Wellness
prive sauna massage
Wellness Bond Moyson West-Vlaanderen.
Home Voordelen Advies Terugbetalingen en ledenvoordelen Terugbetalingen en ledenvoordelen Vrije tijd Wellness. Wel in je vel met fitwel! fitwel is het gezondheidsproject van Bond Moyson. Je wel in je vel voelen is de doelstelling. Om dit mee te helpen bewerkstelligen sloot Bond Moyson met diverse partners fitness en saunacentra diëtisten personal trainers en tabakologen samenwerkingsakkoorden af. Leden van Bond Moyon genieten hierdoor van kortingen of voordeelarrangementen. Je leest er alles over op de fitwel pagina's.
mentaliste spectacle
Heerlijk genieten in de beste wellness van Antwerpen centrum Le Boudoir.
Wellness center in hartje Antwerpen. Geniet van een weldoende wellness behandeling bij Le Boudoir in Antwerpen! Een essentieel onderdeel van elke wellness behandeling. Massage is heel gezond en lekker voor het lichaam. Massage zou net zo normaal moeten zijn als naar de kapper gaan of een pedicure krijgen. Massage is bv zeer goed bij stress spanningen burn-out hoge en lage bloeddruk hoofdpijnen reuma. Als je je af en toe laat masseren weet je hoe ontspannend en weldadig zo een massage kan zijn.
haptotherapie
Wellness wellness 1823 Auberge La Grande Cure Marcourt-en-Ardenne Belgie.
Het wellness paviljoen welke achter het hotel boven op een heuvel is gebouwd beschikt over een sauna jacuzzi en een fantastisch terras met comfortabele ligstoelen. U kunt vanuit de sauna zo naar buiten de jacuzzi in vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de vallei. 10.00 uur tot 20.00 uur. Verplicht te reserveren bij de receptie.
lenen berekenen
Sauna Wellness Massages AARTS-Wellness As.
Op vrijdag en zaterdagnacht is er een toeslag. geen extra personen mogelijk. Maximaal 4 personen is geschikt.
crm betekenis
Zensation Privé-sauna wellness beauty.
Zensation Privé Sauna's Wellness. Bij Zensation Wellness kan u terecht voor privé sauna wellness behandelingen en massage. Een privé sauna huren is puur ontspannen en genieten. Tijdens de gereserveerde tijd is de hele saunaruimte met alle faciliteiten uitsluitend toegankelijk voor jou en genodigden. Elke unit is doordrongen van zijn eigen specifieke sfeer. Elk arrangement kan bijgevolg op maat gemaakt worden romantisch met partner gezellig met vrienden of aangenaam met zakenrelaties. of combineer de ervaring met een weldoende massage via onze samengestelde arrangementen.
bosch wasmachine
Wellness Alle Wellness zaken op Relaxy.be Relaxy.be.
Kijk voor meer info over de wellness-mogelijkheden bij de rubriek privé wellness. Hier kunt u onze verschillende wellness formules voor 2 personen of meer tot maximum 24 personen. Wil je even weg met al uw zorgen of wilt u gewoon eens een unieke ervaring meemaken? Dan is onze sphaire het uitgelezen arrangement voor u! Slaap onder een blote sterrenhemel in een volledig uitgeruste accomodatie. De sphaire is voorzien van een tweepersoonsbed en de nodige accomodatie om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien kan u ook tv-kijken. Het is buiten te koud?
soiree celibataire
Hotel Royal Astrid Gautama Wellness en spa center oostende.
Gautama Wellness Spa in Oostende. Zitbank met helende mineralen. Verschillende douches en scrubzout. Lounge bij Malawi Aquarium. Dinsdag donderdag is badkledingdag. Het gebruik van badkleding is enkel op dinsdag en donderdag toegestaan! Alle andere dagen is het gebruik van badkleding niet toegestaan let wel gebruik van badjas en slippers is steeds verplicht. RVB Skinlabs is onze partner voor uw schoonheidsbehandeling! 1 dag toegang tot Gautama Wellness Spa. Gebruik van badjas slippers en handdoek. Self Treat Scented Body Scrub.
acheter or
Hotel Royal Astrid Gautama Wellness en spa center oostende.
