drukpuntmassage
Zelfhulp-drukpuntmassage Acupressuur Sunam.
Shiatsu of acupressuur drukpuntenmassage is een eeuwenoude behandelingsvorm waarbij vinger of duimdruk wordt toegepast op het lichaam. Dit is een vorm van complementaire gezondheidszorg die heilzaam, ontspannend en vitaliserend werkt. Je krijgt heldere informatie over hoe acupressuur je gezondheid en welzijn kan verbeteren.
chalets
Acupressuur drukpuntmassage Massage in Bedrijf.
De term drukpuntmassage is een meer algemene term voor zowel acupressuur als shiatsu massage. In feite duidt het woord drukpuntmassage op het verschil met de traditionele massage waarbij gebruik wordt gemaakt van glijdende bewegingen van handen, vingers en duimen. Bij drukpuntmassage is de behandeling gericht op acupunctuurpunten, triggerpoints, en reflexpunten.
mobiel
Drukpuntmassage op tafel Wellness For Business.
Drukpuntmassage op tafel. Drukpuntmassage is een shiatsumassage waarbij al liggend verschillende punten op uw lichaam hoofd, nek, schouders, armen, benen en rug manueel worden bewerkt. BEKIJK DE ANDERE MASSAGES OP HET WERK. Stoelmassage Drukpuntmassage op tafel Hoofdmassage Handmassage Voetmassage Contacteer ons.
kbc lening
Chinese drukpuntmassage Flowtime Nederweert Weert.
Mag ik mezelf voorstellen: Marjo. Chinese drukpuntmassage is onderdeel van de Tuina-massage. Het is een combinatie van acupressuur en westerse massagetechnieken en werkt zeer ontspannend. Er wordt gewerkt met een lichte druk van vingers en handen en zo kunnen blokkades, welke voorkomen ter hoogte van hoofd, nek en schouders goed worden opgeheven.
Sea
SHIATSU RELAXATIE MASSAGE BEHANDELING DRUKPUNTMASSAGE VOORDELEN.
Shiatsu of Japanse drukpuntmassage is een van de vele alternatieve therapien die de laatste jaren in opmars zijn. Deze behandeling tracht blokkades van de energiestromen in je lichaam op te heffen en de balans tussen lichaam en geest te herstellen.
Shiatsu massage, drukpuntmassage.
Lomi lomi massage. Wat is Shiatsu. Shiatsu betekent vingerdruk, komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde en heeft zich verder ontwikkeld in Japan. Shiatsu is een drukpuntmassage en is te vergelijken met acupunctuur. Daar wordt gewerkt met naalden die op bepaalde punten worden gezet.
artaz.
Drukpuntmassage I OTL.
Stress Release met psycho-emotioneel lichaamswerk. In deze workshop worden u simpele technieken aangeleerd die makkelijk toe te passen zijn op familieleden en vrienden. De massages worden gegeven op de kleren zonder olie. Ze kunnen verlichten bij zowel spier als gewrichtspijnen.
En-theos Liesje Goossens Zen-shiatsu en energetische drukpuntmassage Zoersel Antwerpen.
ZEN-SHIATSU ENERGETISCHE DRUKPUNTMASSAGE. Op zoek naar jezelf, je kracht, je centrum. Rust in je hoofd, rust in je lichaam. Jezelf genezende kracht, voeten stevig in de grond. Omringd door warmte en energie. De" enige manier om te komen waar je wilt zijn, is te zijn waar je bent" Anna Vali.
bol.com Drukpuntmassage, M. Reed Gach 9789069635538 Boeken.
Michael Reed Gach, oprichter en directeur van het Acupressure Institute of America, demonstreert in zijn boek eenvoudige technieken die de lezer met enige handigheid in staat stellen meer dan veertig soorten ongemakken te lijf te gaan, variƫrend van hoofd en rugpijn tot slapeloosheid en opvliegers. Drukpuntmassage biedt onder meer.:
Drukpuntmassage Boek.be.
Drukpuntmassage biedt onder meer.: een overzicht van alle drukpunten.; duidelijke instructies om op een veilige en doeltreffende manier druk uit te oefenen.; stap-voor-stapoefeningen aan het eind van elk hoofdstuk.; een dagelijkse drukpuntmassage van 5 minuten om je te helpen heerlijk te ontspannen.;
Drukpuntmassage goudengids.be.
209 resultaten voor drukpuntmassage. 1 Van Belle Eric. Hoeilaartsesteenweg 211, 3090 Overijse. Bezoek onze webpagina. 2 Artemis Schoonheidsinstituut. Corneel Smitslei 59, 2150 Borsbeek. Anti age behandeling. Anti age verzorging. Bezoek onze webpagina. Lenneke Marelaan 22/5, 1932 Sint-Stevens-Woluwe Zaventem. Alternatieve behandelingswijzen therapieƫn.

Contacteer ons