bedrijfsmassage
Bedrijfsmassage.
Maak een profiel aan. Op Massage.nl vind je diverse professionals die stoelmassages verzorgen bij bedrijven. Zoek eenvoudig op specialisatie Stoelmassage voor de gewenste resultaten in jouw regio. WorkMassage is partner van deze website en verzorgt al sinds 1998 stoelmassages en vitaliteitsdagen bij bedrijven. We werken samen met veel zelfstandige masseurs in Nederland. Bel ons gerust als je je opdracht in 1x geregeld wilt hebben voor meerdere locaties of bij grote aantallen deelnemers. Bekijk hier enkele referenties. Massage reduceert stress en bevordert de gezondheid van medewerkers. Welke massage past bij mij?
themafeesten
Bedrijfsmassage stoelmassage.
stoelmassage voor bedrijven bedrijfsmassage http/www.colauring.be/bedrijven
velux
Bedrijfsmassage Dirk Lokkers Massagetherapeut.
Stoelmassage is een korte effectieve massage. Tijdens de behandeling die wordt gegeven op een stoel die speciaal voor deze massage is ontwikkeld worden acupressuurpunten behandeld op hoofd nek schouders rug armen handen en heupen. De massage duurt ongeveer 15 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. Stoelmassage op de werkplek. Stress op je werk deadlines die maar net gehaald worden een belangrijke presentatie. Als de druk even te groot wordt voel je dat gelijk in je nek en schouders. Een paar keer met je armen zwaaien helpt niet.
goed hoofdkussen
STOELMASSAGE bedrijven in Brussel Gent Brugge en Antwerpen.
Het ondersteunt het belang dat bedrijven hechten aan de gezondheid van hun medewerkers. De stoelmassage gebeurt op een speciale stoel. We geven een basismassage met een individuele toets naargelang de klant. We sluiten af met ergonomische tips. Wij verzorgen ook bedrijfsmassage via hoofdmassage. Indien gewenst zijn we met meerdere masseurs aanwezig bij grotere opdrachten. U vindt de info op onze folder bedrijfsmassage. Bent u als bedrijf aanwezig op een beurs tijdens een event of organiseert u een opendeurdag?
glaszetter haarlem
Tarieven stoelmassage op locatie van Zakenmasseurs.
Toetscombinaties in plaats van muisklikken met spiekbriefje! Tarieven stoelmassage door Zakenmasseurs. Zakenmasseurs levert bedrijfsmassage van de hoogste kwaliteit tegen scherpe tarieven. Voor ieder budget is er altijd een passende aanbieding! Bedrijfsmassage van Zakenmasseurs is een investering die u dezelfde dag al terugverdient. Stoelmassage 15 minuten 15. Stoelmassage 20 minuten 20. Eenmalige opdrachten beurzen evenementen etc 50 per uur. Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw. Stoelmassage kost tijd en geld maar verdient zichzelf zeer snel terug! De effecten op korte termijn zijn direct merkbaar meer energie een betere concentratie alert reageren meer prestatie.
remeha avanta 28c
Bedrijfsmassage Massage in Bedrijf.
Waarom Massage in Bedrijf? Wij helpen bedrijven met het verminderen van nek rug en schouderklachten van het personeel. Met stoelmassage en shiatsu massage stimuleren we de gezondheid en de motivatie van de medewerkers. Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor. minder werkgerelateerde klachten meer plezier in het werk en een betere hantering van werkdruk. Dat is waarom bedrijven al meer dan 15 jaar van onze bedrijfsmassages gebruikmaken. Bekijk onze tarieven en vraag vrijblijvend een offerte aan. Minder ziekteverzuim beter gemotiveerde werknemers met minder klachten in een beter functionerend team?
optrekkend vocht vloer
Bedrijfsmassage stoelmassages voor bedrijven.
Gezonde en gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Succesvolle organisaties weten dit en handelen hiernaar door zorgvuldig invulling te geven aan hun gezondheidsbeleid. MassageProfs biedt de juiste ondersteuning met het verzorgen van professionele bedrijfsmassages op locatie. Lees hier meer over de voordelen voor werkgevers. neem contact op voor meer informatie. Voordelen van een bedrijfsmassage. Stoelmassages op locatie in heel Nederland. Verlaagt risico op ziekteverzuim. Voordelen van een evenement massage. Korte massage van 10-15 minuten.
chalet en bois
Bedrijfsmassage.
Een massage die doorwerkt maakt stoelmassage niet tot een luxe maar tot een verstandige investering! De bedrijfsmassage is een stoelmassage en een effectieve drukpuntmassage gebaseerd op een eeuwenoude Japanse massagetraditie. Het wordt gegeven door de vingers handpalmen en ellebogen waarbij zon 60 punten aan bod komen. Er wordt vooral gewerkt op de lichaamszones die door het werk het meest worden belast zoals het hoofd nek rug schouders heupen armen en handen. De massage wordt gegeven terwijl u met uw kleding aan in een door de masseur meegenomen ergonomische stoel zit.
last minute center parcs
Bedrijfsmassage Meer ontspanning en minder stress?
Bedrijfsmassage Meer ontspanning en minder stress? voor meer ontspanning en minder stress op de werkvloer. Wist je dat ruim 80% van alle klachten stressgerelateerd zijn? Als werkgever doe je er daarom goed aan om massage sessies voor je personeel te organiseren. Dit is een effectieve manier om de kosten voor ziekteverzuim te besparen. Bedrijfsmassages zijn 100% aftrekbaar wanneer je het opvoert als bedrijfskosten. Werkgevers die aandacht hebben voor het welzijn van hun personeel kunnen rekenen op een verhoogde loyaliteit én productiviteit. Atelier Rebalance biedt stoelmassage en tafel massage sessies aan. Lees snel verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Contacteer ons