maken.
Bedrijfsfiets
drukpuntmassage goed gezond.
Wie een beroep doet op shiatsu doet dat voor de ontspannende werking of voor de helende effecten. Zo heeft shiatsu een gunstige invloed op.: hoofdpijn of migraine. whiplash of stijve nek. problemen aan het zenuwstelsel. problemen aan het spier of bottenstelsel. drukpuntmassage, massage, massagetherapie, shiatsu.
zandstralen
Shiatsu massage, therapie drukpuntmassage aan huis.
Als u last hebt van lichamelijke kwaaltjes of nood hebt aan een moment van pure ontspanning is een v erkwikkende shiatsu-massage aan huis de perfecte oplossing. Deze eeuwenoude techniek werd ontwikkeld in Japan en verfijnd doorheen de jaren. Door gerichte druk uit te oefenen op bepaalde punten van het lichaam, worden fysieke klachten weggewerkt. Een shiatsu-massage of drukpuntmassage door Eshina Shiatsu is een unieke ervaring.
akoestiek verbeteren horeca
Drukpuntmassage op tafel Wellness For Business.
Drukpuntmassage op tafel. Drukpuntmassage is een shiatsumassage waarbij al liggend verschillende punten op uw lichaam hoofd, nek, schouders, armen, benen en rug manueel worden bewerkt. BEKIJK DE ANDERE MASSAGES OP HET WERK. Stoelmassage Drukpuntmassage op tafel Hoofdmassage Handmassage Voetmassage Sportmassage Contacteer ons.
Tibetaanse drukpuntmassage Holistisch Centrum.
Ze bevordert de bloedcirculatie en creëert evenwicht in de verdeling van energie in ons lichaam, ze verfrist en verheldert de geest en biedt een grote opluchting en ontspanning. 90 minuten 80 vanaf 01/01/2018. Integrale voetreflexologie Klankenreis Ayurvedische massage Tibetaanse drukpuntmassage Oorkaarsen.
drukpuntmassage bij ekilibre. drukpuntmassage bij ekilibre.
Home Wellness Massage Drukpunt massage. Shiatsu is drukpuntmassage, voortgekomen uit de traditionele oosterse geneeskunde. Letterlijk betekent het vingerdruk, maar in de praktijk maken we ook gebruik van handpalmen en duimen. Shiatsu werkt in op de subtiele anatomie van je lichaam, waarin de energie stroomt die ki Japans of chi Chinees wordt genoemd.
Drukpuntmassage met tennisbal PartenaVit.
Pijn in de onderrug. Tijdens deze workshop leert u hoe u dit dagelijks thuis of op het werk toepast. Om de vrijheid te hebben de massage te allen tijde en overal uit te voeren, werken we voor de drukpuntmassage met een tennisbal.
Drukpuntmassage Boek.be.
Drukpuntmassage biedt onder meer.: een overzicht van alle drukpunten.; duidelijke instructies om op een veilige en doeltreffende manier druk uit te oefenen.; stap-voor-stapoefeningen aan het eind van elk hoofdstuk.; een dagelijkse drukpuntmassage van 5 minuten om je te helpen heerlijk te ontspannen.;
Zelfhulp-drukpuntmassage Acupressuur Sunam.
Shiatsu of acupressuur drukpuntenmassage is een eeuwenoude behandelingsvorm waarbij vinger of duimdruk wordt toegepast op het lichaam. Dit is een vorm van complementaire gezondheidszorg die heilzaam, ontspannend en vitaliserend werkt. Je krijgt heldere informatie over hoe acupressuur je gezondheid en welzijn kan verbeteren.
Shiatsu massage, drukpuntmassage.
Lomi lomi massage. Wat is Shiatsu. Shiatsu betekent vingerdruk, komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde en heeft zich verder ontwikkeld in Japan. Shiatsu is een drukpuntmassage en is te vergelijken met acupunctuur. Daar wordt gewerkt met naalden die op bepaalde punten worden gezet.
Acupressuur drukpuntmassage Massage in Bedrijf.
De term drukpuntmassage is een meer algemene term voor zowel acupressuur als shiatsu massage. In feite duidt het woord drukpuntmassage op het verschil met de traditionele massage waarbij gebruik wordt gemaakt van glijdende bewegingen van handen, vingers en duimen. Bij drukpuntmassage is de behandeling gericht op acupunctuurpunten, triggerpoints, en reflexpunten.

Contacteer ons