bedrijfsmassage
bedrijfsmassage in de praktijk Balance Touch.
bedrijfsmassage in de praktijk. Er kan natuurlijk een situatie zijn waarbij je wel graag bedrijfsmassages zou willen inplannen voor je medewerkers en eventueel jezelf, maar geen mogelijkheid hebt om die op de werkvloer te laten uitvoeren of liever kiest voor een andere massage dan voor een stoelmassage.
persoonlijke lening
Bedrijfsmassage.
Een bedrijfsmassage is fiscaal aftrekbaar. De kosten van een bedrijfsmassage van De Oosterse Hand kunnen volledig als bedrijfskosten worden opgevoerd. De werkgever die de masseur contacteert en betaalt, heeft op grond van artikel 15 van de Wet op de omzetbelasting 1968 recht op aftrek van de voorbelasting 21% btw.
lening zonder bank
STOELMASSAGE bedrijven in Brussel, Gent, Brugge en Antwerpen.
Wij verzorgen ook bedrijfsmassage via hoofdmassage. Indien gewenst zijn we met meerdere masseurs aanwezig bij grotere opdrachten. U vindt de info op onze folder bedrijfsmassage. Bent u als bedrijf aanwezig op een beurs, tijdens een event of organiseert u een opendeurdag?
pizza mobiel
Bedrijfsmassage Delphinum.
Bedrijfsmassage levert productiviteitswinst op. Uit onderzoek blijkt dat massage op het werk het verzuim terugdringt en de medewerkers gezond en fit houdt. Onze masseurs komen bij u op kantoor met een speciaal ontworpen massagestoel. Tijdens een massage op kantoor blijft u gekleed, terwijl de masseur specifiek aandacht besteedt aan uw klachten.
https://www.seopageoptimizer.nl/nl/default/2008223/SEO.aspx
Bedrijfsmassage Massage in Bedrijf.
We nemen de organisatie en uitvoering van de massages kosteloos voor u uit handen. Online massages reserveren en voor het management inzage van rapportage. Of het nu om een eenmalige of periodieke bedrijfsmassage opdracht gaat, kwaliteit en professionaliteit staan bij ons voorop.
Verkeersschool Intest
Bedrijfsmassage, stoelmassage.
Je laat alle stress varen en ervaart een compleet gevoel van welzijn. Maar massage doet nog veel meer dan je alleen maar goed laten voelen. Wetenschappelijk onderzoek toont op unieke wijze aan dat massage zowel psychisch als lichamelijke gezondheidsvoordelen biedt.
Bedrijfsmassage: stoelmassages voor bedrijven.
Bedrijfsmassage is opgenomen in het arboplan van de onderneming. De massage wordt op de werkplek tijdens kantooruren uitgevoerd. De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen. Bedrijfsmassage valt onder de nihilwaardering en hoeft niet in de werkkostenregeling WKR te worden opgenomen.
Bedrijfsmassage.
Een massage is niet toegestaan bij: zwangerschap, kanker, open zwerende wonden, fracturen, vaataandoeningen, hoge/lage bloeddruk, hartafwijkingen, slechte algemene gezondheid en ernstige psychische stoornissen. Bij twijfel altijd uw arts raadplegen. Waarom is bedrijfsmassage interessant voor uw bedrijf? Bedrijfsmassage is uitermate geschikt voor mensen.:

Contacteer ons