Gautama Wellness Spa in Oostende. Zitbank met helende mineralen. Verschillende douches en scrubzout. Lounge bij Malawi Aquarium. Dinsdag donderdag is badkledingdag. Het gebruik van badkleding is enkel op dinsdag en donderdag toegestaan! Alle andere dagen is het gebruik van badkleding niet toegestaan let wel gebruik van badjas en slippers is steeds verplicht. RVB Skinlabs is onze partner voor uw schoonheidsbehandeling! 1 dag toegang tot Gautama Wellness Spa. Gebruik van badjas slippers en handdoek. Self Treat Scented Body Scrub.
prepa medecine
Spa Wellness.
Harbour Island Suite of Hampton Bay Suite. Bekijk beschikbaarheid en prijzen. Geniet van uw eigen oase in onze wellness. Laat het tweepersoons kiezelbad vollopen maak gebruik van het stoombad of de infrarood sauna of geniet van lekker vers fruit op het warme waterbed. Laat alle zorgen verdwijnen in ons saunalandschap. Sluit de dag na een lange strandwandeling af met een warme sauna en koel af in de koude belevingsdouche. Lees een boek op de warme ligbanken en uw lichaam en geest komen helemaal tot rust. Uw dag beginnen met een paar verfrissende baantjes? Dat is mogelijk in ons zwembad gelegen in een boothuis.
huile essentielle
Q Wellness prive sauna herzele finse infrarood.
Ideaal voor verstuikte ledematen en spierblessures. Het versnelt het herstelproces na intensieve lichamelijke spanning. Ontstresst en bevordert een goede nachtrust. Gezond genieten in de Wellness. Naar Q Wellness gaat u om uw lichaam en geest terug in evenwicht te brengen. Geniet en neem je tijd. Geniet van een weldoende ontspanning en ontstressing. Een wellness ervaring helpt uw lichaam zich te zuiveren en te ontdoen van afvalstoffen. Herbron vanuit je binnenste en straal die natuurlijke schoonheid uit. Een zuiverder lichaam versterkt ook je weerstand. Geniet privé met je partner of je met beste vriendinnen / vrienden. Zachte huid betere bloeddoorstroming beter immuniteit helpt slijmen los te maken op een natuurlijke wijze en zoveel meer voordelen.
carbure de silicium
Tulpe Wellness tulpe.
Tulpe in de kijker. In de unieke Wellness-omgeving van tulpe brengen we je tot rust. Met de beste zorgen helpen we je bij de revitalisering van je lichaam en geest. Kom gerust langs voor een welness gelaatsbehandeling met topproducten van het Italiaanse cosmeticamerk T.E.N. Laat je vervoeren in de tulpe sauna klafs of hotspring. Werkelijk een oord van geborgenheid. De ideale plek om te onthaasten en je ziel te regenereren en je lichaam te zuiveren.
peignoir personnalisé
Wellness Hotel ECU Different Hotels. Different Hotels.
Dienst is tijdelijk niet beschikbaar probeer het later opnieuw. request has been sent successfully. Carbon Sense City Spa. Oase van rust en sereniteit. Midden in de stad Genk op de 5de verdieping van het unieke Carbon Hotel vind je een oase van rust en sereniteit. Een heerlijke plek om quality time door te brengen waar je even kan ontsnappen aan je agenda of wegduiken uit de drukte en de stress van het dagelijkse leven. In dit trendy kader van 700 m inspirerende design nemen wij je mee op een zintuiglijke reis of laat je je door professioneel geschoolde handen behandelen tot je weer helemaal goed in je vel zit.

Contacteer ons