bedrijfsmassage
Bedrijfsmassage door Professionele masseurs.
Op de langere termijn hebben bedrijfsmassages als voordeel dat lichamelijke klachten als gevolg van spanning en stress voorkomen kunnen worden. Door de bedrijfsmassage wordt de medewerker zich meer bewust van zijn of haar lichamelijke conditie, waardoor hij of zij in staat is vroegtijdig overbelasting te signaleren en hierop te anticiperen.
internet marketing bedrijf
Bedrijfsmassage, stoelmassage.
Je laat alle stress varen en ervaart een compleet gevoel van welzijn. Maar massage doet nog veel meer dan je alleen maar goed laten voelen. Wetenschappelijk onderzoek toont op unieke wijze aan dat massage zowel psychisch als lichamelijke gezondheidsvoordelen biedt.
online marketing bedrijf
Bedrijfsmassage Massage in Bedrijf.
Onze bedrijfsmassage is een motor voor goede en gezonde bedrijfsprestaties. Wij leveren bedrijfsmassage van de beste kwaliteit die we aanpassen aan uw wensen. Standaard ontspannende massages of juist gericht op individuele klachten. Ons advies over de juiste werkhouding, vitaliteit en gezond gedrag stimuleert tot duurzame en betere bedrijfsprestaties.
internet marketing bedrijf
Home Bedrijfsmassage met online reserveringssysteem.
Iedere procent dat het ziekteverzuim omlaag gaat is een enorme besparing. Om gezondheidsproblemen en uitval te voorkomen is het van groot belang dat structureel wordt gewerkt aan stressreductie. Een prima hulpmiddel hierbij is bedrijfsmassage op het werk. Reserveren en cliƫntsysteem.
online marketing bedrijf
STOELMASSAGE bedrijven in Brussel, Gent, Brugge en Antwerpen.
Wij verzorgen ook bedrijfsmassage via hoofdmassage. Indien gewenst zijn we met meerdere masseurs aanwezig bij grotere opdrachten. U vindt de info op onze folder bedrijfsmassage. Bent u als bedrijf aanwezig op een beurs, tijdens een event of organiseert u een opendeurdag?
masseren
stoelmassage Antwerpen, bedrijfsmassage Antwerpen.
Dit maakt dat stoelmassage laagdrempelig is. Na deze massage is men ontspannen en gaat men vol energie terug aan het werk. Alvorens de stoelmassage begint, worden een aantal vragen gesteld zodat de masseur rekening kan houden met de klachten van de deelnemers.
Bedrijfsmassage: stoelmassages voor bedrijven.
Bedrijfsmassage is opgenomen in het arboplan van de onderneming. De massage wordt op de werkplek tijdens kantooruren uitgevoerd. De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen. Bedrijfsmassage valt onder de nihilwaardering en hoeft niet in de werkkostenregeling WKR te worden opgenomen.
Tarieven stoelmassage op locatie van Zakenmasseurs.
De kosten van bedrijfsmassage zijn aftrekbaar als bedrijfskosten en vallen niet onder de loonbelasting of de Werkkostenregeling als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. De omzetbelasting btw over de stoelmassages is voor werkgevers aftrekbaar als voorbelasting. Op deze site vindt u meer informatie over de fiscale voordelen van bedrijfsmassage.

Contacteer ons