bedrijfsmassage
Stoel en bedrijfsmassage.
Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer. Als je, als werkgever meer wilt inzetten op duurzame inzetbaarheid van je medewerkers, kan een stoel-/bedrijfsmassage daar een onderdeel van uitmaken. Heeft u interesse in een stoel en bedrijfsmassage?
internet marketing bedrijf
STOELMASSAGE bedrijven in Brussel, Gent, Brugge en Antwerpen.
Wij verzorgen ook bedrijfsmassage via hoofdmassage. Indien gewenst zijn we met meerdere masseurs aanwezig bij grotere opdrachten. U vindt de info op onze folder bedrijfsmassage. Bent u als bedrijf aanwezig op een beurs, tijdens een event of organiseert u een opendeurdag?
online marketing bedrijf
Vitaler met bedrijfsmassage op de werkplek voor de werknemers.
Tijdens een stoelmassage wordt het bewustzijn van de lichamelijke gesteldheid vergroot. Een stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage van 20 minuten ter preventie van stress en RSI-klachten. Extra aandacht wordt hierbij gegeven aan belangrijke spanningspunten, als gevolg van intensief muisgebruik en/of langdurig eenzijdig gebruik van een computer.
online marketing bedrijf
Bedrijfsmassage, stoelmassage.
Je laat alle stress varen en ervaart een compleet gevoel van welzijn. Maar massage doet nog veel meer dan je alleen maar goed laten voelen. Wetenschappelijk onderzoek toont op unieke wijze aan dat massage zowel psychisch als lichamelijke gezondheidsvoordelen biedt.
online marketing bedrijf
stoelmassage Antwerpen, bedrijfsmassage Antwerpen.
Dit maakt dat stoelmassage laagdrempelig is. Na deze massage is men ontspannen en gaat men vol energie terug aan het werk. Alvorens de stoelmassage begint, worden een aantal vragen gesteld zodat de masseur rekening kan houden met de klachten van de deelnemers.
Bedrijfsmassage Massage Castricum.
Op deze manier zorgen wij niet alleen voor ontspanning maar gaan wij tegelijkertijd ook aan de slag met eventuele probleemzones. De Massagebrigade masseert ook bij kleine bedrijven en eenmanszaken. Wilt u weten of bedrijfsmassage of werkplekadvies iets voor uw bedrijf is?
Bedrijfsmassage Totaal Pakket aanbieding.
is op zoek naar stoelmasseurs voor grote opdrachten in Nederland. Bedrijfsmassage Totaal Pakket aanbieding. In dit Bedrijfsmassage Totaal Pakket wordt alle aandacht besteed aan het geven van stoelmassages preventief voorkomen van, specialisatie stoelmassages zowel preventief als curatief, en het geven van Tennisarm Therapie.
De Zon Bedrijfsmassage Massages op de werkvloer op maat.
de Zon Bedrijfsmassage heeft vijftien jaar ervaring in het detacheren van bedrijfsmasseurs. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde masseurs met minimaal vijf jaar ervaring. Betrouwbaar, open en transparant. Kwaliteit, betrouwbaarheid en transparant werken staan bij ons hoog in het vaandel. Wat de Zon Bedrijfsmassage voor jou betekent.
Bedrijfsmassage Massage in Bedrijf.
Onze bedrijfsmassage is een motor voor goede en gezonde bedrijfsprestaties. Wij leveren bedrijfsmassage van de beste kwaliteit die we aanpassen aan uw wensen. Standaard ontspannende massages of juist gericht op individuele klachten. Ons advies over de juiste werkhouding, vitaliteit en gezond gedrag stimuleert tot duurzame en betere bedrijfsprestaties.
Bedrijfsmassage: stoelmassages voor bedrijven.
Bedrijfsmassage is opgenomen in het arboplan van de onderneming. De massage wordt op de werkplek tijdens kantooruren uitgevoerd. De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen. Bedrijfsmassage valt onder de nihilwaardering en hoeft niet in de werkkostenregeling WKR te worden opgenomen.
Bedrijfsmassage.
Een massage is niet toegestaan bij: zwangerschap, kanker, open zwerende wonden, fracturen, vaataandoeningen, hoge/lage bloeddruk, hartafwijkingen, slechte algemene gezondheid en ernstige psychische stoornissen. Bij twijfel altijd uw arts raadplegen. Waarom is bedrijfsmassage interessant voor uw bedrijf? Bedrijfsmassage is uitermate geschikt voor mensen.:
Bedrijfsmassage.
Samengevat zijn de kosten voor bedrijfsmassage. op de volgende manieren te berekenen.: Onbelast verrekenen binnen het forfait van de werkkostenregeling. Een beperkt budget met een limiet van 12%, van het bruto loon en gaat ten koste van andere geplande voorzieningen.

Contacteer ons